Notebook Hdd
-
sorun sizce direkt hdd yi değştirsem geçer mi arkadaşlar?
-
xp kurarken hdd yok diyor çünkü sata sürücülerini entegre etmemişsin. vista kurarken hata veriyor çünkü ahci modu açmışsındır. ya sata entegreli bi xp ile dene yada biostan ahci modu kapat öyle dene vistayı
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------xp kurarken hdd yok diyor çünkü sata sürücülerini entegre etmemişsin. vista kurarken hata veriyor çünkü ahci modu açmışsındır. ya sata entegreli bi xp ile dene yada biostan ahci modu kapat öyle dene vistayı
-----------------------------bad sector olayına girmiyor mu hocam bu yani ben recovery ediyorum %24 de kalıp ötüyor alet bi kaç saniye
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------xp kurarken hdd yok diyor çünkü sata sürücülerini entegre etmemişsin. vista kurarken hata veriyor çünkü ahci modu açmışsındır. ya sata entegreli bi xp ile dene yada biostan ahci modu kapat öyle dene vistayı
-----------------------------bad sector olayına girmiyor mu hocam bu yani ben recovery ediyorum %24 de kalıp ötüyor alet bi kaç saniye
-----------------------------xp ye satayı tanıtman lazım flash bellek ile falan.Ama uğraşmalı win 7 cdsi bul bi tane en kesin sonucu onda alırsın.
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------xp ye satayı tanıtman lazım flash bellek ile falan.Ama uğraşmalı win 7 cdsi bul bi tane en kesin sonucu onda alırsın.
-----------------------------vistayı nasıl yapacağım peki ahci modu filan?