Numaranin Hangi Operatorden Oldugunu Anla
-
Numara taşıma işlemleri başladığından beri hangi operatörle görüştüğümüzü kestiremez olduk.
İşte size aramak istediğiniz telefon numarasının hangi operatöre kayıtlı olduğunu gösteren küçük bir program.
AÇIKLAMA
Programa telefon numarasını ister başına sıfır ekleyerek istersenizde eklemeden yazıp doğrulama kodunu girin.
Sorgula dediğinizde BTK verilerine göre girdiğiniz numaranın o an hizmet aldığı operatörün logosu belirecektir.http://www.nts.gov.tr/PublicWebGUI/
-
işe yarıyor, güzel paylaşım teşekkürler. bu arada linkin sonuna / ekleyin
-
işe yaradı tşkler eyv
-
-
paylaşım için teşekkürler. çok işime yarayacak
-
aslında bu konu tartışmalı bence aradığın operatörü bilmiyorsun doğal olarak ödeyeceğin ücreti bilmiyorsun dava açabiliten olmalı
-
neye dayanarak buluyor nasıl buluyor mantığını bilen varmı ?3 şirketinde sıtesınden numarayı mı sorguluyor nedir ?
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
neye dayanarak buluyor nasıl buluyor mantığını bilen varmı ?3 şirketinde sıtesınden numarayı mı sorguluyor nedir ?
-----------------------------adamlar imei numarasından neler neler buluyor, içindeki hattın ne olduğunu mu bulamayacak, bende çok merak ediyorum bu gsm teknolojilerini falan, şöyle vodafone'un sms arşivlerini falan kurcalasa heykır arkadaşlar çok mu olur:)
-
yns_berk bunu yazdı:
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------adamlar imei numarasından neler neler buluyor, içindeki hattın ne olduğunu mu bulamayacak, bende çok merak ediyorum bu gsm teknolojilerini falan, şöyle vodafone'un sms arşivlerini falan kurcalasa heykır arkadaşlar çok mu olur:)
-----------------------------imei den neler bulunuyormuş ? ayrıca bulunması veya bılgılerın kayıtedılmesı sorun değil eğer olay dediğin gibiyse önemli olan o bilgilere nasıl erişiliyor merak ettiğim o. yanı bi açıktan fılan mı yararlanıyorlar yoksa bilindik bişey mi
-
Kehanet bunu yazdı:
yns_berk bunu yazdı:
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------imei den neler bulunuyormuş ? ayrıca bulunması veya bılgılerın kayıtedılmesı sorun değil eğer olay dediğin gibiyse önemli olan o bilgilere nasıl erişiliyor merak ettiğim o. yanı bi açıktan fılan mı yararlanıyorlar yoksa bilindik bişey mi
-----------------------------hattı takınca zaten kullanıcıların bütün bilgilerini görebiliyorlar bence, mümkün değil mi, basit bir düşünceyle son zamanlarda yedek rehber diye bişey çıktı bu bir örnek, telefonla baz istasyonları sürekli iletişim içinde nerde olduğumuzu da öğreniyorlar araç takip sistemleri falan, imei ile telefonun marka model ve varsa içinde erişebileceği diğer bilgilere de kolayca erişebiliyorlardır, numara taşıma olayı da galiba, BTKnın kendi veritabanında toplanıyor kanımca, çünkü bu telefon kayıt işleri, gsm firmaları falan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na bağlı çalışıyor, biri numara taşıması yaptığında orda da güncelleniyordur, çalışma prensibi budur bence. asıl diğer şeyler nasıl çalışıyor onu merak ediyorum.
-
05443298**** numarasının servis sağlayıcısı bulunamadı.

benim numarayı bulamadı :)) ajanmıyım neyim a.q
o değelde bu programın cep versiyonu yokmu bi java uygulaması?