folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Numaralı Lens Kullanlar Bakabilirmi

Numaralı Lens Kullanlar Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çapını öğrenmeden alma, ya gözüne batıyor ya da çıkıyor. Numaradan daha önemli bence

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

2 ay kadar kullanmaya çalıştım gözlerim uyumlu değilmiymiş neymiş sonra burdan bi mürid yazmıştı deneme lensi varmış derecesiz bi kaç gün takıyormuşsun, yorumları okudum yarı yarıyayıd yani bi kısım çok rahatsız bi kısım çok rahattı deniyeyim dedim denedim ama gözümde çok sulanma oluyordu her gün gözlerim kan çanağına dönüyordu hani ağladıktan sonra olur ya gün boyu öyle dolaşıyorum tak çıkar suya at bilmem ne

ben rahat edemedim ederim dedim ama olmadı gözlüğün o arada kırıldı lenslerimin numarası aynı ama çıkarıpta kullanmıyorum, temizleme işinden kurtulmak için günlük lens al hocam alcaksanda ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Tesekkurler arkadaslar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

Aq gozum 1.5 olmus yarra yedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ben kullanıyorum hocam uzun zamandır pure hd plus kullanıyorum astıgmatım var ıkı gözde de eger kalıtelı bır marka ve solusyon kullanırsan hocam bır sıkıntı olmaz sabah dısarı cıkarken solusyonundan cıkartır takarsın geldıgnde gozunden cıkartır solusyonuna koyarsan kuruluk kolay kolay yapmaz tozlu nemlu kuru hava olan yerde calısıyorsan pek önermem en baslarda gozunde hıssedıyorsun ama snden kaynaklı cunku takamamıssındır yada alısmadıgındandır gozundeyken kurursa sunı goz damlaları var baslarda alısana kadar kullanabılırsın hocam

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

eyv baskan göz numaram 1.5 olmuş aq anasını sikem böyle işin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    Bandito bunu yazdı

Selam dostlar ben numaralı lens kullancamda illa muayne olmak mı gerek bana 0.75 lens versinler yeter.

İkincisi kullanımı nası ? gözde garip bir his yapıyomu ? 

Öncelikle geçmiş olsun..

6 yıldır lens kullanıyorum. :) 

Muayene olmana gerek yok ama tavsiyem önce bir doktora git. Gözlük yazsın sana. Git gözlüğünü al. Böylece kaç numara olduğunu da öğrenirsin.. 

Benimkisi 3.00 malesef.. Yani haline şükret.. :) 

Kesinlikle günlük lensleri önermem. Aylık lenslerden al. Hem sağlığın hem günlük yaşantın daha verimli olur..

Aylık lens aldın diye de bir ay boyunca gözünden çıkarmamazlık etme.

En az 2 hafta da bir çıkar lensleri Simülasyonuna koy temizlensinler. Sen de gözlük kullan bu esnada.

Böylece bir kaç gün ya da bir kaç saat gözlerin dinlenmiş olur. 

Lensler gözde ne kadar çok kalırsa, gözlerini o kadar rahatsız eder. Yani 2 hafta çıkarmazsan gözlerindeki yorgunluğu zaten farkedersin. Sen o yorgunluğu beklemeden çıkarıp gözlerini dinlendir.

Çalıştığın ortam da çok önemli. Tozlu bir işte çalışıyorsan şayet kullanmanı hiç önermem.

Ayrıca lens alırken ucuzuna değil de kalitesine önem ver. Çok çeşit markalar var. Ve kesinlikle intertnetten almanı önermem.. 

Göz bu sonuçta. Hassas bir organ. 3-5 kuruş için gözlerini mahf etmene değmez.

İlk zamanlar takıp çıkarma konusunda biraz zorluk yaşarsın. Göz yapına göre zorluk derecesi artabilir. 

Gözde garip bir his falan da yok ayrıca.. 

Aylık kullanımlı lenslerde; duş alırken. uyurken, futbol oynarken, yüzerken çıkarmana gerek yok ayrıca..

Uzun oldu ama aklındaki soru işaretlerini giderebilmişimdir umarım. 

Çünkü 6 yıl önce ben de bu sorularla muhattaptım. :) 

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

teşekkürler

devlet hastanesinde göz muaynesi kaç liraydı beyler ? sigorta şuan yok cepten vercez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kullandığım en iyi lens, tavsiye ederim : johnson and johnson oasys

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Kullandığım en iyi lens, tavsiye ederim : johnson and johnson oasys

sagolasın bir ara alcamda şimdi sigortam ödenmio benim devlette göz muaynesi kaç kuruş acaba? 

Toplam Hit: 1700 Toplam Mesaj: 21
lens