Normal Hayatta Anlam Veremdigimiz Kurallar, Kanunlar , Gorenekler ...
-
A2 ehliyetim olmadığı için ehliyet yetersizliğinden 575 liraz ceza yedikten sonra, B sınıfı ehliyetime de 6 ay süreyle el konulmasın anlayamıyorum...
-
@maximuss yazmış:
mantiken gurup takilmak en akillicasi :) da , cevaplar hakira .gercekmi bu ?
==> Tamamen Gerçek.. ;)
-
Otobüse alternatif boş hatlar olmasına ve sıkış tepiş olmasına rağmen binip yer bekleyen eli ayağı tutan yaşlıları anlamıyorum. Birgün yaşlının biri gelmiş 60 yaş kartını polis gibi gösterip yer ver diyor. Olacak iş mi Allah aşkına? Hastaya, eli ayağı tutmayana gösterdiğimiz saygı ve yardım bir hak haline gelmiş. Önüne gelen gençler gelsinde yer versin diye bekliyor. 45 dk yol var. İğne atmaya yer yok. Ayağına basan mı dersin. Eli kolu sürekli saçına başına çarpan mı dersin. Birgün gidiyorum yine aynı şekilde. Biri arkadan dürtüyor. Kalk yer ver dedi. Artık burama kadar gelmiş. Sana mı kaldı arkadaş vermiyorum dedim. 2 durak sonra sinirden indim. Boş yere başka otobüste sıkış tepiş gittim. Boş yerede param gitti. İşin cılkı çıkmış artık. Yaşlısı bitmez bu otobüslerin. Doldurmuşlar beleş kartları. Orda burda gezip milletin huzurunu kaçırıyorlar. Gerçekten yer verilmesi gereken insanlar haliyle, davranışıyla belli ediyor zaten. Onlara biz veriyoruz zatn. Ama bunun bir hak değil ihtiyaç olduğunu kafalarına sokmaları lazım.
-
@sensiz_kaldım, koptum ya gece gece ne bu böyle :)) o öğrencinin cvbı gerçekkse arkadaş dersin hocası değişene kadar o dersi almaya devam edicek demektir kolay kolay geçemez o dersten :D
-
Normal Hayatta Anlam Veremdigimiz Kurallar, Kanunlar , Gorenekler ...
normal hayattan başka hayat mı var hocam =) -
Aşk
İki canlının yavrulama güdülerinden dolayı salgılanan hormanlarıyla eş seçme süeçleri..Ne lan bu,aşkmış ölüyorum bitiyorum edebiyatları.Anlam veremiyorum.Sıradan bir canlı organizmanın bir başka canlı organizmayla yavrulama iç güdülerinden dolayı çiftleşme isteiğini hayatın daimi amacı,en ulvi noktası yapanları anlamıyorum.Git çiftleş işte,uzatma.Sanki her aşkın meyvesi dünyayı kurtarıcak a.q.Hayır birde şu her aşk maşk benzersizdir duygusu yok mu ? İnsan denen mal organizmanın %95'i sınıfında gördüğü sıradan bir dişiyi bile benzersiz kılar.Bunlar evlenirler falan,hani çokta sikimizde ya düğünlerine falan gideriz.Sesimizi inceltip "Mutluğunuzu paylaşıyoruz" deriz.ahahaha.Davetiye bastırırlar,resimlerini koyarlar,tepelerinede "Birbirmizi çok seviyoruz bu mutlu günümüzde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız"yazar.Resimde ikiside berbat çıkmıştır,ama kendilerini çok güzel ve yakışıklı sanarak poz veririler.Damatta bir özcan deniz havası vardır hani o albüm kapaklarında ki meşhur "Hepinizi yalarım" bakışını atmıştır.Siz dünyada gördüğüm en boktan çiftsiniz,birbinizden tipsiz gen artıkları sizi demek yerine ellerini sıkar "Tebrik ederim" dersiniz.Sanki atomu parçalıdılar.Yapıcakları tek şey,kendleri gibi salak insanlar doğurup yetiştimek olucak olan bu aptal ve sıradan çiftin evlilik törenine benzersizmiş gibi karşılama taklidi yapmak zorunda kalınır.Komiktir.
Kısaca ;
Aşk mefrumundan insan denen varlığın ne anladığı,düğün törenleri ve bir boka benzemeyn insaların birbirini benzersiz buluşlarını anlamıyorum.
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
Bir kiz bize vermediginde "oro**" olur , ama bize verdiginde bu ozellik gitmis oluyor . Nasil bir kavramsa ...
-----------------------------Ben ce orda alan da veren de "oro**" oluyor...
Bir de abi şu var. Okulun bahçesinde tören yapılır. Müdür okula seslenir. Sanki ordaki öğretmenler, öğrenciler Müdür için gelmişler. Müdür için orda varlar.. Hepsi müdüre hasta... İşin pis yanı müdür de böyle zanneder. Sınıfa hoca girince hoca böyle havaya girer. Öğrenci ise köle olduğunu zanneder...
-
1-ulkeler arasi vize olayi kalkmali , bir yerde ikamet etmenin yukumlulukleri olabilir fakat seyahatin asla bu yasam ilkelerine saygisizliktir
2-kapali alanlarda sigara icilmez dalgasinada anlam veremiyom 1000 yil icmisiz zaten bu saatten sonra neyin kavgasini yapiyon
-
oku yaradan rabbinin adı ile oku diyolar
okuyoz okuyoz fizikte hiç birşey yoktan var olamaz diyo
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
oku yaradan rabbinin adı ile oku diyolar
okuyoz okuyoz fizikte hiç birşey yoktan var olamaz diyo
-----------------------------insan için öyle. hiçbirşeyi yoktan var edemezsin. Var olanı belli kurallar çerçevesinde belli şeylere dönüştürürsün.
Allah yoktan var eder. Rabbinin adıyla oku derken. Evrene bakmanı. Allahın evreni, seni nasıl yarattığını görmeni ister. Ve kendine saygılı olmanı ister. Gerisi senin düşünmene bağlı...
hadi bakim....