Numara Taşıma Olayıyla Alakalı Bir Sorum Var ?
-
beyler ben numaramı aveadan turkcelle tasıdım. sımdı de tekrardan aveaya gecmek ıstıorum aynı numaramla. bunun ıcın bı problem cıkartırlar mı ? sen bızı sattın gerı gelemezsin lan gıbı :D
-
bence çıkartırlar problem.
-
abı pısman oldum turkcell e gecmekle we artık numaram degıssın ıstemıorum. yenı hat almak ıstemıom. herkese numarımı tekrar tekrar wermekten bıktım. ne dıyerek kıllık cıkartırlar acaba ?
-
bende senın gibi vodafone den tcell e geçtim bu yıl başında
sözleşme imzalıyosun ben okumadım ama tahminen o sözleşmede 1 veya 2 yıl kullanmak istediğini belirtiyosun
çünkü bende pişmanım ama bu aklıma geldi onun için hiç arastırmadım
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------bende senın gibi vodafone den tcell e geçtim bu yıl başında
sözleşme imzalıyosun ben okumadım ama tahminen o sözleşmede 1 veya 2 yıl kullanmak istediğini belirtiyosun
çünkü bende pişmanım ama bu aklıma geldi onun için hiç arastırmadım
-----------------------------abı gectıgın turkcell hat ıcın mı 1-2 yıl kullancam dıe sozlesme ımzalıosun ???
-
Beyler bende avea kullanıyorum ve turkcell in (45tl ye herkesle 1500 dk/ bizbize kamu) tarifesine geçmeyi planlıyordum.
Niye pişmansınız bi söyleyin hele. Varsa birşey bende vazgeçeyim.
-
aynen kardesım tcell için veya baska operotor
yani gectiğin operator senı kaybetmesin diye bence böle bişi sözleşmesine kouyodur tabi bu benim fikrim
düşünsene benim geçeli 6 ay olmadı yeniden vodafone geçiyorum sonra tcell kampanya yapıo oraya geçiyorum işin boku çıkar yani :::::::::D
-
problem cıkarmazlar ben hattımı turkcellden avea ya sonra vodafona sonra tekrar avea tasıdım hiç bir sorun cıkmadı. sadece avea her yone beles dakıkamı vermedı
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bende avea kullanıyorum ve turkcell in (45tl ye herkesle 1500 dk/ bizbize kamu) tarifesine geçmeyi planlıyordum.
-----------------------------hacı sıkayetımı c/p yaptım buyur :)
Turkcell hattıma kontör yükledim ve ardından görüşme yaptım. Kendim kampusselliyim ve aradığım kişi de kampusselli. 38 dk konuştum, hattımdan 77 kontörümü çektiler.
Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. İşlem üzerinden 2 saat geçmeden kayıtları göremeyiz dediler. Tamam dedim bekledim. Daha sonra aradım. Sistem yoğun ilgilenemiyoruz dediler. Daha sonra bir görüşme daha yaptım 9 dk lık. Ondan da 19 kontörümü çektiler.
Tekrar aradım. Hala sistem yoğun, ilgilemiyoruz dediler. 2 gündür sistemlerinin yoğunluğundan dolayı ilgilenememişler. Sonra aradım, belki 6 belki 7. Arayışımdır. Kayıtlarımı incelediler. Kontör yüklemişim ama onay mesajım gelmemiş. O yüzden çekmişler kontörlerimi!
Bu nasıl bir mantık? Ben kontör yükledikten sonra saatlerce elimde telefonla mesaj mı bekleyeceğim konuşmak için?
-
abi beni aveaya kabul etsınlerde ıstemem beles dakıka falan :) bıktım bu turkcellden. bu sabah ogrendıgım bısı war ayrıca. aylık 1200 dk konustuktan sonra kampuscellılerle 1200 dk dan sonrasında dakıkada 1 kontor cekıolarmıs. bunlar kazıgı cok kotu yaglamıslar yaa
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bende avea kullanıyorum ve turkcell in (45tl ye herkesle 1500 dk/ bizbize kamu) tarifesine geçmeyi planlıyordum.
-----------------------------
aynen bende akıcam ancak daha önce turkcell den aveaya geçmiştim 36 tl 5 saat için şimdi 25 saat 45 tl galiba ona geçicem sözleşme vs htrlamıorum fırsat olmadı bi türlü ama sözleşme varsa mesela 2 yıllık çatır çatır tazminat gibim bişey alırlar :D