NTLDR Eksik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Çözümü var computerwolfa sorun o bi ara forumda anlatmıştı

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Aynı hata ile karşılaşıp yanıma gelen akadaşlarım olmuştu. Kendi bilgisayarımdan eksik olan dosyaları flash bellek ile alıp problemli bilgisayarı Live Cd ile açıp c/p ile halletmiştik sorunları. Bu kadar basit. Ama kendi bilgisayarımda olduğu gün bu yöntemleri bilmediğim için format atmıştım önce. Birkaç hafta sonra bir arkadaşta aynı sorun olmuştu, şu yukardaki yöntemi kullanarak halletmiştim bu sefer. Format atmadan, onarma yaparak. Kurulum cdsinden gerekli kopyalamaları yaparak. Siz istediğiniz yöntemi kullanın. Live Cd olarak da Windows, Pardus ve Ubuntu kullandım. Ama bazen Linuxlar'dan Windows'a ulaşmaya izin vermiyorlar, o zaman da bir yerlerden google'a girip mounth etmek falan yazıp aratmak lazım :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

NTLDR is Missing ve Sistem Kurtarma/Düzeltme Download :

http://rapidshare.com/files/214339927/NTLDR_is_Missing_-_www.sinsi.net_-_Onur_OKTAY.rar.html

Rar pass: www.sinsi.net

NTLDR is Missing'e kesin net çözüm. Bu sunudakileri yaparak sistemi kurtaramayacak kimse yoktur.

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
Toplam Hit: 2391 Toplam Mesaj: 14