Notpaylas.Com
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------hocam anlamadığım not satma olayı nasıl olcak zaten amaç notpaylaşmak değilmi niye satıyoz
-----------------------------
Satilabilecek notlar var, bir de ucretsiz yayimlanabilecek notlar var. Hani projelerin, ozenerek hazirladigin sunumlar ya da bitirme odevlerini tanimadigin adamla yok pahasina paylasmazsin sanirim. Ucretsiz notlarda derste tuttugun notlar kabaca, fotokopi parasi vermek yerine maksat siteden istedigin zaman indirebilmek. Ayrica notlardan parayi ogrenciler kazanicak, biz de araci rolunu gorup komisyon alicagiz ve tum surecin yasal yurumesini saglayacagiz. Yasalliktan kastum faturalasma ve vergi odenmesi kismi. -
rbtx bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
hocam anlamadığım not satma olayı nasıl olcak zaten amaç notpaylaşmak değilmi niye satıyoz
Satilabilecek notlar var, bir de ucretsiz yayimlanabilecek notlar var. Hani projelerin, ozenerek hazirladigin sunumlar ya da bitirme odevlerini tanimadigin adamla yok pahasina paylasmazsin sanirim. Ucretsiz notlarda derste tuttugun notlar kabaca, fotokopi parasi vermek yerine maksat siteden istedigin zaman indirebilmek. Ayrica notlardan parayi ogrenciler kazanicak, biz de araci rolunu gorup komisyon alicagiz ve tum surecin yasal yurumesini saglayacagiz. Yasalliktan kastum faturalasma ve vergi odenmesi kismi.
-----------------------------O zaman herkes satmaya kalkar. Ben diyeyim. Onun önüne geçemezsin gibi.