folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Numara Taşıma Olayıyla Alakalı Bir Sorum Var ?

Numara Taşıma Olayıyla Alakalı Bir Sorum Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    beyler ben numaramı aveadan turkcelle tasıdım. sımdı de tekrardan aveaya gecmek ıstıorum aynı numaramla. bunun ıcın bı problem cıkartırlar mı ? sen bızı sattın gerı gelemezsin lan gıbı :D

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    bence çıkartırlar problem.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    abı pısman oldum turkcell e gecmekle we artık numaram degıssın ıstemıorum. yenı hat almak ıstemıom. herkese numarımı tekrar tekrar wermekten bıktım. ne dıyerek kıllık cıkartırlar acaba ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

bende senın gibi vodafone den tcell e geçtim  bu yıl başında

sözleşme imzalıyosun ben okumadım ama tahminen o sözleşmede 1 veya 2 yıl kullanmak istediğini belirtiyosun

çünkü bende pişmanım ama bu aklıma geldi onun için hiç arastırmadım

Telegram @WVesselam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:
    -----------------------------

bende senın gibi vodafone den tcell e geçtim  bu yıl başında

sözleşme imzalıyosun ben okumadım ama tahminen o sözleşmede 1 veya 2 yıl kullanmak istediğini belirtiyosun

çünkü bende pişmanım ama bu aklıma geldi onun için hiç arastırmadım

abı gectıgın turkcell hat ıcın mı 1-2 yıl kullancam dıe sozlesme ımzalıosun ???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Beyler bende avea kullanıyorum ve turkcell in (45tl ye herkesle 1500 dk/ bizbize kamu) tarifesine geçmeyi planlıyordum.

Niye pişmansınız bi söyleyin hele. Varsa birşey bende vazgeçeyim.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

aynen kardesım tcell için veya baska operotor

yani gectiğin operator senı kaybetmesin diye bence böle bişi sözleşmesine kouyodur tabi bu benim fikrim

düşünsene benim geçeli 6 ay olmadı yeniden vodafone geçiyorum sonra tcell kampanya yapıo oraya geçiyorum işin boku çıkar yani :::::::::D

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CesurTurk
    CesurTurk's avatar
    Erkek
    problem cıkarmazlar ben hattımı turkcellden  avea ya sonra vodafona sonra tekrar avea tasıdım hiç bir sorun cıkmadı. sadece avea her yone beles dakıkamı vermedı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

kompetan bunu yazdı:

Beyler bende avea kullanıyorum ve turkcell in (45tl ye herkesle 1500 dk/ bizbize kamu) tarifesine geçmeyi planlıyordum.

hacı sıkayetımı c/p yaptım buyur :)

Turkcell hattıma kontör yükledim ve ardından görüşme yaptım. Kendim kampusselliyim ve aradığım kişi de kampusselli. 38 dk konuştum, hattımdan 77 kontörümü çektiler.

Müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. İşlem üzerinden 2 saat geçmeden kayıtları göremeyiz dediler. Tamam dedim bekledim. Daha sonra aradım. Sistem yoğun ilgilenemiyoruz dediler. Daha sonra bir görüşme daha yaptım 9 dk lık. Ondan da 19 kontörümü çektiler.

Tekrar aradım. Hala sistem yoğun, ilgilemiyoruz dediler. 2 gündür sistemlerinin yoğunluğundan dolayı ilgilenememişler. Sonra aradım, belki 6 belki 7. Arayışımdır. Kayıtlarımı incelediler. Kontör yüklemişim ama onay mesajım gelmemiş. O yüzden çekmişler kontörlerimi!

Bu nasıl bir mantık? Ben kontör yükledikten sonra saatlerce elimde telefonla mesaj mı bekleyeceğim konuşmak için?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek
    abi beni aveaya kabul etsınlerde ıstemem beles dakıka falan :) bıktım bu turkcellden. bu sabah ogrendıgım bısı war ayrıca. aylık 1200 dk konustuktan sonra kampuscellılerle 1200 dk dan sonrasında dakıkada 1 kontor cekıolarmıs. bunlar kazıgı cok kotu yaglamıslar yaa

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    kompetan bunu yazdı:

aynen bende akıcam ancak daha önce turkcell den aveaya geçmiştim 36 tl 5 saat için şimdi 25 saat 45 tl galiba ona geçicem sözleşme vs htrlamıorum fırsat olmadı bi türlü ama sözleşme varsa mesela 2 yıllık çatır çatır tazminat gibim bişey alırlar :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 20