folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Numaradan İsim Sorgulama Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Numaradan İsim Sorgulama Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Bi abimizin başından geçen olayı aynen aktarıyorum.Bi hatunla birlikte takılıyor bu aralar , 1 seneye yakındırda birlikteler kız ankarada abimiz istanbulda , herneyse kızın sadece adını biliyoruz birde numarasını , ne soyadı var ne tam ev adresi ruh gibi birşey , (sanal değil düzenli buluşmaları var ) canlı kanlı ayda 2-3 kez görüşüyorlar fakat hep kızın istediği mekanlarda abimizde hatunla ciddi düşünüyor gibi , fakat aklında bazı sorular var yanıtlanmayı bekleyen.Evli olduğundan falan şüpheleniyoruz.Hiçbir sosyal medya accountu vs yok.Sadece belirtilen mekanlarda görüşme sağlanıyor o kadar.addafix ve türevi sorgulama sitelerinde denedik fakat rehbere kapalı olduğu için sonuç alamadık.İşte ben şöyle böyle yerden arıyorum siz o musun gibi şeyleride denedik malesef yanıt alamadık.Benden yardım istedi bende sizden yardım ediyorum ne kadar bilgisine ulaşırsak kardır bizim için.

İyi forumlar.

Not : Numarayı pm olarak isterseniz ulu orta yazma gereği duymadım.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

abin neden böyle şaibeli tuhaf bi insanla hayatının geri kalanını geçirmek istiyor . 

holy bi ara tc de soy ağacı gibi bakabiliyordu bi sor istersen 

şurası çalıştığında isim soysim verebiliyor http://www.turktuccar.com/numara-sorgula/

samaccc tarafından 03/Haz/14 16:56 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

abin neden böyle şaibeli tuhaf bi insanla hayatının geri kalanını geçirmek istiyor . 

şurası çalıştığında isim soysim verebiliyor http://www.turktuccar.com/numara-sorgula/

O sitede adaffix'ten alıyor bilgileri hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

O sitede adaffix'ten alıyor bilgileri hocam.

hatunun ne oldugunu bilmeden nasıl ciddi düşünüyor ??  saçmalık bu bence.  bulman biraz zor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bu kadar gizli olan adamın adında yanlış olabilir.

nejlayken leylayım demek çok mu zor sanki.

size kalıyor numara

1-önce neden soyadını söylemiyorsun diye bir sorsun bir zahmet.

yada neden onun dediği yerde buluşuluyor?

2. cebine aile izleme var eğer eline kısa bie süre için geçerse. onu yükleyip nereye gittiğini görebilir. ama nasıl yapabilirmi hiç denemedim.

3- telefondan sorgulat

4- 118 den sorun

5- kızı çok yersiz arayın gece 12de sabah 6 da gibi yanlışlıkla çaldırdım deyin. belki telefona başkası çıkar. kimin telefonu diye sorun yanlış kişi deyip kapatın

6- hangi hatsa 2-3 tl karşılığında numaranın kime ait olduğu mesajla öğreniyorsun gerçi bunuda denemedim ama

7- bayilerde çalışan tanışınız varsa oda halleder

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bu kadar gizli olan adamın adında yanlış olabilir.

nejlayken leylayım demek çok mu zor sanki.

size kalıyor numara

1-önce neden soyadını söylemiyorsun diye bir sorsun bir zahmet.

yada neden onun dediği yerde buluşuluyor?

2. cebine aile izleme var eğer eline kısa bie süre için geçerse. onu yükleyip nereye gittiğini görebilir. ama nasıl yapabilirmi hiç denemedim.

3- telefondan sorgulat

4- 118 den sorun

5- kızı çok yersiz arayın gece 12de sabah 6 da gibi yanlışlıkla çaldırdım deyin. belki telefona başkası çıkar. kimin telefonu diye sorun yanlış kişi deyip kapatın

6- hangi hatsa 2-3 tl karşılığında numaranın kime ait olduğu mesajla öğreniyorsun gerçi bunuda denemedim ama

7- bayilerde çalışan tanışınız varsa oda halleder

1 - Hatun biraz nasıl derler ceylan gibi iki soruya mızmızlanıp kendini geriye çekiyor  buda bizim işimize gelmiyor , classic kız tripleri sen bana inanmıyormusun sen bana güvenmiyormusun soyadımı ne yapacaksın falan diyip geçiştiriyor.

2 - Cep telefonu akıllı telefon değil , öyle birşey olsaydı trojan ve türevlerini deneyebilirdik o yüzden burasıda pas.

3 ve 4 sonuç alınamadı rehbere kapatmış

5 - Birincisiyle aynı hemen hemen en ufak bir şeyde kıllanıyor buda bizim işimize gelmiyor buda pas.

6 - denemedim nasıl olduğunu bilen varsa onuda deneyebiliriz.

7 - Malesef yok

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Durum biraz tuhafmış merak ettim devamını bekliyorum da adam evlenmek istediği kızın soyadını bilmez mi :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

5. madde için siz aramayın numara sizde bir bayan arasın gece 4 te mesela eğer evliyse adam getir ben açayım der.

sizin arkadaş, kız arkadaşın adını vererek

-leyla çiçek diyerek( soyadı uyduruyorsunuz) ordamı dersiniz

-hayır ben leyla şu der

sanki otobüsten inmişte onun almasını bekliyormuş gibi falan diye kıvırır . isim benzerliğiymiş olur.

klasik kız tipi değil. zaten evliliği düşünen kişi kendini söyler. adres verir hatta yetinmez kağıt kalem alır harita çizer oda olmadı:

sokağa getirip evi uzaktan gösterir. yani öyle saklanan kız görmedim. ailesi çok sıkı olabilir ancak.

hep bu tahribattakilere mi geliyor böyle uyuz tipler .

kabul edin kız milletinden  anlamıyorsunuz. bu kadar tesadüf olması imkansız :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Iyi hos yazmissinizda bu kizin ikinci hatti olabilir sadece senin agabeyinin bildigi. Yani sosyal muhendislikle denenecek hersey elinizde cok kotu patlayabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Kişisel verilerin gizliliğini ihlal teşkil edebilecek bir konu. İsim soyismi, doğum yeri, nereli olduğu, varsa ana-baba adı gibi bilgiler varsa bulunabilir.

Errare Humanum Est
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Kişisel verilerin gizliliğini ihlal teşkil edebilecek bir konu. İsim soyismi, doğum yeri, nereli olduğu, varsa ana-baba adı gibi bilgiler varsa bulunabilir.

hocam dediğim gibi , sadece ismi ve telefon numarası birde yaşadığı yer haric bir bilgisi yok

Ignorance is bliss.
Toplam Hit: 1722 Toplam Mesaj: 13