Num Lock Tuşu Nasıl Kullanılamaz Hale Getirilir?
-
Arkadaşlar bütün gün işim gereği klavye kullanıyorum. Ve sürekli sayılarla. Bugün birkaç defa aynı şey başıma geldiği için size bi sorayım dedim. Bazen elimdeki işi yetiştirebilmek için ekrana bakmıyorum bile. Sonra bi bakıyorum yanlışlıkla num lock tuşuna basmışım kaydettiğim evraklardaki hiç bir rakam görünmüyor. Bu da ciddi problemler oluşturuyor.
Devlet malı olduğu için tuşu kıramıyorum :) Bunun etkisiz hale getirilmesi için başka yapılacak birşey var mı acaba?
-
regedit\HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Keyboard anahtarına gel. InitialKeyboardIndicators değere çift tıkla 0 yap :\
-
kırma yerinden çıkar
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
kırma yerinden çıkar
bencede şiddet şart -
Varg bunu yazdı:
kırma yerinden çıkar
muhahahahha güzel yöntem :| -
Varg bunu yazdı:
kırma yerinden çıkar
-----------------------------kesinLikLe:D
-
Zachariah bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
kırma yerinden çıkar
Ben devlet malı diyorum değiştirmeye yetkimiz yok diyorum adamlar geyik peşinde. Bende bu düz mantığı taa ilkokuldayken kuruyordum."Hayvan" teşekkür ederim arkadaşım yardımın için.
-
remapkey diye bi prog var server 2k3 tolls ların icinde var arat bulursun googlede onla değiştirebilirsin ... ben caps locku kapadım ama programın işi kapamak değil yer değiştirmek zararsız bi tuşu koyarsın oraya bişey olmaz ... shifti koy mesela ... yanlışlıkla shifte bassan nolcak.
-
shadowans bunu yazdı:
Ben devlet malı diyorum değiştirmeye yetkimiz yok diyorum adamlar geyik peşinde. Bende bu düz mantığı taa ilkokuldayken kuruyordum."Hayvan" teşekkür ederim arkadaşım yardımın için.
-----------------------------geyik değil.
şimdi tırnağını tuşun altına koy, fizik kurallarına uygun olarak kuvvet uygula o zaten gözüne doğru fırlayacak.
ayrıca herhangi bi zarar vermiyorsun.
yada sizi teftişe gelip klavyeleremi bakıyolar ?
ayrıca geldiler diyelim 2 saniyede onu yerine takıcaksın okadar..
-
Tamam arkadaşım sen yorma o güzel beynini yardımcı oldu diğer arkadaşlar.
-
shadowans bunu yazdı:
Zachariah bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
kırma yerinden çıkar
-----------------------------arkadas kır dememıskı cıkar demıs cıkar cekmecene koy aksam tak bu kadar basıt?