Norm Ender İs Back
-
Eminem'in Without Me şarkısına çekilen klip ile oldukça fazla benzerlik var.
-
aq çıktık yine yollara şarkısını çok seviyorum mesela bu herifin, ama durduk yere ben fero'ya yüklenmesini anlayamadım. salak aq.
kendisini türkçe rap'in tanrısı sanıyor.
şarkı güzel falan ama gereksiz şeyler.
bizim kitle böyle entrikaları seviyor o yüzden norm endere yazmışlar king geri geldi... kral döndü... reis naptın... filan falan.
amına koduklarım trap denilen şey yeni çıkmadı 90lara kadar uzanan geçmişi var. bizim toplum tam kanser hiçbir yeni şeye açık değil hep eskiye dönük fanteziler var.
osmanlı/ecdad/dedelerimiz meselesi gibi.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
aq çıktık yine yollara şarkısını çok seviyorum mesela bu herifin, ama durduk yere ben fero'ya yüklenmesini anlayamadım. salak aq.
kendisini türkçe rap'in tanrısı sanıyor.
şarkı güzel falan ama gereksiz şeyler.
bizim kitle böyle entrikaları seviyor o yüzden norm endere yazmışlar king geri geldi... kral döndü... reis naptın... filan falan.
amına koduklarım trap denilen şey yeni çıkmadı 90lara kadar uzanan geçmişi var. bizim toplum tam kanser hiçbir yeni şeye açık değil hep eskiye dönük fanteziler var.
osmanlı/ecdad/dedelerimiz meselesi gibi.
Hocam iyi hoş konuşuyorsun da 30 yaşına gelmiş ve zamanında hip hop kültürünü her yönü ile birebir yaşamış biri olarak, olayın senin bahsettiğin gibi varolmuş zararsız bir popüler kültür unsurunu karalama hareketi olarak görmüyorum. Göremiyorum.
Platformu ne olursa olsun yapılan işler topluma has gerçekçilikten uzak olmamalı. Olacaksa da pervasızca ve özgürlük adı altında pazarlanmamalı. Uyarılı, ölçülü ve keskin yapılmalı. Neden biliyor musun ? İnsanlar, bu insanları izliyor ve imreniyor. Ulaşılabilir platformlardan, bak hocam ben böyle yapabiliyorum, kimse umrumda değil, senin neden olsun ki, fikri uyandırırsan, toplumun bilinçli kesimi tarafından ipe gidersin.
Eskiden varolan kültür, içerisinde gurur, aile, aşk, sevgi, cesaret, güven ve eli mahkum yasadışılık barındırırdı. Sen kaç yaşında olursan ol bu terimleri olması gerektiği gibi algılayabiliyordun, kıvamı belirsiz bir topluluğa dahil hissediyor ve işler çok ters gitmedikçe kendini geliştiriyordun. Yapılan işlerin gerek dil gerek tarz gerek bakış açısı yönünden bugünle kıyasla aralarında aşılması imkansız bir uçurum olduğunu kabul edelim.
Yarıdan çoğu anlamsız, gereksiz veya yönlendirme eğilimli cümlelerle hazırlanmış şarkıların, olabildiğine anlaması güç bir duyumsal yöntemle dile getirilmesine, eski dönemlerde yapılan işlerin sanatsallığını kabul etmiş bir insan olarak, en çok ‘’herkes bişiy yapmakta özgür dostum’’ diyebiliyorum. Bu bir noktada, kendime saygımdan dolayı ana avrat küfür edemediğim bir lübüş hakkında, o da bir insan en nihayetinde, dememdeki alt anlam ile aynı kapıya çıkıyorum.
Ben gelişmelere gayet dudak yalıyorum. Yaslandım izliyorum.
Selametle.
-
Model XL
-
Naruto bunu yazdı
Model XL
Besta veYasin
-
Repinizi sikeyim. Ulkenin 2 gundur baska derdi kalmamis gibi bunlarin dissini konusuluyor.
-
literatur bunu yazdı
Şanışer gibi ıkına ıkına söyleyen birini tavsiye etmeniz de ayrıca komik.
ıkına ıkına söyledikleri ben fero,ezhel,istanbul trip gibi adamları çarpar böler
-
whopper bunu yazdı
Repinizi sikeyim. Ulkenin 2 gundur baska derdi kalmamis gibi bunlarin dissini konusuluyor.
Napsinlar ciddili konulari konusunca tek yon silivri bileti kazaniyorsun.
-
Khan23 bunu yazdıliteratur bunu yazdı
Şanışer gibi ıkına ıkına söyleyen birini tavsiye etmeniz de ayrıca komik.
ıkına ıkına söyledikleri ben fero,ezhel,istanbul trip gibi adamları çarpar böler
alayının içinden geçer Sarp
-
mekanın sahibiymiş bilmem neymiş, anca s2min sahibi olursun aq eksik eteği