Notebook Parçaları / SATILIK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacı abi Bunun pili yok mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Pili var hocamda patlak bildiğim kadarıyla bi işe yaramaz (:

//===============================================İLAN

Bi de hocalar elimde neredeyse sıfır bi laptop şarj aleti var. Güzel temiz. Çalışır durumda HP DV2000 serisi için almıştım. Ama duruyor öylece isteyen olursa resmini de koyarım

ndmylmz tarafından 16/Ağu/13 12:44 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

cd writer ı ne kadar bırakacan, 1 şartım var ama önce dneyeceğim oturacakmı otutursa ödemeni yapatım.

oturmazsa kargo yine benden geri yollarım. Yada alan olursa direk ona yollarım :) Kargo ondan olur.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar elimde kalanlar ve fiyatları yazıyorum. PM attığım arkadaşlarda bakabilir buradan.

Şimdi elimde

Alt kasa, Alt kasa Kapakları, Üst Kasa, LCD Kasası, LCD Menteşeleri, WebCam, İnverter, Soğutucu, Anakart(Ekran çipi arızalı) , İşlemci, Ram, Wireless, Bluethoot kartları, DVDRW, Klavye var.

Şimdi

Alt kasa, Alt kasa Kapakları, Üst Kasa, LCD Kasası, LCD Menteşeleri, WebCam, İnverter, Soğutucu, Anakart(Ekran çipi arızalı), Wireless, Bluethoot kartları, Klavye => Hepsi için 120 tl verene satıcam kargosu benden olucak.

DVDRW ve Ram için 15er lira uygun olur.  Bunlar ölü fiyat neredeyse hacılar kaçırmayın :DD

İşlemci intel t7300 olması lazım. 2.1 GHz çift çekirdek. Bunun içinde 20 lira istiyorum :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam intl p6100 işlemci var şu an. 2,00 ghz..

anakart intel hm55,,

acaba senin işlemci benimkine olur mu ki?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

anakart intel hm55,,

Bi Fikrim yok hocam o konuda : İşlemciyi sayfasını buldum : http://ark.intel.com/products/37253/Intel-Pentium-Processor-T4300-1M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

2. mesaja gerekenleri yazdım ama kalan parçaları burayada yazayım :)

GERiYE Kalan Parçalar : İşlemci(http://ark.intel.com/products/37253/Intel-Pentium-Processor-T4300-1M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB) , Ram(1 GB DDR2 667 MHz Notebook Ram ) ve DVDRW

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

anakart intel hm55,,

Bi Fikrim yok hocam o konuda : İşlemciyi sayfasını buldum : http://ark.intel.com/products/37253/Intel-Pentium-Processor-T4300-1M-Cache-2_10-GHz-800-MHz-FSB

hocam intelin sayfasında ben,m anakart P6100 ü desteklemiyor diyor. lakin ben P6100 ile aldım laptopu. acaba elde kalanları evkur bana iteledi mi? PCyi aldığımdan beri zaten bi CPU problemi var.. acaba o yüzdne mi?

http://ark.intel.com/products/43183/Intel-BD82HM55-PCH

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam pc çalışıyorsa anakartın o işlemciyi desteklememe gibi bir durumu olmaz diye düşünüyorum. Ama dediğin gibi tama olarak destek verdiklerinden birini kullanırsan hiçbi sıkıntı çıkmaz

Toplam Hit: 3007 Toplam Mesaj: 30