Notebook Nasıl İş Görurmu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

her halükarda acer'dan hp'den uzak durmanı da öneririm ayrıca =) lenovo, asus güzel şeyler bunlar.

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:
    -----------------------------

reaton bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-l500-1uu-intel-core-i3-330m-213ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750757&categoryId=98

Dostum paran varsa şuna bak derim ısınma sorunu yaşamazsın.200tl de hediye çeki veriyorlar.Sağlam laptop

benim için cok pahalı 200 tl çek ile yine pahalı... suan alabilecegim notebook sadece verdiklerimin fiyatında olabilir 

toshiba almakla hayatnın en büyük hatasını yaparsın ;) exper al daha iyi ;)

Toshibayada laf geldi ya tamam artık.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

bladex38 bunu yazdı:

reaton bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

http://www.hepsiburada.com/toshiba-satellite-l500-1uu-intel-core-i3-330m-213ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750757&categoryId=98

Dostum paran varsa şuna bak derim ısınma sorunu yaşamazsın.200tl de hediye çeki veriyorlar.Sağlam laptop

benim için cok pahalı 200 tl çek ile yine pahalı... suan alabilecegim notebook sadece verdiklerimin fiyatında olabilir 

al toshibayı aleti göbegine kadar kaldır sonra bi anda yere düşür aynısını experle yap sonra konus hocam

performans dedin mi sony

kalite kasa dedin mi toshiba gelir hocam

digerleri karısıktır ama 2 si kalitelidir kesinliklikle

ve ek olarak 2ci el cok güzel notebooklar satıorum ben harici ekran kartı falan olan istersen ayarlarım ki 0 satısta yapıorum fakad bu vatan ve bimeks ibişleri benden ucuz :W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

O mesafeden laptoplu düşürdün mü zaten işlemcisine bir şey olmasa bile ekranı kırılır.Ben ısınma ve performans açısından söyledim.O zaman cep telefonu alırken de yere atarak deneyelim ona göre alalım.Laptop alıyosan yere düşürmeyeceksin o mesafeden.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

bladex38 bunu yazdı:

reaton bunu yazdı:

flassy bunu yazdı:

al toshibayı aleti göbegine kadar kaldır sonra bi anda yere düşür aynısını experle yap sonra konus hocam

performans dedin mi sony

kalite kasa dedin mi toshiba gelir hocam

digerleri karısıktır ama 2 si kalitelidir kesinliklikle

ve ek olarak 2ci el cok güzel notebooklar satıorum ben harici ekran kartı falan olan istersen ayarlarım ki 0 satısta yapıorum fakad bu vatan ve bimeks ibişleri benden ucuz :W

:) vatan bilgisayarda çalışan birisi olarak söyliyorum bu işin içinde olan herkes bilir daha geçen gün toshiba QOSMIO İ7 bilgisayar iade alttım.Müşteri şikayeti şu şekildeydi "ürün çok yavaş daha düşük özellikteki lenovo marka İ3 lü bir makineden daha yavaş çalışıyor" :) .Dediğim gibi serviside sıkıntılı istanbulda bulunan TNB bilgisayar uzak durun derim :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Chip Seti   Intel
      İşlemci   720QM
      İşlemci Cache   6 MB L2 cache
      İşlemci Hızı   1.6 Ghz
      İşlemci Platformu   Intel Core i7
      Ekran Özelliği   18.4"  / Full HD 1920 x 1080 CrystalBrite LCD
      Ekran Kartı   Nvidia GeForce GTS 360M
      Ekran Kartı Hafızası   1 GB
      Max Ekran Çözünürlüğü   1920 x 1080
      Ram Tipi   DDR3
      Sistem Belleği   8 GB 1066MHz
      Sabit Disk Kapasitesi

1TB 5400RPM                                            

Bu bilgisayar i-3 lenovodan yavaş çalışıyorsa başka bir problem vardır(Virüs bulaşması,aşırı harddisk yüklemesi).Diğer türlü ihtimal bile vermiyorum. 6MB önbellekli laptop,yok artık.Biri 5 milyar biri 1.5.Zaten qosmionun  alıcısı bellidir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

lenovoda arıza verio deller iyidir fazla ısınmaz kalitelidir hp alma sonra kafanı taslara vurursun eski tekniker olarak tavsiye ;)

lenovo arıza vermez... getir senin notebooku ikimizinkinide 5 metreden bırakalım_?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

the_behulder bunu yazdı:

lenovoda arıza verio deller iyidir fazla ısınmaz kalitelidir hp alma sonra kafanı taslara vurursun eski tekniker olarak tavsiye ;)

lenovo arıza vermez... getir senin notebooku ikimizinkinide 5 metreden bırakalım_?

Bi videoya çeksene Allah aşkına 5 metreden bırakıp.Hey Allahım ya Ericsoon GH688 mi sandınız laptop bunlar LAPTOP.5 metreden atınca atomlarını toplarsın o laptopun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

the_behulder bunu yazdı:

tamam ben acerimi atacam sen atacan mı lenovo nu ciddiyim.?

ek olarak qosmio ya laf dien arkdas onun baska bi arızası vardır bak sony vaio gelio benim önüme gram gram acılıo arızalı cihaz belli üretimden kaynaklanıo yada ileride kullancı fazla hata yapıo olabilio yane böle seyler qosmio basit bi cihaz değil hani harbiden saglam cihazdır.

ve konuyu cok dagıtıoruz ne kadar cok notebookcu varmıs da biz bilmiomussuz bu kadar cok bilen arkdaslar neden notebook arızalı konulara yorum yapmıolar onu merak ediorum ben.

dagıtmayın isteyen pm atsın isterse 10 cu kattan atalım notebookumuzu

edit: ben lenovo kırılır demedim daha dün ablam kendine aldı alma dedim aldı ve arıza verdi usblerden kaynaklanan bi arıza ama sonuc olarak arıza arızadır.

toshibada arıza verir her makina her cihaz arıza verir ama 1 ci haftadan değil!

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Apartmandan atma dışındaki bütün yorumlarına katılıyorum.Ha atarsanız ikinizin laptopuda paramparça olur.Hiçbir şey olmazsa ekranı gider o bile 300 milyon.

Toplam Hit: 3900 Toplam Mesaj: 32