Nox Arcana ( Gecenin Müzikleri )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

@KrypT hocam sen beğenmeyebilirsin ama, kalkıpta burda bütün dünyayı ayağa kaldırmış bi müzik türü için sipsikko bir olay diyemessin. kendi tarzlarını tam anlamıyla ortaya koyabilen mükemmel brutal efektler ile kısa bir süre içerisinde dünya çapında konserler verebilen bir grup için gebeş kelimesini kullanamassın. bu trajikomik davranışın sadece senin seviyeni ve müzikten ne anladığını public etmekten başka bir işe yaramaz. hatırlıyorumda sen duman grubu içinde buna benzer şeyler söylemiştin. hocam söyle bana sen hangi grupları dinliyorsun? ajdar falan mı?

@PhoenixGRM sesli güldürdün hocam, in flames gibi özentiler metalin içine ediyor diyorsun. in flames adına ne biliyorsunda özenti diyebiliyorsun? adamlar kendi türlerinin öncüleri oldu, bana in flames grubu için özenti sayılabilecek bir örnek ver sadece? bir b.k bilmeden klavye delikanlılığı yapmaktan başka ne biliyorsun sen?

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

eXceptioN bunu yazdı:
    -----------------------------

@PhoenixGRM sesli güldürdün hocam, in flames gibi özentiler metalin içine ediyor diyorsun. in flames adına ne biliyorsunda özenti diyebiliyorsun? adamlar kendi türlerinin öncüleri oldu, bana in flames grubu için özenti sayılabilecek bir örnek ver sadece? bir b.k bilmeden klavye delikanlılığı yapmaktan başka ne biliyorsun sen?

tabi özentiler amk ne yenilikleri var amon amarth tan ne farkalrı var amk aynı 5li akorlar hepsi aynı 5 yıl önce infalmes dinlerken millet ıyy ne kötü ne boktan grup derken şimdi onu diyenler ilah yapmışlar amcaları diğer eleman kadar ileri gitmem de yinede metal içinde çokta yenilik yapmış öncü bir grup değiller 

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

nox arcana zaten bir metal grubu değildir o yüzden metal muabbeti yapmanın manası yok , ama albümlerinin mevzusu yine bir blackmetal grubunun olabilecek mevzularıdır işte hortlaktır, yaratıktır canavarlar iblisler fln fln necronomicon albümü lovecraft hikayeleri, shadow of raven albümü, poe hikayeleri için yapılmış soundtracklerdir olurda okursanız fonda iyi gider. 

nox , latince gece, arcana sırlar manasında olup (aynı zamanda ingilizce) ne yapalımda daha bir tırsınç olsun böyle insanlar uyuyamasın fln diye düşündüklerine eminim ama tamda uyurken dinlenecek müzik yapmış adamlar. kitap okurken fon müziği olarak da süper bir seçim ama tutup da hususi dinlencek bir tarafı yok bence. 

son albümleri dark tower görünce aha stephen king e albümde yapmışlar dedim ama bu başka kara kuleymiş,

joseph vargo diye bi adamında kara kule diye bir kitap serisi varmış ordan esinlenmişler

http://www.noxarcana.com  de yazan : 

Haunting, epic dark fantasy soundscapes based on gothic tales of terror, classic horror stories, and medieval adventures, combined with perplexing puzzles... fln fln diye açıklama yapmışlar 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yanlış anlama amacım baltalamak değil

şimdi bu hiç müzik tarzım değil.

ama müridimiz paylaşmış dinleyeyim yeni şeyler belki hoşumuza gider dedim.

ilk baştaki necromonicon u dinledim.

ben çalan şeyi arka plan fon zannediyodum ne zaman müzik başlıcak derken bitti müzik :|

sonra odada org çalan arkadaşa dinlettim çal lan aynısını dedim adam çaldı :D

Sonra dedim ki bu müzik olamaz.

Bu ne lan :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Buda benden hala izledikçe duygulanıyorum bu klibi sebebini bilmiyorum !!! bu kadar sanatçının bulunduğu ender kliplerden biridir...

http://www.youtube.com/watch?v=XHN55TVS8iI&ob=av2e

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

bu gecenin parçası kesinlikle bu

http://www.youtube.com/watch?v=gkU5YnuErP8

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Reistyle bunu yazdı:

bu gecenin parçası kesinlikle bu

http://www.youtube.com/watch?v=gkU5YnuErP8

koptum amk :D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhoenixGRM
    PhoenixGRM's avatar
    Erkek

ta mk sizin salak salak şeyler paylaştınız şurada yorum yapanlar birde ilkte ki arkadaş harici

Evde odaya girip sonra neden girdiğimi unuttuğumda, Tanrı'nın benimle Sims oynadığını ve yapacağım şeyi iptal ettiğini düşünüyorum.- PhoenixGRM
Toplam Hit: 3201 Toplam Mesaj: 29