Norton Antivirus 2005 CRACK"İ
-
Norton AntiVirus 2005'ün serialini bilen varmı beyler çok acil lazım bi zahmet yardım edin..!
-
ya bi zahmet biri yardım etsin bilen yokmu beyler zor durumdayım..?
-
ahh be kardeşim şim bu programı kullanan yokmu??????
-
-
nortonla ilgili herşeyi buraya yazmıştım bakabilirsin..
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16339
ama eski norton kurbanı biri olarak söyliim,sana tavsiyem ZoneAlarm....firewall dada antivirustede nortondan çok daha iyi....oda burda ;
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16692
-
tek kelimeyle zone u tek geçiyorum hiç bi bok yedirtmiyo otur ders çalış diyo o ne diyosa onu yapıyorum önceden firewallını kullandığımdan biliyodum başıma böle bi şey geleceğini ama yaptım işte nortondan iyidir kasmıyo en azından o kadar
-
robotix bunu yazdı:
tek kelimeyle zone u tek geçiyorum hiç bi bok yedirtmiyo otur ders çalış diyo o ne diyosa onu yapıyorum önceden firewallını kullandığımdan biliyodum başıma böle bi şey geleceğini ama yaptım işte nortondan iyidir kasmıyo en azından o kadar
güzel kardeşim zone alarmı nerden indirebilirim? bide crackini söylermisin? -
biraz yukarı doğru bak,hafif kaldır kafanı dikkatli odaklan,15dk baktıktan sonra iki adet esrarengiz link göreceksin ewlat,alttakine tıkla ve yoluna devam et..tanrı seninle olsun...
zuhuhuzhzhahahahauhzuhzuhaaha
-
yuxel666 bunu yazdı:
biraz yukarı doğru bak,hafif kaldır kafanı dikkatli odaklan,15dk baktıktan sonra iki adet esrarengiz link göreceksin ewlat,alttakine tıkla ve yoluna devam et..tanrı seninle olsun...
zuhuhuzhzhahahahauhzuhzuhaaha
BAK GÜZEL KARDEŞİM EVLAT FALAN DİYE KONUŞMA O KONUŞAN AĞZINI S.KER.MSANA ADAM GİBİ Bİ ŞEY SORUYORUM ADAM GİBİ CEVAP VER!!!! BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
-
adam gibi cevap verdim..adam gibi bakmamışsın demekki..zoneAlarm burda dedim yazdım linki...lütfedip sağol diyeceğine şu yazdıklarına bak...sana cevap vermiyorum,kimseye küfretmeye hakkın yok kaldı ki bu forumun bazı kuralları var..kimseyi iplemem diosan dewam et yoluna ne diim...adam gibi cevap yazdım 2başlık yukarı kafanı kaldır linki gör diye..şu yaptığına,yazdıklarına bak...yardım istedin ve istediğinin fazlasını yazdım üstelik sana...
-
yuxel666 bunu yazdı:
adam gibi cevap verdim..adam gibi bakmamışsın demekki..zoneAlarm burda dedim yazdım linki...lütfedip sağol diyeceğine şu yazdıklarına bak...sana cevap vermiyorum,kimseye küfretmeye hakkın yok kaldı ki bu forumun bazı kuralları var..kimseyi iplemem diosan dewam et yoluna ne diim...adam gibi cevap yazdım 2başlık yukarı kafanı kaldır linki gör diye..şu yaptığına,yazdıklarına bak...yardım istedin ve istediğinin fazlasını yazdım üstelik sana...
GÜZEL KARDEŞİM SENİ BEN ESKİDEN DE TANIYODUM BİLMİYORUM SEN BENİ HATIRLADIN MI?_ BAK ÇOK CİDDİYİM SEN SEVDİĞİM Bİ KARDEŞİMSİN AMA OLAY NE BİLİYOMUSUN SANA ADAM AKILI Bİ ŞEY SORUYORUM EYWALLAH SAOLASIN YARDIM ETMİŞSİN AMA DALGA GEÇER GİBİ EVLAT MEVLAT FALAN FİLAN YAKIŞMIYO YANİ KARDEŞİM SENDEN KAÇ YAŞ BÜYÜĞÜMDÜR BU ŞEKİLDE KONUŞUYOSUN BENLE LÜTFEN GÜZEL KARDEŞİMSEVGİLER..!