folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Nunchaku-Muşta-Çelik Jop-Baseball Sopası =D

Nunchaku-Muşta-Çelik Jop-Baseball Sopası =D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    pm ile msn ni at ben jopu satayım sana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

hacı mınçıka kendin yap basit sana anlatim basitinden ;)

şindi eline 2 tane kalın bi ceviz veya söğüt dalı bul iyice yont ince hale getir biraz uzun olsun(ceviz,sööt,kavah fark etmez onerım en sağlam olanları 2 si )

zinciri ise en ince olan zincirlerden seç ama sağlam ezilmesin .. sonra bu zincirin uzunlugu elinin üstü genişliğinde olacak sonra sapın ucuna kucuk bi demır cak sonrada onlar birleştir yada kaynak yap .. ent

ha bide ama sana onermem mınçıkayı bi kere mıncıka sallıyodum kızlara artislik yaparken kafaya vurdum amk kafam şişti :D sonra caktırmadan arazi oldum tabi

sana onerim cop elemanın taşşahlarına bi vurdunmu kalkmaz yerinden 1 saat

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi yapmaya uraşamam yaa :D 20-30 ytl civarı satılıyo,alıcak olursam onlardan alırım :) öncelik copta şu anda,cop olmazsa düşünürüz :D bide artistik amaçlı nasıl sallanıyo nunchaku :D hava yapıyım derken kendin hava olmuşsun valla :D

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    hocam valla ben arkadaşımdan muşta okulun başında.. bu sene 2 kişinin kafasına gömdüm onunla.. birinin 6 diğerinin 8 dikiş attılar... aman dikkat et sakın yeme kafana :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek

en yakınındaki karate judo vs kursları na git hocadan (sansey) rica et ne istersen sana bulur..

hiç yorulmadan eline gelir.. 

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigbog
    zigbog's avatar
    Erkek
    aradaşlar söyle sağlam muştalardan  alabileceğim bit yer varmı İzmriden köyden getirticem ama bi ton muhabber oluyo İzmirde bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen msn : onur_zigbog@hotmail.com

zigbog________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Valla muşta varda veren yeri bulmak zor :) jop bulabilirim ama hani o açılıp kapananlardan ;) zaten diğer yazdıklarımı her türlü bulabilirsin :)

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigbog
    zigbog's avatar
    Erkek

msn nı ekle kardeş konuşalım onur_zigbog@hotmail.com

zigbog________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigbog
    zigbog's avatar
    Erkek

kardeş senden İzmirde deılmısın bana tarıf et veya gel beraber gidelim yerını bılıyosan

bende sna kılıç, nunchaku derslerı veırıym :P:D bende hepsi var msnni ekle

zigbog________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    yaaw ben de alman polis jopu arıyorum yeni konu açmıyım bari konyada alabileceğim bi yer bilen varsa söylesin lütfen

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
Toplam Hit: 10499 Toplam Mesaj: 25