Nurdan Abla Çılgınlığı
-
amfibyan bunu yazdı:
-----------------------------
bu tam bi orospu çocukluğu adam allah korkusunu yitirmiş bir sokak piçi zavallı kadın üzerinden bizlere ana bacı sövüyo adresini mailini bilen varsa versin sevabınada kameraya çekelim arkadaşıda yayınlayalım youtubeda
-----------------------------orospucocugu sensin annesini siktigimin götegeni. amınakoydugumun bilgisayar piçi lafını bil de konuş. bizlere ana bacı sövüyo demişsin. kim size ve sana sövmüş yarrrak kafalı. herhalde 4.videoyu izledin ve zoruna gitti dimi? orda kötü yorum yazanlar için küfür edilmiştir ki sende küfür ettigin için doğal olarak ustune aldın. ama herkes senin gibi düşünmedigi için senden baska kimse ustune alınmadı. benim msn adresimi bulupta videomu koyacakmıs. amına soktumun salagı. orda videom olsa ne olur olmassa ne olur? göt oglanı. sen ve senin gibi amcıklar kadını yolda görseniz dışlarsınız şerefsizler. ama sayemde herkes tarafından sevilir bi hale geldi. yardımlarda gelmeye basladı (newyork tan 100 ytl yolladılar, ve hollandadan 1 aile geldi ziyaretine onlarda 200 euro verdiler nurdan ablanın oğluna) madem çok dürüst bi adamsın, gel kadına 3-5 milyarlık yardım et, o zaman sana burda bu kadar kişinin önunde delikanlı sözü veriyorum tüm videoları youtube tan kaldırıcam ve adına kurdugum www.nurdanabla.com u bile kaldırıcam. hadi göriyim delikanlılıgını. yazıya gelince delikanlısın da bakalım icraate gelince de delikanlı bi cocukmusun?
(yöneticilere sesleniyorum. küfür etmek istemezdim ama şahsıma küfür yazıldıgını gördüm ve karşılık verdim)
-
ewrim geçirmiş mutant gelecek te böle mi olacak insanlar
-
-