Tahribat.com Forumları
Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
Norton İnternet Security Silinemiyor.!!!Help
Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
-
arkadaşlar tahribattan nortoon 2005 ii indirdiim vede şidmisilmeek ist,iyouuum silemiyoruu m uninsstall dosyasıı yuyook ekle kaldırdan kalk mıyor lütfeen yardıım ediin yaw.
-
hoca en mantıklısını söyleyeyim,nortonu tekrar kur,ya üstüne kur yada repair de.Sonra kaldırabilirsin
-
Setup'ı aç Üzerine Kur Onar Sil var sil de siler.
-
okee bakalıım deniyeceğiim sapoluun.
-
regeditten registry isini sil, sonra da dosyalari sil... ( bunu repair isi olmazsa yap )
-
cahilliğime geldi kusura bakma reagatid kim yaw ayrıca zateen repair olmadı bi help yaaw.
-
umarım yeniden indirmek zorunda kalmam 33.1 mb zaten benim net kotalı.
-
kalkmayınca guvenlık kıpte baslat makineyi sora sil :))
-
hacım aynı sorunu daha dün akşam bnde yaşadım BitDefender yükleyecektim bu norton da silinmedi ama saolasun bi tanıdık va ro yaptı(sildi) o programı o program hala bi dosyanın içinde çalışıodur o işi bilen birine götür....
-
arkadaslar yardimlriniz için sağoolu n ama çoooook geç kaldiniz artiik pc kafayi yedi format atacağıım yaaw uzunzamandıır format atmadım pc ye komtu yam olarak nasılsı yaw?
c:format
c:/format
bi help yaa a.q hakikattende insan bazı şeyleri yapmaya yapmaya unutuyoor.:DD:ama galiba c:formattı yaaw= -
google a basvur bir suru uninstall programlari var ...olmadi direk klasör olarak sil sonra system mechanic programi ile registry de temizlik yap sorun kalkar ortadan.
Toplam Hit: 4392 Toplam Mesaj: 12