Norton Ghost Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı

recovery tools değilde, backup tools diye menü yok mu hocam gerçi ben 15,2 sürümü denemedim ama önceki versiyonlardan kullanıyorum. backup tools dan sonra ghost vardır sonra normal ghost olarak başlatacaksın.. aynı hatayı verirse bu seferde cd ile başlatmayı dene bakalım üstad.

yok hocam öyle menü. 15.2de ghost yokmuş. 15.2yi universal usb installer ile yükleyip boot etmiştim.

ghostun olduğu hirens indirdim. 9.9 versiyonu. aynı şekilde Universal usb inst. ile yüklüyorum, boot ettiğimde hata vriyor girmiyor. bilmem ne. cha dosyası eksik falan diyor :/ 

9.9u nasıl atabilirim ki usbye?

@Darkfeo: hocam ben imaj almadım. hazır imaj vardı. işyeri bilgisayarı. zaten imaj alınmıştı teknikteki adam 5dkde geri imaj atıyordu hirens ile. nasıl yaptığını görmedim lakin.

o imaj attıktan sonra pcyi açınca iki menü geliyordu dos ekranında.

1. windows 7

2. windows 7 geri yükleme

2.ye girince direkt olarak symantec norton ghost açılıyodu imajı 1 2 dkde geri yüklüyoduk.

ben girişi bozdum biraz bootda hiçbişey çıkmıyodu, Cye tekrar üstüne win7 kurdum norton kurup imajı geri alayım diye lakin şimdi de olmuyor :/

önceki gibi boot ekranına norton nasıl monte ediliyor ki?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Müridler hirens boot 9.9u usb yazma yöntemini bilen yok mu?

bir çok yöntem denedim ama olmuyo :F

15.2yi çok rahat yazdırıyorum lakin onda da norton ghost yok :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek

Hirenin yeni versiyonlarında telif hakkı problemi nedeni ile free olmayan yazılımlar bulunmuyor. Menüde ekli oluyor, zipli halini söylenilen yere koyarsanız çalışsın diye. 

Bence ; hirenin bu problemlerinin giderildiği modifiye edilmiş versiyonları var bunları torrent sitelerinden bulup indirebilirsin.

Hiren boot cd DTV

veya

Hiren Boot cd Rebuild by DLC

diye aratırsan 2 farklı modifiye versiyonu çıkacaktır.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Cyber bunu yazdı

Hirenin yeni versiyonlarında telif hakkı problemi nedeni ile free olmayan yazılımlar bulunmuyor. Menüde ekli oluyor, zipli halini söylenilen yere koyarsanız çalışsın diye. 

Bence ; hirenin bu problemlerinin giderildiği modifiye edilmiş versiyonları var bunları torrent sitelerinden bulup indirebilirsin.

Hiren boot cd DTV

veya

Hiren Boot cd Rebuild by DLC

diye aratırsan 2 farklı modifiye versiyonu çıkacaktır.

hocam ghostlu olan versiyonu var fakat bir türlü boot olarak usbye yazdıramadım :S

Toplam Hit: 2261 Toplam Mesaj: 15