Numaram Kullanılarak Telegram Hesabı Açılmış
-
Selam,
Annemin kullandığı telefon numarasına birisi telegram hesabı açmış. Bir de güvenlik de koymuş. Hesabın silinmesi için kod girdim ama 7 gün beklemem gerekiyor. Bu hesap daha 3 gün önce açıldı. Numaram daha önce kullanılmadı, bimcell 551 numara.
Arıyorum ama cevap yok, şimdi de dışarıdan arama engellenmiş. Bunu nasıl çözerim?
-
Telefon Reeder marka mı ?
-
mkyb bunu yazdı
Telefon Reeder marka mı ?
Yok abi tuşlu Samsung anne telefonu.
-
Tamam da nasıl oldu bu olay ? Tuşlu telefon diyorsun bir de. Misafir çocuk açmış olmayasın ? Bu kadar kısa sürede açılıp önlem koyulması garip. Telegram code gibi SMS geliyor doğrulama için.
Bir ihtimal o numara daha önceden alındıysa önceki kullanan bir şekilde açtı.
-
hypnot1c bunu yazdı
Tamam da nasıl oldu bu olay ? Tuşlu telefon diyorsun bir de. Misafir çocuk açmış olmayasın ? Bu kadar kısa sürede açılıp önlem koyulması garip. Telegram code gibi SMS geliyor doğrulama için.
Numara sıfır ya. Telefonu annemden başka kimse kullanmıyor, zaten kimseye de vermiyor.
-
Pikacu bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Numara sıfır ya. Telefonu annemden başka kimse kullanmıyor, zaten kimseye de vermiyor.
akrabalarindan biri zaten kullanmiyordur diye telegram mesajini alip geri silmis olamaz mi?
-
317seref bunu yazdıPikacu bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
akrabalarindan biri zaten kullanmiyordur diye telegram mesajini alip geri silmis olamaz mi?
Hala aktif olarak kullanıyor. Kimin yaptığını bilmiyorum. Arama yapmamı bile engellemiş.
-
Hattı satan eleman, işlem yapıyorum diyerek elindeki akıllı telefona kurduğu telegrama nasıl olsa teyze anlamaz diyerek gelen mesajdaki şifreyi istemiş ve kitlemiştir, olasılığı dışında mümkün değil. E-sim muhabbeti varmı Bimcellde? O yönde bir açık vs?
Hattı sen aldıysan hepten çıkılmaz bir durum.
-
Piyasada telegram vb. üyelik için yabancı ülkelerden numara satıp , onay kodu gönderen sistemler var. BimCell'de başka ülkelere satılmış olamaz mı ?
-
italyan bunu yazdı
Piyasada telegram vb. üyelik için yabancı ülkelerden numara satıp , onay kodu gönderen sistemler var. BimCell'de başka ülkelere satılmış olamaz mı ?
Numarayı bir sene önce Turkcelle taşımıştim. Faturalı hat yaptırmıştım.
Olmadı hatti kapatıp yeniden hat alacağım.
-
bu tür başina gelen tanidik var sim clone yapmişlar onu başka şeylerde oldu ama