Notebook Isınma Sorunu
-
Merhaba,hp g6 2212 et notebookum ilk aldığım zamanlar oyunlarda ısnmıyordu yani hp ısınıyor diyip kestirip atacağımız bir olay değil.içini 5 10 kez açıp temizlemişimdir ekranını filan kendim değiştirmiştim.
Şimdi altında incanın bir soğutucusu var.Çok bir şey beklemiyorum ancak fan çok fazla çalışmaya başladı son zamanlarda Cs go olsun fifa 15 olsun soğutucu olmadan oynamak çok zor olacak gibi gözüküyor.
Şimdi priform speccy e girdim.Fifa 15 den çıkıp kontrol ettiğim zaman
Intel Core i5 3210M @ 2.50GHz 70 °C
Ivy Bridge 22nm Teknoloji
Motherboard
Hewlett-Packard 183E (U3E1)72 °C
ancak grafik kartımın ısısını göremiyorum hiç bir programda gpu-z de intel 4000 nin 70 derece olarak gösteriyor ancak amd 7600 ın değeri yazmıyor.
Sizce sorun sadece termal macun mu ?
-
Ekran kartı cipi öüyor.. Bir süre sonra kendini kappatmaya baslar. Chip değiştirt
-
Martech bunu yazdı
Ekran kartı cipi öüyor.. Bir süre sonra kendini kappatmaya baslar. Chip değiştirt
evde yapılacak bir iş değil sanırım.yeni notebookun zamanı geliyor galiba 5 sene oldu
-
amd ye gecmeyip de oyunu intel üzerinden oynatıyor olabilir mi?
-
öyle olsa çok kasar.
Amdnin grafik yapılandırmasından hepsi yüksek performansta oyunlarımın.
prize bağlı yüksek performanns modundayım hep
-
sağlam bir ternal macunu ince bir katman olacak şekilde sürüyor musun tekrar geri takarken peki,?
-
BosphorusPasha bunu yazdı
sağlam bir ternal macunu ince bir katman olacak şekilde sürüyor musun tekrar geri takarken peki,?
hiç işlemcimi çıkarıp macun yenilemedim.
-
Benzer bi durumu arkadaşın laptopta yaşıyoruz, macun değişimi fan temizliği, harici soğutucu falan denedik ama geçici çözüm oluyor ve dahili fanın performans düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
-
madrew bunu yazdı
Benzer bi durumu arkadaşın laptopta yaşıyoruz, macun değişimi fan temizliği, harici soğutucu falan denedik ama geçici çözüm oluyor ve dahili fanın performans düşüklüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.
önceden de olurdu hocam öyle olsa
-
Hocam kaliteli bi termal macun alıyorsun.İnce bir katman olacak şekilde sürüyorsun ve sonuçları karşılaştırıyorsun eğer hala sorun giderilmezse dahili fan ömrünü tamamlamaya başlamışta olabilir.Ayrıca bazı makinaların işlemcisi sökülmüyor illa sökücem diye zorlayıp makinaya zarar verme dikkat et.
-
kaliteli termal macunu linkini verebilir misin ? alalım bakalım