Notebook Batarya Ömrü
-
Merhaba müritler dell inspiron n5010 kullanıyorum garanti süremin bitmesine az kaldı pil talebinde bulunacam ama piliniz normal şarj ediliyor yalnız süresi kısaldı diyor.
benim bu pili acilen kullanılmaz hale getirmem lazım nasıl bişeler yapmam gerekiyor ? :D
-
bataryayı sök kısa devre yaptır diycem ama daha detaylı bilgi veren çıkar şimdi
-
hocam bacaklarına çok az farklı voltaj ver :) ama 220 yi dayama uçarsınız ailecek
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hocam bacaklarına çok az farklı voltaj ver :) ama 220 yi dayama uçarsınız ailecek
-----------------------------:D daha tehlikesiz bi yöntem yokmu :D
-
+ - kısa devre edersen full iken icindeki iletken yanıp kullanılmaz hale gelebilir ama gelmeyede bilir servis icini acarsa bunu anlayabilir ama acmaz buyuk ihtimalle az farklı voltaj verirsen birsey olmaz
-
netten dell in batarya uyarı resmini bul ara dell i senden resim isticekler o buldugun resmi mail at ertesi gun pil elinde
-
dell gibi teknik serivs olan başka bir firmamı var hocam ara ne istersen söyle ertesi gün elinde gelip takarlar ben pil için aradım üstelik garanti sürem doldu iki bağırdım çağırdım kapak değiştirdim klavye değiştirdim tık demiyo adamlar müşteri memnuniyetinden
-
resim istiyorlar hocam onu için dedim.yoksa dell'in teknik servisi mükemmel.aradım bi gün sonra lcd panel değişti 3 ayda bir fan değiştiyiorum :D
-
Ben bu konuda birşey sormak istiyorum:
Bu laptopların pilleri neden bu kadar çabuk eskiyor. Bunu önlemenin veya yavaşlatmanın yolları ver mı?
Ve bu konuda laptop alırken bataryanın hangi özelliğine bakmak gerekir?
Ben garanti kapsamıyla ilgili okuduğum garanti sözleşmesinde pil değiştirme kapsam dışı olarak gözüküyordu Yanlış mı hatırlıyorum?
bir dedim üç oldu soru neyse :)
-
sarj doldorma fişi tak çıkarma
-
alapolina bunu yazdı:
-----------------------------sarj doldorma fişi tak çıkarma
-----------------------------bataryayı toptan çıkar diyosun sen yani ..