Note 4 Snapdragon'lu Olanını Bulmak
-
Rootlayıp ne yapacaksın telefonun uçacak hali yok. Aksine güvenlik açığı yapıyor. Şahsen rootu sadece adaway reklam engelleme için arıyorum..
-
Piratebay bunu yazdı
İlk alırken bende çok istedim snapdragonlu olsun diye ama bi yerde gördüğüm testte exynos işlemcilerin snapdragonlardan daha fazla antutu puanı aldığını okudum.
Genel sebep olarakta işlemcileri samsungun kendisini ürettiği için daha uyumlu yapabildikleri gibi bişeydi.
Bende şu an TR versiyonu olan N910CQ var. Rom root işlerinde aralarında bi fark olmadığını gördüm o kadar söyleyebilirim sana.işlemcileri kendi ürettiği için degil samsung qualcomm a da döküm yapıyor , tamamen performans meselesi. bazı serilerde exynos çok daha iyi performans veriyor
bir diğer arkadaşın dediği gibi note u note gibi kullanmak istiyorsan rom u root u sktr et adam gibi bir launcher kur yeter örnek ben smart launcher e bayiliyorum.
uygulama yöneticisinden gereksiz programları yok ettikten sonra telefon uçuyor zaten.
-
Rom atınca ne oluyor telefona ?
-
Piratebay bunu yazdı
İlk alırken bende çok istedim snapdragonlu olsun diye ama bi yerde gördüğüm testte exynos işlemcilerin snapdragonlardan daha fazla antutu puanı aldığını okudum.
Genel sebep olarakta işlemcileri samsungun kendisini ürettiği için daha uyumlu yapabildikleri gibi bişeydi.
Bende şu an TR versiyonu olan N910CQ var. Rom root işlerinde aralarında bi fark olmadığını gördüm o kadar söyleyebilirim sana.Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Çok yardımcı oldun. :)
-
Root işinde exynos-snapdragon fark etmiyor. Sorun yaşamazsın.
-
ozgunlu bunu yazdı
Rom atınca ne oluyor telefona ?
Hocam telefonların belli bir zaman sonra güncelleme desteği bitiyor. Güncelleme fix desteği bitmesine rağmen sık kullandığımız uygulamaların(play store'den) güncelleme alıyor. Yani yeni uygulamalar eski sisteme yüklenmiş oluyor. Bu da sistemin hantallaşmasına sebep oluyor. Tek sebep bu değil ama en bariz sebep şu an bu...
Aslında bütün bunların dışında benim için root-rom yapmanın tek sebebi mevcut sistemi olduğu gibi kullanamıyorum oluşum. Yani kendim şekillendirdiğim bir sistem beni daha çok mutlu ediyor. Kişisel bir görüş bu. Belkide huy denilebilir. Çünkü bu makine ile geçirdiğim zaman annemle babamla geçirdiğim zamandan daha çok. Bütün gün birlikteyiz...
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Root işinde exynos-snapdragon fark etmiyor. Sorun yaşamazsın.
EyvALLAH hocam :) Sağolasın. O halde bi CQ modeli dolandıralım :))