folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Numaradan Resim Bulma () Yorum + Görüş ?

Numaradan Resim Bulma () Yorum + Görüş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik1
    cevik1's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

iş yapıyoda tellist toplamaz mı bu site

Hayır kayıt tutmuyor.

Sen mi yazdında kayıt tutmuyor diyorsun merak ettim :) 

evet.

O zaman 2. Soru

http://www.tahribat.com/forum/whatsapp-kulanici-fotograflarini-cekmek-233566/2#msg2911526

Kaptan niye benim siteyi zorluyosun :-)  valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi bayağı emek verdim, o sebepten açıklamak istemiyorum. o kodlarda btc filan kazmıyor limit vs koydum botları engellemek için.

Teknolojik bir Harekât !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Hayır kayıt tutmuyor.

evet.

O zaman 2. Soru

http://www.tahribat.com/forum/whatsapp-kulanici-fotograflarini-cekmek-233566/2#msg2911526

Kaptan niye benim siteyi zorluyosun :-)  valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi bayağı emek verdim, o sebepten açıklamak istemiyorum. o kodlarda btc filan kazmıyor limit vs koydum botları engellemek için.

Siteyi zorlamak derken?? Zorlama yok ellemedim bile sadece ctrl u yaptım o kadar,  hayır koddan anlasam onun şifreleme şeysi olduğunu anlardım sanırım :) merak ettim mantığını :)  neyse biraz daha nette bakayım bişiler çıkar belki :) 

Siteyi büyütmek istersen facebook instagram filanda ekle bence daha etkili olur

KaptaN tarafından 07/Oca/18 03:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik1
    cevik1's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Hayır kayıt tutmuyor.

evet.

O zaman 2. Soru

Siteyi zorlamak derken?? Zorlama yok ellemedim bile sadece ctrl u yaptım o kadar,  hayır koddan anlasam onun şifreleme şeysi olduğunu anlardım sanırım :) merak ettim mantığını :)  neyse biraz daha nette bakayım bişiler çıkar belki :) 

Bende şu kahrolası sosyal medya uygulamalarına pek hakim değilim, aslında yanlış hatırlamıyorsam sen bu bot - data vs konularında iyiydin bi çay içelim derim sizden elektirik aldım :-) 

Teknolojik bir Harekât !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

hocam iyi olmuş da başka sosyal medya eklemen gerek çünkü ben mesela kim olduğunu bulmak istediğim de telefona numarayı kaydedip wpden bakıyorum.İnstagram filan eklemeyi başarırsan efsane olur  :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

aslında numara toplamanın güzel bir yolu da bu. numaradan isim, numaradan resim, numaradan adres sorgulama falan diye yazacaksın. gerekirse isim soyisim falan da olacak. sonra millet numara isim yazacak sözde adres bulmak adına, sonra bzde de numaralar toplanacak. şehir seçme falan olursa bir de o zaman kullanıcılar il il gruplanabilir de. arada sahte numaralar olabilir insanlar denemek için falan yazar diyeceğim de işte onları saymazsak numara toplama adına güzel bence.

senin linke tıklayıp numara denedim, tabiki boş çıktı. aklıma hemen yukarıda yazdıklarım geldi :) 

Zaten insanlar telefonun kime ait olduğunu merak edip sorguluyorlar, isim bileceklerse ne diye sorgulama yapacaklar. Senin fikir çok saçma sanki.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Hayır kayıt tutmuyor.

evet.

O zaman 2. Soru

Bende şu kahrolası sosyal medya uygulamalarına pek hakim değilim, aslında yanlış hatırlamıyorsam sen bu bot - data vs konularında iyiydin bi çay içelim derim sizden elektirik aldım :-) 

Durumu da aldırsana hocam. Herkese açık mesela benim tüm detaylar.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    cevik1 bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Hayır kayıt tutmuyor.

evet.

O zaman 2. Soru

Yok hocam ben ne anlarım, ben ilim irfan peşindeyim :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı

KotomineKirei bunu yazdı

aslında numara toplamanın güzel bir yolu da bu. numaradan isim, numaradan resim, numaradan adres sorgulama falan diye yazacaksın. gerekirse isim soyisim falan da olacak. sonra millet numara isim yazacak sözde adres bulmak adına, sonra bzde de numaralar toplanacak. şehir seçme falan olursa bir de o zaman kullanıcılar il il gruplanabilir de. arada sahte numaralar olabilir insanlar denemek için falan yazar diyeceğim de işte onları saymazsak numara toplama adına güzel bence.

senin linke tıklayıp numara denedim, tabiki boş çıktı. aklıma hemen yukarıda yazdıklarım geldi :) 

Zaten insanlar telefonun kime ait olduğunu merak edip sorguluyorlar, isim bileceklerse ne diye sorgulama yapacaklar. Senin fikir çok saçma sanki.

isim soyisim telefon yaz adres öğren ( birinin telefonunu biliyorum ismi de var ama adresi lazım ulaşamıyorum)

telefon yaz isim soyisim öğren  (biri beni işletiyor, numara kime ait)

benzer isimleri de ayırt etmek adına şehir demiştirm. 

bence çok da saçma değil

edit : ayrıca amaç burada millete amme hizmeti değil, kullanıcıların yazdığı numaralar için havuz oluşturmak.

KotomineKirei tarafından 07/Oca/18 14:59 tarihinde düzenlenmiştir

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 2927 Toplam Mesaj: 19
numaradan resim bul