Notebook Önerileri
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Neden kimse apple onermiyor?? veya sony
-----------------------------çünkü apple da internette srekli gezinen adam için güzel şeyler yok diye biliyorum, yani varda herkeste win olduğu için optimizasyon sorunu çıkacak, sen mac için indirecen win için düzeltecen falan arkadaş hd adult serisi yapıyo mesela mac de torrent varmı? yada idm :D
nese mac bu işlerin bilgisayarı değil. tasarım için deseydi tamam.
sony de kaliyete para veriyosun özelliğe değil.. tmm alet çok kaliteli güzel ama özellikleri kalitesi kadar değil.. onun yerine vereceğim parayı performansa veririm aletede güzel bakarım..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------çünkü apple da internette srekli gezinen adam için güzel şeyler yok diye biliyorum, yani varda herkeste win olduğu için optimizasyon sorunu çıkacak, sen mac için indirecen win için düzeltecen falan arkadaş hd adult serisi yapıyo mesela mac de torrent varmı? yada idm :D
sony de kaliyete para veriyosun özelliğe değil.. tmm alet çok kaliteli güzel ama özellikleri kalitesi kadar değil.. onun yerine vereceğim parayı performansa veririm aletede güzel bakarım..
sony performansdır da yapma:( kalite ıbm lenovo falandır toshiba kalitedir pardon dayanıklılık ıbm lenovodır. -
the_behulder bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
sony performansdır da yapma:( kalite ıbm lenovo falandır toshiba kalitedir pardon dayanıklılık ıbm lenovodır.
-----------------------------hocam sony performanslıdır evet ama malzemesi kalitesi kadar iyi değil. ama adamlar bi şekilde çokta iyi olmayan parçalardan iyi performans elde ediyorlar.
tabi yokmudur sonynin iyi donanımlı kaliteli bi alti? tabikide vardır ama o denlide pahalıdır. hani bana soracak olsan dünyada en kalitelileri erformanslı notebook markası diye, ilk sony sonra lenovo derim..
-
up
-
son up
-
http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=Z8eiRpmQaN8XIgxW Buradan özelliklerini kontrol edebilirsin.
ASUS firmasının N serisi bilgisayarları tek kelime ile kusursuz. Ben de şimdiki modellere nazaran daha eski olan bir N serisi bilgisayar kullanıyorum (N50Vn). Daha önceki ASUS marka bilgisayarımdan dolayı başıma gelen bazı problemlerden sonra, hiçbir firmanın yapmayacağı kadar ilgi ve tedarik gördüm ASUS servisinden.
Eski bilgisayarım F3SV idi, normal çalışma sıcaklığı 60 derece civarıydı. Ben en son NFS Undercover da işlemci sıcaklığını 97 derecede görmüştüm. Zaten monitör menteşeleri de çok sıkıydı. Bir süre sonra kasada, menteşelerin güç aldığı noktalarda çatlamalar ve kırılmalar oldu. En son parça attı, servise gönderdim. O modellerin üretimden kalktığını söylediler. Farklı bir model önerdiler. Ben de isteyeceğim bilgisayarın olması gereken özelliklerini söyledim. Önceki bilgisayarımdan çok daha güçlü olan N50Vn yi gönderdiler. Bu dediğimi Toshiba servisleri bile yapmıyor. O nedenle, alırken bilgisayarın özellikleri kadar servisine de dikkat etmeni öneririm arkadaşım.
Yine de hangi bilgisayarı alırsan al, güle güle kullan :)
-
Model değil de marka olarak önerim Asus'tur. Şaşma Asus'tan.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------model olarak lütfen öneri istiyorum
Asus G73JW-TY156V Intel Core i7 740QM 1.73GHZ 8GB 1TB 17.3" Taşınabilir BilgisayarFiyat: 2.149,00USD +KDVİndirimli:2.019,00 USD +KDVKAZANCINIZ%6|239 TLHavale / EFT: 3.556,48 TL (KDV Dahil)Bu ürünün ortalama teslimat süresi -
DevilKingtr bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------model olarak lütfen öneri istiyorum
-----------------------------dell n5010 i5. 3 iş gunu icinde arızadan gonderen kac firma var ?
benim icin hız saglamlık ve arızadan hızlı donus yapılması onemlidir.
-
Asus G73JW-TY156V Intel Core i7 740QM 1.73GHZ 8GB 1TB 17.3" Taşınabilir Bilgisayar
Bençede bu alet işini fazlasıyla görür aletin işlemçisi ve ekran kartı zaten extrem diyebileçeğimiz seviyede şekil ve kasa kalitesi zaten asus.
Ayrıça şu fan çıkışlarını arkaya vermeleri gerçekten çok iyi fikir olmuş.
Biraz daha beklerim dersende bu modelin Sandy Bridge işlemçili olanı geliyor onuda düşünebilirsin.