Note 2 Donma Sorunu Ve Garanti
-
bende note2 kullanıyorum 8 aydır hiçbir takılma donma yaşamadım
yüklediğiniz uygulamalar nelerdir acaba ?
-
Spyware__007 bunu yazdı
bende note2 kullanıyorum 8 aydır hiçbir takılma donma yaşamadım
yüklediğiniz uygulamalar nelerdir acaba ?
hocam uygulamayla falan alakası yokmuş son 2 mesajımı oku adamın anlattıklarının aynısı oldu bende de. tentacle wars diye bi oyundan şüphelendiydim ben de. 16 gb note 2 lerin çoğunda oluyormuş.
-
Hocam aynı sorun bendede var çözümüde kapatıp açmakta buluyorum yani telefon çok uzun süre relog atmadan durmayacak 2 3 güne bir atacaksın
-
eMMC çipi sorunuymuuş vay be olaya bak. bazılarında oluyor bazılarında olmuyor nasıl bir üretim hatasıdır bu arkadaş :/ hoca root sayacını felan sıfırla gönder garantiye.
hocam birde play storedan eMMC check indirip değerleri kontrol ettin mi?
deja-vu tarafından 28/Ağu/13 22:01 tarihinde düzenlenmiştir -
UnknownGod bunu yazdı
Hocam aynı sorun bendede var çözümüde kapatıp açmakta buluyorum yani telefon çok uzun süre relog atmadan durmayacak 2 3 güne bir atacaksın
ben de baştan öyle yapıyordum 2 günde bir yapıyordu sonra günde 25 kere yapmaya başladı daha sonra telefon çalışmaz oluyormuş. hiç durma gönder garantiye telefon ölmeden.
deja-vu bunu yazdıeMMC çipi sorunuymuuş vay be olaya bak. bazılarında oluyor bazılarında olmuyor nasıl bir üretim hatasıdır bu arkadaş :/ hoca root sayacını felan sıfırla gönder garantiye.
hocam birde play storedan eMMC check indirip değerleri kontrol ettin mi?
şu an telefonum garanti de zaten yarın arıycam bakalımne diycekler. o eMMC olayını daha yeni öğrendim edemeim kontrol.
g2k tarafından 28/Ağu/13 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bugün aradım ben birşey demeden cihazınız parça bekliyor anakartı değişecek dediler. eğer sizde de aynı problem varsa geç olmadan gönderin servise.
-
g2k bunu yazdı
merhaba müritler, note 2 telefonum son zamanlarda takılma donma vs. yapmaya başladı. eskiden yoktu son 1 aydır falan oluyor. hiçbir tuşu çalışmaz oluyor kapatıp açmadan düzelmiyordu. fabrika ayarlaırna döndürdüm denedim gene yaptı. wipe yaptım denedim gene yaptı. sd kartı çıkartıp denedim gene yaptı. her formattan sonra kendi fix uygulamalarımı da kuruyordum bu arada.
en sonunda garantiye gönderdim. yazılım güncelleyip geri yolladılar. ilk 3-5 gün birşey yoktu sonra gene yapmaya başladı. dün tekrar gönderdim. bugün adam aradı. uygualamaları kurduktan sonra mı yapmaya başladı dedi. evet dedim uygulamaları ilk geldiği gün kurdum 3-4 gün sonra yapmaya başladı dedim. uygulamalardan oluyor olabilir falan dedi. şimdi aynı şekilde tekrar gönderecek.
uygulamalardan oluyor olabilir mi sizce? eğer öyleyse hangi uygulamadna olduğunu nasıl tespit edebilirim. virüs taratma falan yaptığımda birşey çıkmıyordu.
arkadaşın note 2 sindede anlık donmalar oluyor böyle 3-4 saniyelik sanırım yazılımsal
-
haci bende no sane chip yaziyor nedir durum tirsmam lazimmi yoksa normalmi sende durum nedir?
-
ayhun bunu yazdı
haci bende no sane chip yaziyor nedir durum tirsmam lazimmi yoksa normalmi sende durum nedir?
"Yes. Insane Chip." yazıyorsa tehlike altındasın. aksi durumda tehlike yok demek oluyormuş.