NRA Buralardaysan Bi Baksan Veya Holyone
-
ben benim şu alındığım modluklarımı geri alsam diorum bütün pürüzlergiderildi önceden olan hiçbirşey tekrarlanmayacak genele ve vukuatlar bölümüne teşkür
-
ozele msj atmayı denedinmi ? yoska direk konu acma isteğimi duydun sonucta yerler değişimiş bolumler modlar basklarian werılmıs bişi yapmadan once iyi karar wer sonra yap !
-
NRA ve Holyone demeseydin yardımcı olurdum :)
-
No_MeRCy bunu yazdı:
-----------------------------
ozele msj atmayı denedinmi ? yoska direk konu acma isteğimi duydun sonucta yerler değişimiş bolumler modlar basklarian werılmıs bişi yapmadan once iyi karar wer sonra yap !
tartışma yaratmak istemem ama mesajı sadece yazdığım kişilere yönelik yazdım seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum ne kadar admin olsanda pm konusunda haklısın unuttum onu ama sonuçta forumu ilgilendiriyo vukuatlar bölümüm halen boş nasıl ve molar değiştirilebilir ben nra ve holye yadım darkworld saol ama sadece nrave holye atılmış bir mesaj -
darkworld bunu yazdı:
NRA ve Holyone demeseydin yardımcı olurdum :)
aynen.
ayrıca başlıktaki cümle tam kafiyeli ya. mükkemmelsin.
-
bende yardımcı olurdum ama...
-
yardim eden edene :) abü
-
Bu Forumda NRA ve Holy den Baska Adam Yokmu Lem
-
gardaşım konuyu bilmiyonuz dalmayın ben oraya yazdım olanları sizin bilmenize gerek yok bilen biliyo zati iş halloldu zati büyütmeye gerek yok
-
Yaf saolun yardım etmek isteyenlere dieceğine patavatsız patavatsız konuşuyon sende robotix..
-
walla kardeş mod olayını soora hallederis..
bana pm at bi ara..
şimdi ufak pürüsler war forumda..
onlarla uğraşıos...
Toplam Hit: 3871 Toplam Mesaj: 13