Numaradan Resim Bulma () Yorum + Görüş ?
-
KaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
iş yapıyoda tellist toplamaz mı bu site
Hayır kayıt tutmuyor.
Sen mi yazdında kayıt tutmuyor diyorsun merak ettim :)
evet.
O zaman 2. Soru
http://www.tahribat.com/forum/whatsapp-kulanici-fotograflarini-cekmek-233566/2#msg2911526
Kaptan niye benim siteyi zorluyosun :-) valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi bayağı emek verdim, o sebepten açıklamak istemiyorum. o kodlarda btc filan kazmıyor limit vs koydum botları engellemek için.
-
cevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayır kayıt tutmuyor.
evet.
O zaman 2. Soru
http://www.tahribat.com/forum/whatsapp-kulanici-fotograflarini-cekmek-233566/2#msg2911526
Kaptan niye benim siteyi zorluyosun :-) valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi bayağı emek verdim, o sebepten açıklamak istemiyorum. o kodlarda btc filan kazmıyor limit vs koydum botları engellemek için.
Siteyi zorlamak derken?? Zorlama yok ellemedim bile sadece ctrl u yaptım o kadar, hayır koddan anlasam onun şifreleme şeysi olduğunu anlardım sanırım :) merak ettim mantığını :) neyse biraz daha nette bakayım bişiler çıkar belki :)
Siteyi büyütmek istersen facebook instagram filanda ekle bence daha etkili olur
KaptaN tarafından 07/Oca/18 03:40 tarihinde düzenlenmiştir -
KaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayır kayıt tutmuyor.
evet.
O zaman 2. Soru
Siteyi zorlamak derken?? Zorlama yok ellemedim bile sadece ctrl u yaptım o kadar, hayır koddan anlasam onun şifreleme şeysi olduğunu anlardım sanırım :) merak ettim mantığını :) neyse biraz daha nette bakayım bişiler çıkar belki :)
Bende şu kahrolası sosyal medya uygulamalarına pek hakim değilim, aslında yanlış hatırlamıyorsam sen bu bot - data vs konularında iyiydin bi çay içelim derim sizden elektirik aldım :-)
-
hocam iyi olmuş da başka sosyal medya eklemen gerek çünkü ben mesela kim olduğunu bulmak istediğim de telefona numarayı kaydedip wpden bakıyorum.İnstagram filan eklemeyi başarırsan efsane olur :)
-
KotomineKirei bunu yazdı
aslında numara toplamanın güzel bir yolu da bu. numaradan isim, numaradan resim, numaradan adres sorgulama falan diye yazacaksın. gerekirse isim soyisim falan da olacak. sonra millet numara isim yazacak sözde adres bulmak adına, sonra bzde de numaralar toplanacak. şehir seçme falan olursa bir de o zaman kullanıcılar il il gruplanabilir de. arada sahte numaralar olabilir insanlar denemek için falan yazar diyeceğim de işte onları saymazsak numara toplama adına güzel bence.
senin linke tıklayıp numara denedim, tabiki boş çıktı. aklıma hemen yukarıda yazdıklarım geldi :)
Zaten insanlar telefonun kime ait olduğunu merak edip sorguluyorlar, isim bileceklerse ne diye sorgulama yapacaklar. Senin fikir çok saçma sanki.
-
cevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayır kayıt tutmuyor.
evet.
O zaman 2. Soru
Bende şu kahrolası sosyal medya uygulamalarına pek hakim değilim, aslında yanlış hatırlamıyorsam sen bu bot - data vs konularında iyiydin bi çay içelim derim sizden elektirik aldım :-)
Durumu da aldırsana hocam. Herkese açık mesela benim tüm detaylar.
-
cevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıKaptaN bunu yazdıcevik1 bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Hayır kayıt tutmuyor.
evet.
O zaman 2. Soru
Yok hocam ben ne anlarım, ben ilim irfan peşindeyim :)
-
KotomineKirei bunu yazdı
aslında numara toplamanın güzel bir yolu da bu. numaradan isim, numaradan resim, numaradan adres sorgulama falan diye yazacaksın. gerekirse isim soyisim falan da olacak. sonra millet numara isim yazacak sözde adres bulmak adına, sonra bzde de numaralar toplanacak. şehir seçme falan olursa bir de o zaman kullanıcılar il il gruplanabilir de. arada sahte numaralar olabilir insanlar denemek için falan yazar diyeceğim de işte onları saymazsak numara toplama adına güzel bence.
senin linke tıklayıp numara denedim, tabiki boş çıktı. aklıma hemen yukarıda yazdıklarım geldi :)
Zaten insanlar telefonun kime ait olduğunu merak edip sorguluyorlar, isim bileceklerse ne diye sorgulama yapacaklar. Senin fikir çok saçma sanki.
isim soyisim telefon yaz adres öğren ( birinin telefonunu biliyorum ismi de var ama adresi lazım ulaşamıyorum)
telefon yaz isim soyisim öğren (biri beni işletiyor, numara kime ait)
benzer isimleri de ayırt etmek adına şehir demiştirm.
bence çok da saçma değil
edit : ayrıca amaç burada millete amme hizmeti değil, kullanıcıların yazdığı numaralar için havuz oluşturmak.
KotomineKirei tarafından 07/Oca/18 14:59 tarihinde düzenlenmiştir