Nox Arcana ( Gecenin Müzikleri )
-
@KrypT hocam sen beğenmeyebilirsin ama, kalkıpta burda bütün dünyayı ayağa kaldırmış bi müzik türü için sipsikko bir olay diyemessin. kendi tarzlarını tam anlamıyla ortaya koyabilen mükemmel brutal efektler ile kısa bir süre içerisinde dünya çapında konserler verebilen bir grup için gebeş kelimesini kullanamassın. bu trajikomik davranışın sadece senin seviyeni ve müzikten ne anladığını public etmekten başka bir işe yaramaz. hatırlıyorumda sen duman grubu içinde buna benzer şeyler söylemiştin. hocam söyle bana sen hangi grupları dinliyorsun? ajdar falan mı?
@PhoenixGRM sesli güldürdün hocam, in flames gibi özentiler metalin içine ediyor diyorsun. in flames adına ne biliyorsunda özenti diyebiliyorsun? adamlar kendi türlerinin öncüleri oldu, bana in flames grubu için özenti sayılabilecek bir örnek ver sadece? bir b.k bilmeden klavye delikanlılığı yapmaktan başka ne biliyorsun sen?
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------
@PhoenixGRM sesli güldürdün hocam, in flames gibi özentiler metalin içine ediyor diyorsun. in flames adına ne biliyorsunda özenti diyebiliyorsun? adamlar kendi türlerinin öncüleri oldu, bana in flames grubu için özenti sayılabilecek bir örnek ver sadece? bir b.k bilmeden klavye delikanlılığı yapmaktan başka ne biliyorsun sen?
-----------------------------tabi özentiler amk ne yenilikleri var amon amarth tan ne farkalrı var amk aynı 5li akorlar hepsi aynı 5 yıl önce infalmes dinlerken millet ıyy ne kötü ne boktan grup derken şimdi onu diyenler ilah yapmışlar amcaları diğer eleman kadar ileri gitmem de yinede metal içinde çokta yenilik yapmış öncü bir grup değiller
-
nox arcana zaten bir metal grubu değildir o yüzden metal muabbeti yapmanın manası yok , ama albümlerinin mevzusu yine bir blackmetal grubunun olabilecek mevzularıdır işte hortlaktır, yaratıktır canavarlar iblisler fln fln necronomicon albümü lovecraft hikayeleri, shadow of raven albümü, poe hikayeleri için yapılmış soundtracklerdir olurda okursanız fonda iyi gider.
nox , latince gece, arcana sırlar manasında olup (aynı zamanda ingilizce) ne yapalımda daha bir tırsınç olsun böyle insanlar uyuyamasın fln diye düşündüklerine eminim ama tamda uyurken dinlenecek müzik yapmış adamlar. kitap okurken fon müziği olarak da süper bir seçim ama tutup da hususi dinlencek bir tarafı yok bence.
son albümleri dark tower görünce aha stephen king e albümde yapmışlar dedim ama bu başka kara kuleymiş,
joseph vargo diye bi adamında kara kule diye bir kitap serisi varmış ordan esinlenmişler
http://www.noxarcana.com de yazan :
Haunting, epic dark fantasy soundscapes based on gothic tales of terror, classic horror stories, and medieval adventures, combined with perplexing puzzles... fln fln diye açıklama yapmışlar
-
Yanlış anlama amacım baltalamak değil
şimdi bu hiç müzik tarzım değil.
ama müridimiz paylaşmış dinleyeyim yeni şeyler belki hoşumuza gider dedim.
ilk baştaki necromonicon u dinledim.
ben çalan şeyi arka plan fon zannediyodum ne zaman müzik başlıcak derken bitti müzik :|
sonra odada org çalan arkadaşa dinlettim çal lan aynısını dedim adam çaldı :D
Sonra dedim ki bu müzik olamaz.
Bu ne lan :|
-
Buda benden hala izledikçe duygulanıyorum bu klibi sebebini bilmiyorum !!! bu kadar sanatçının bulunduğu ender kliplerden biridir...
-
bu gecenin parçası kesinlikle bu
http://www.youtube.com/watch?v=gkU5YnuErP8 -
Reistyle bunu yazdı:
-----------------------------
bu gecenin parçası kesinlikle bu
http://www.youtube.com/watch?v=gkU5YnuErP8
-----------------------------koptum amk :D:D
-
ta mk sizin salak salak şeyler paylaştınız şurada yorum yapanlar birde ilkte ki arkadaş harici