Nunchaku-Muşta-Çelik Jop-Baseball Sopası =D
-
pm ile msn ni at ben jopu satayım sana..
-
hacı mınçıka kendin yap basit sana anlatim basitinden ;)
şindi eline 2 tane kalın bi ceviz veya söğüt dalı bul iyice yont ince hale getir biraz uzun olsun(ceviz,sööt,kavah fark etmez onerım en sağlam olanları 2 si )
zinciri ise en ince olan zincirlerden seç ama sağlam ezilmesin .. sonra bu zincirin uzunlugu elinin üstü genişliğinde olacak sonra sapın ucuna kucuk bi demır cak sonrada onlar birleştir yada kaynak yap .. ent
ha bide ama sana onermem mınçıkayı bi kere mıncıka sallıyodum kızlara artislik yaparken kafaya vurdum amk kafam şişti :D sonra caktırmadan arazi oldum tabi
sana onerim cop elemanın taşşahlarına bi vurdunmu kalkmaz yerinden 1 saat
-
Abi yapmaya uraşamam yaa :D 20-30 ytl civarı satılıyo,alıcak olursam onlardan alırım :) öncelik copta şu anda,cop olmazsa düşünürüz :D bide artistik amaçlı nasıl sallanıyo nunchaku :D hava yapıyım derken kendin hava olmuşsun valla :D
-
hocam valla ben arkadaşımdan muşta okulun başında.. bu sene 2 kişinin kafasına gömdüm onunla.. birinin 6 diğerinin 8 dikiş attılar... aman dikkat et sakın yeme kafana :D
-
en yakınındaki karate judo vs kursları na git hocadan (sansey) rica et ne istersen sana bulur..
hiç yorulmadan eline gelir..
-
aradaşlar söyle sağlam muştalardan alabileceğim bit yer varmı İzmriden köyden getirticem ama bi ton muhabber oluyo İzmirde bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen msn : onur_zigbog@hotmail.com
-
Valla muşta varda veren yeri bulmak zor :) jop bulabilirim ama hani o açılıp kapananlardan ;) zaten diğer yazdıklarımı her türlü bulabilirsin :)
-
msn nı ekle kardeş konuşalım onur_zigbog@hotmail.com
-
kardeş senden İzmirde deılmısın bana tarıf et veya gel beraber gidelim yerını bılıyosan
bende sna kılıç, nunchaku derslerı veırıym :P:D bende hepsi var msnni ekle
-
yaaw ben de alman polis jopu arıyorum yeni konu açmıyım bari konyada alabileceğim bi yer bilen varsa söylesin lütfen