folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Nüfus Cüzdanı Devri Bitiyor

Nüfus Cüzdanı Devri Bitiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    1998-99 yılları arasında bunun çalışması başlamıştı tüm kütükler bilgisayara geçmişti en geç 2000-01 de uygulama başlayacak dediler hala sisteme geçemediler zaten buda pilot uygulama 2020 yılında anca rayına oturur bu sistem

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

yaparız bununda sahtesini yaparızzzzz... cip li degil mi sonucta? daha önceden turk sahtekarların alısık ve bildigi bir konu yane.

1) sahtesinin yapılması zor bisi soyleyin : PARA : cok detaylı cunku. bunuda yapıolar bazıları ama benzetemiolar ama atlanılan bisi var, bankamatiklerin bile tanıyamadıgı sahte paralar var onları ne yapıcaz? :D

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sistemle ilgili yakından incelemem ve düşüncelerimi ilettim,başarıla olacağa benziyor.
    Şimdilik eksikler mevcut,sistem güzel;görürsünüz.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    hocam istediklerini yapsınlar bizim türkler bulur gine uyduracak bişeyler görmüyonuzmu adam amerikan bankı batıracaktı yani ordan yola çıkın bulurlar bişeyler yani :)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    çinliler bununda sahtesini yaparlar
Toplam Hit: 2819 Toplam Mesaj: 16