Notebook Tavsiyesi (Beklenik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

ne alırsan al HP alma.ısınma problemi var alayında

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://m.akakce.com/p/?596269 cok memnun kalirsin demedi deme

Hocam bu DELL'den elimde 3 tane var. 3.dede isinma problemi var sevisi bok gibi ariyorum 82 derece islemci isim var makine kitleniyor diyorum. Altina sogutucu koyun diyor. Zaten var dedim. Klimasiz ortamda kullanmayin beyfendi dedi. anasina yada ebesine degil. Direk anasinin ebesine kufur edip kapattim.

internetten arastirdim DELL 5110'n hava girisi ve sogutucu tasarimi ile ilgili bir problem varmis makinaya yuk bindimi havada biraz sicak olsun gidiyor.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rakkoc bunu yazdı:

Asker bunu yazdı:
    http://m.akakce.com/p/?596269 cok memnun kalirsin demedi deme

Hocam bu DELL'den elimde 3 tane var. 3.dede isinma problemi var sevisi bok gibi ariyorum 82 derece islemci isim var makine kitleniyor diyorum. Altina sogutucu koyun diyor. Zaten var dedim. Klimasiz ortamda kullanmayin beyfendi dedi. anasina yada ebesine degil. Direk anasinin ebesine kufur edip kapattim.

internetten arastirdim DELL 5110'n hava girisi ve sogutucu tasarimi ile ilgili bir problem varmis makinaya yuk bindimi havada biraz sicak olsun gidiyor.

hocam biraz isinmasi normalde 82 pek normal gelmedi yolla servise baksinlar

Toplam Hit: 1394 Toplam Mesaj: 14