Numaranin Hangi Operatorden Oldugunu Anla

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Numara taşıma işlemleri başladığından beri hangi operatörle görüştüğümüzü kestiremez olduk.
    İşte size aramak istediğiniz telefon numarasının hangi operatöre kayıtlı olduğunu gösteren küçük bir program.

AÇIKLAMA
    Programa telefon numarasını ister başına sıfır ekleyerek istersenizde eklemeden yazıp doğrulama kodunu girin.
    Sorgula dediğinizde BTK verilerine göre girdiğiniz numaranın o an hizmet aldığı operatörün logosu belirecektir.

http://www.nts.gov.tr/PublicWebGUI/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

işe yarıyor, güzel paylaşım teşekkürler. bu arada linkin sonuna / ekleyin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

işe yaradı tşkler eyv

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Op-Query-Aslında bu :D

http://hotfile.com/dl/76643741/c8ff578/OP-Query-KILICH.rar.html

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek

paylaşım için teşekkürler. çok işime yarayacak

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

aslında bu konu tartışmalı bence aradığın operatörü bilmiyorsun doğal olarak ödeyeceğin ücreti bilmiyorsun dava açabiliten olmalı

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

neye dayanarak buluyor nasıl buluyor mantığını bilen varmı ?3 şirketinde sıtesınden numarayı mı sorguluyor nedir ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:
    -----------------------------

neye dayanarak buluyor nasıl buluyor mantığını bilen varmı ?3 şirketinde sıtesınden numarayı mı sorguluyor nedir ?

adamlar imei numarasından neler neler buluyor, içindeki hattın ne olduğunu mu bulamayacak, bende çok merak ediyorum bu gsm teknolojilerini falan, şöyle vodafone'un sms arşivlerini falan kurcalasa heykır arkadaşlar çok mu olur:)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:

Kehanet bunu yazdı:

adamlar imei numarasından neler neler buluyor, içindeki hattın ne olduğunu mu bulamayacak, bende çok merak ediyorum bu gsm teknolojilerini falan, şöyle vodafone'un sms arşivlerini falan kurcalasa heykır arkadaşlar çok mu olur:)

imei den neler bulunuyormuş ? ayrıca bulunması veya bılgılerın kayıtedılmesı sorun değil eğer olay dediğin gibiyse önemli olan o bilgilere nasıl erişiliyor merak ettiğim o. yanı bi açıktan fılan mı yararlanıyorlar yoksa bilindik bişey mi

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:

yns_berk bunu yazdı:

Kehanet bunu yazdı:

imei den neler bulunuyormuş ? ayrıca bulunması veya bılgılerın kayıtedılmesı sorun değil eğer olay dediğin gibiyse önemli olan o bilgilere nasıl erişiliyor merak ettiğim o. yanı bi açıktan fılan mı yararlanıyorlar yoksa bilindik bişey mi

hattı takınca zaten kullanıcıların bütün bilgilerini görebiliyorlar bence, mümkün değil mi, basit bir düşünceyle son zamanlarda yedek rehber diye bişey çıktı bu bir örnek, telefonla baz istasyonları sürekli iletişim içinde nerde olduğumuzu da öğreniyorlar araç takip sistemleri falan, imei ile telefonun marka model ve varsa içinde erişebileceği diğer bilgilere de kolayca erişebiliyorlardır, numara taşıma olayı da galiba, BTKnın kendi veritabanında toplanıyor kanımca, çünkü bu telefon kayıt işleri, gsm firmaları falan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na bağlı çalışıyor, biri numara taşıması yaptığında orda da güncelleniyordur, çalışma prensibi budur bence. asıl diğer şeyler nasıl çalışıyor onu merak ediyorum.

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

05443298**** numarasının servis sağlayıcısı bulunamadı.

benim numarayı bulamadı :)) ajanmıyım neyim a.q

o değelde bu programın cep versiyonu yokmu bi java uygulaması?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2790 Toplam Mesaj: 16