folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Normalin Altında İnternet Hızı

Normalin Altında İnternet Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

rebellisch55 bunu yazdı:
    -----------------------------

echyo bunu yazdı:

bende bir 1mbs kullanıyorum binada 3 kişiyiz ama daireler yanyana oldugu için odanın duvarından delik açtık :) digeri zaten notebook gerçi artık yan dairede notebookla baglanıyor bi ben kaldım amk kabloyla neyse bir ara bzm nette baya dusmustu normal de rapidten 900 cekerken 50 100 arası bazen cok daha kotu oldugunu bile gormustum aradık ttneti hızı dusurmusler amk sonra duzeldi suan sorunum yok 900 1 arası cekip duruyom

1 mbps ile nasıl 900 1 arası çekiyorsun ??

bildigin cekiyorum kime desem oyle diyor ama benim yaptıgım bu

buyur burda 800 suan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

echyo bunu yazdı:

rebellisch55 bunu yazdı:

echyo bunu yazdı:

bende bir 1mbs kullanıyorum binada 3 kişiyiz ama daireler yanyana oldugu için odanın duvarından delik açtık :) digeri zaten notebook gerçi artık yan dairede notebookla baglanıyor bi ben kaldım amk kabloyla neyse bir ara bzm nette baya dusmustu normal de rapidten 900 cekerken 50 100 arası bazen cok daha kotu oldugunu bile gormustum aradık ttneti hızı dusurmusler amk sonra duzeldi suan sorunum yok 900 1 arası cekip duruyom

1 mbps ile nasıl 900 1 arası çekiyorsun ??

bildigin cekiyorum kime desem oyle diyor ama benim yaptıgım bu

buyur burda 800 suan

Hocam naaptın sen ya. 1Mbps 1 mbit per second. Yani en fazla 100 kb küsür çekmen lazım saniyede. 10 Mbps olmasın o ?

Yada Mbps ile Megabit farklı kavramlar da olabilir. Ama bence bi tuhaflık var ortada. Bi modemde görünen hızın Caps'ını koyar mısın ?

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

selam arkadaşlar 180 mb bir film partını yaklaşık 5 saat de indirio  indirme hızım düşük , ttnetin hız testini koyuyorum...

http://img413.imageshack.us/img413/7403/interneti.png

ttneti arasam sorun olurmu çünkü neti 3 kişi kullanıoruz apartmanda...başka bi arkaşaın üzerine ttnetten adamlar gelse kontrol için merdiven boşluğunda duran modeme bakıp bize serzenişte bulunurlar mı

yada bi başka yolu olabilirmi

**pcm de sorun yok modemim airties wav275-v2

Hocam senin Download hızı benim bildiklerime göre baya normal. Olması gereken bu. O 5 saat olayı senin indirdiğin yerle alakalıdır muhtemelen bi onu kontrol et bence başka hızlı interneti olan biride aynısını indirmeyi denesin Ttnet le ilgili olduğunu sanmıyorum . Ama 3 kişi kullanıyosanız riske girme bence, iyice bi vuraş olmadı öyle yaparsın ama dediğim gibi hız normal sen indirdiğin yeri bi kontrol et. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

@echyo

Hocam şimdi aklıma geldi. Eğer sen TTNET kullanıyorsan muhtemelen 8Mbit paket olarak çalışıyordur. 1Mbit ödeseniz bile, bazen böyle karışıklıklar olabiliyor. Keyfini çıkar derim. Ama normal şartlarda 1Mbit internetin o hızda bişey indirmesi mümkün değil. İndir indirebildiğini. turktelekoma kafam girsin :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

hoca yaklaşık 1 yıl yada biraz daha fazla olmuştur kul. paket bildigimiz sınırsız 49 tl 1mbit kullanmaya başladım başlayalı durum boyle cok da memnunum bir ara kesmişler biraz yavasladı baya fark ediyodu tabii ben yeni net kul. başlmıştım o zmnlar (evde) aradım ttneti boyle boyle yavasladı amk dedim sonra 2 saate kdr duseldi bir daha hiç gtmedi durum bu neti evde kullanmaya başladım başlayı bu sekilde ama ttnet sozleşme bitsin superonline a geçmeyi dusunuyom 10 mbit yada mbs işte şimdi benmde kafam karıstı o zmn daha hızlı olur die dusunuyorum

he bu arada ayda 100 200 ve katları kadar download yapıyorum gerçi cogunu sonra geri siliyorum

soyle bir resim daha koyim 900le 1 arası

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Echer bunu yazdı:

hoca yaklaşık 1 yıl yada biraz daha fazla olmuştur kul. paket bildigimiz sınırsız 49 tl 1mbit kullanmaya başladım başlayalı durum boyle cok da memnunum bir ara kesmişler biraz yavasladı baya fark ediyodu tabii ben yeni net kul. başlmıştım o zmnlar (evde) aradım ttneti boyle boyle yavasladı amk dedim sonra 2 saate kdr duseldi bir daha hiç gtmedi durum bu neti evde kullanmaya başladım başlayı bu sekilde ama ttnet sozleşme bitsin superonline a geçmeyi dusunuyom 10 mbit yada mbs işte şimdi benmde kafam karıstı o zmn daha hızlı olur die dusunuyorum

he bu arada ayda 100 200 ve katları kadar download yapıyorum gerçi cogunu sonra geri siliyorum

soyle bir resim daha koyim 900le 1 arası

Hocam ben şu ücrete şu hizmeti alırken sakın ola bırakma derim. Dediğim gibi bence karışıklık olmuştur ama sömür sömüre bildiğini.Üstelik napıcan superonline fln ? Kesintisiz 10 Mbps kullanıyosun hocam. Daha ne istiyorsun allasen :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

:)) haklı olabilirsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Hocam 1 mbit interneti 3 kişi kullanıyorsanız bence gayet mantıklı hızının o oranda düşük olması.

Yaptık bişiler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Hocam 3 kişi kullanıyorsanız bence normal ama TTNET'in santrallerinde bir problem var 8 mbit neti 3 mbitlerde kullanıyorum.Haftalardır böyle normalde 6 mbit olması lazım.8 mbit internet var videoların dolmasını bekliyoruz anasını satayım

Toplam Hit: 4415 Toplam Mesaj: 20