Normal Bir TV Kanalı Açmak Ne Kadar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Herşeyi geç ilk iş uydudan frekans kiralamak. Fiyatları hakkında net bir bilgim yok ama işin en masraflı kısmı bu.

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Bilişim üzerine daha da özele inersek oyunlar üzerine bi kanal fena olmazdı hani. Tiviyi ilk açtığımda açacağım ilk kanal o olurdu. Ayrıca Türkiye'de tanınmış oyun kanalı da olduğun zaman oyun firmalarından gelen reklam gelirleri olsun, ekipman reklamları olsun hoş olabilirdi. Gelirden çok Türkiye'de bu dediğime katılacak çok kişi çıkar diyebilirim.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

oyun kanalı var zaten bi tane ismini bilmiyorum ama kaç kez denk gelmiştim sürekli oyun tanıtımı yapılıyor :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Ekipman'a gerek yok diyorsun ama misal Türkiye de oyun turnuvaları düzenleniyor onlara canlı olmasa bile kameramanla muhabir göndermen gerekecek + Cebit vb yerlere gitmen orda reklamını yapman gerekiyor ar-ge ve reklam çalışmaları yapman gerekiyor sıkı bir şekilde özellikle gençlerin takıldığı oyun sitelerinde sağlam bir web siten + en kötü ihtimalle başlangıç için e-dergi çıkartman gerekecek yeni oyunlar vs vss onun hazırlanması araştırması yanii çok dertli iş

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek

yazılanların hepsi bir kenara bir kere uyduya çıkmak için başvuru yapıyorsun rtük'ten denetlemek için ekip geliyor ekipmanların, personelin yeterli mi diye. sadece uyduya çıkmak için ilk etapta en az 500 bin lira lazım uyduya çıkma parası

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

ginx adında oyun kanalı mevcut

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

lan bizim market gimsanın bile kanalı var.

3-5 trilyonada mal olduğuna hiç inanasım gelmiyo. o kadaldan 0 gelir elde ediyolardır.

adamlar aksama kadar saçma salak belgeseler yayınlıyo. bi ara bedava diye bile düşünmüştüm.

hele uydudaki saçma sapan kanalları görünce. benim bile bi ara kanal açasım gelmişti :D

düğün tv hele :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Konuyla alakasız ama Tv aterileri vardı eskiden hatırlayan vardır muhakkak.

iki yan binadaki veledin super mario oynamasını evden karlı görüntüsüyle bile olsa izlediğimi bilirim :)

Yani ufak çapta mahalleye yayın verebilecek bi cihaz çok pahalı olmasa gerek. Değişik fikirler çıkabilir düşüncesiyle paylaşayım dedim :)

Solak Cerrah
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

aylık sadece Türksat a verilen ücret 20-25 bin tl civarı.

öyle portable cihazla yayın yapmak bu zamanda bayaa ilkel olur. olmaz belkide.

internetten radyo yayını gibi olmaz. bu işlerin çok prosedürü var. rtükü var. cartı var curtu var. çok para lazım

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mecri266
    mecri266's avatar
    Erkek

büyük yatırım lazım bunu için.. cesaret lazım bir de

Toplam Hit: 8144 Toplam Mesaj: 22