Norma Bilgisayar-Pcdepo Hakkında İflas Haberleri
-
Sağolun Hocam ilk defa başıma geliyor böyle bi durum prosedürü pek bilmiyoruz bakalım bankadan haber bekliyorum .
Daha öncede Weblebi.com ve Mavibilgisayar'ın battığını duymuştum 3. dalgaya yakalandık bizde .)
Size de tavsiyem Kredi kartından şaşmayın internet alışverişlerinde eft havale hiçbir geri dönüşü yada geçerliliği yok bildiğin havaya atıyosun parayı.
-
Bizde zamanında almıştık, sağlam firma idi.
Ama anlamadığım şu var, yıllardır temiz bir şekilde ticaret yapmışsın. Batmış olabilirsin, milleti tokatlamakta nedir ?
Çok ayıp. Bütün karizmayı çizdirdiler. Direkt batsalar, belki daha sonra düze çıksalar insanlar gene güvenirdi ama böyle asla güvenemez kimse..
-
Adam malı mülkü toplayıp kamyonla kaçırmış öyle yazıyordu dh de. Dükkanlarıda günlerdir kepeng indirmiş vaziyette kimse yokmuş.
Karısı şirket üzerindeki ortaklığını kocasına devretmiş geçen.
Kredi kartı ile alışveriş yapanlar bankalarına başvurup, chargeback yapsınlar. Paralarınızı kesin alırsınız o konuda meraklanmayın. Belki biraz geç olur ama alırsınız.Nakit havale ile alanlar adamın insiyafitine kalmış gibi birşey şu an.
-
Adamlar piyasayı tokatlayıp kaçmış bilmem kaç milyon liralık vurgun deniliyor. Show Haberde çıtkılar.
-
http://www.hurriyet.com.tr/depo-patladi-binlerce-kisi-magdur-40011493
Binlerce kişi, pcdepo.com'dan ödemesini yaptıkları bilgisayarları alamadı..
-
Böyle yazmışlar sitelerinde,
-
ne alaka şubaata aldığı siparişi eylüldemi teslim etmişte zarar etmiş o kadar
-
-
Adamlar şimdi yurtdışında paraları çıtır kızlarla götürüyordur. Mahkeme vs ile uğraşmayın koca bir sıfır alırsınız. Bankanıza ters ibraz açın. Havale ile alanlar ise bir bardak soğuk su içsin.
-
Konuyu her platformda takip ediyorum hocam saolun
Bende bankaya chargeback yapılması için dilekçe verdim mağdurlardan çoğu bi umut kredi kartı ile almış
Bankalardan en hızlı gene uzak ara enpara dönüş sağlamış ödemeleri tekrar yapmış kartlara yapıkredi de kısmi bireysel aksaklıklar harici ödeme yapıyor
Bu konu da bankalarında suçu var aslında adam 18 milyon gibi bi vurgun yapıyor ve hepsini topluca vadesi bitmeden %1.5 komisyonla kırdırıyor
Bankaların böyle durumlarda senkronize çalışması hesaplardan ani para akışına karşılık siyah bayrak açması lazım böyle iş mi olur
Şöyle bi durumda bu tür dolandırıcılığı her internet şirketi rahatlıkla yapabilir mevzuatta açık var
Bu arada havuz sistemler haricinde internet alışverişinden acayip soğudum böyle üç kağıtçıların kol gezdiği ortamda kart bilgilerinin loglanmaması bile imkansız
Adamlar 3D secure kullanıyor güya ama kart bilgilerini loglamışlar bazıları 3D secure kullanmış chargeback ile iptal ettiği halde tekrar mail order ile çekim yapmışlar
Bu arada Eft-havale ile alanlara geçmiş olsun büyük ihtimal cukka oldu onların ödemeleri