Notebook Tamirinde Son Nokta. Böyle Teknoloji Görmediniz !!
-
pek abest bir şey yok gibi adam karşı tarafa anlayacağı dilden anlatmaya çalışmış olabilir diye düşünüyorum
pc terimlerinden anlamayacağını düşünerek adam hanzoysa biraz
Mesela doktora gittiğinizde adam hemoglobine bağlı iç hipofizde yırtılmalar gözüküyor hastalığınız bu dese ne diyon a.k deriz
-
"Girdiğiniz internet siteleri yüzünden bilgisayarın beyni hasar görmüş. Değişmesi gerekiyor. Fiyatı da 140TL söylemeden yapmayın(?). Eğer yapılacaksa bilgi verin."
Gogıldan arvatlara bahktın bah şimdi muagoieam bilgisayarın beyni zarar gördü emmoly napacauk şimdü ha?
-
ibranice yazmiş adam amk :D
-
Pc yi kaportaciya göturse boyle birsey yazmazlar.
-
Allahaskına PC nın masrafı nedır?
//
Varsan baksan 40 TL lik işi vardır ama millet cahıl ya , beynı bozulmus , götü bozulmus , motoru bozulmus dıyıp mıllete ıtelıyorlar amk :D
40 TL lik işe , 140 TL kakalamak istemıstır , nasıl olsa yaptırır mantiletisiyle ... -
Bakkalını satip yada 3-5 baş hayvan satip eline sermaye geçen vatandaş, internet cafe / tamir dükkanı açarsa böyle olur:) Ki büyük çoğunlugu bu şekilde. Bizim internet cafeciye soruyorum dükkan açmadan önce ne iş yapıyordun. oto yıkama dükkanım vardı sattım burayı açtım diyo düşün:)
-
Bu adam sanırım taş devrinden kalmış büyük ihtimallede o zaman bilgisayar diye mağrada çizdikleri duvarlara diyorlar.
-
o notu okuyamadım amk bendemi sorun var onu bunu bırakda notebook hdd kaça değişiyorsun 500 gb lık felan yada hdd sen göndersen ben değişebilirmiyim
kafa atmaya başladı amk