Normal Hattan Toplu Sms Atmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Dershanede çalışırken velilere bilgilendirme mesajı gönderdikleri sisteme iyi para veriyorlardı.

Kişisel hat üzerinden mesaj atma olayını araştırmıştım gsm şirketleri farkederlerse sorun çıkarabilirler diye okumuştum.

Zaten dershanenin imajını zadeler diye yöneticiler böyle bir yolu uygulamama kararı almıştı.

Nasıl yapılacağına gelince en basiti tel. de grup oluştur, yolla.

numaraları tek tek nasıl girmem gerekiyor peki 500 kişi için her defasında 1-2 saat numara girmekle uğraşmak zorunda kalırım firma sorun çıkartsın dert degil yeni hat alınır .

Her defasinda degil rehbere bir defa gireceksin numaralari. Ardindan 500 kisilik bir gurup olustur. Mesaj yollarken sadece bu gurubu secmen yeterli.
    Tek sorun herkese ayni anda mesaj ulasmaz.
    Yer yer sms gondermede sorun cikarsa tekrar denemekten canin sikilabilir.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

her telefon markasının. kendi suite programında toplu sms gönderiliyormu zaten ?

bknz : https://www.google.com.tr/#hl=tr&sclient=psy-ab&q=nokia+suite+toplu+mesaj&oq=nokia+suite+top&gs_l=hp.3.0.0i30l3j0i8i30.1323.4793.0.6040.12.11.0.1.1.0.276.1579.0j10j1.11.0...0.0...1c.1.8.psy-ab.MgHC4rfwqnU&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.d2k&fp=6d9c0fb8e06b275e&biw=1920&bih=979

kafkavari tarafından 04/Nis/13 16:34 tarihinde düzenlenmiştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

webmailden olmuyor 500 kişiye atamam oradan cep tel sistemi ne olursa olsun farketmez alırız ona göre bi tel android symbian ama yeterki olsun 

valla benim n97de mesaj oluştur deyince liste çıkıyo gönderceklerime tik atıyorum sadece farketmiyosa gerek yok ama okadar :D

slanger tarafından 04/Nis/13 16:48 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ver 25 lira al bi siteden 500 sms kastırma işte

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

ver 25 lira al bi siteden 500 sms kastırma işte

500sms nerde 25 liraymış, hangi site bu acaba:) bende çok araştırdımda o yuzden soruyorum hacım, en düşüğü 1000sms 110 Tl diyor birçok site. 500 sms ye ise 75 Tl gibi bir fiyat biçerler. oysa vodofanda 500sms 7,5 TL şuan kullandığım...

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 26