folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Nurettin Demirtaş Göz Altına Alındı!

Nurettin Demirtaş Göz Altına Alındı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar haberleri izliyordum ve şerefsiz Nurettin Demirtaş 19kasımdan beri yurtdışındaydı biliyorunuz...şerefsiz az önce esenboğada uçakdan iner inmez göz altına alındığını duydum :D

sizce nolur...gelişmeler...?

hakkında istenen 2-5 yıl arası ceza uygulanırmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

tıkacaklar büyük ihtimal içeri şerefsiz evladını... askere almamak lazım bu gavatı o üniformaya layık olamaz bu kansız it

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

assınlar ipneyi en iyisi bu herkes için...

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar başlıkdaki demirbaş DEMİRTAŞ olacak yanlışlık olmuş ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Asker kacağıymış şerefsiz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek

Hak.hukuk.demokrasinin olduğu bir ülkeye girdiyse cezasınıda çekecek.

Janissary arkadaşımada katılıyorum "askerliğnde bir şerifi vardır" böyle iti 15 besliceğine hücreye atsınlar daha mantıklı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

tıkacaklar büyük ihtimal içeri şerefsiz evladını... askere almamak lazım bu gavatı o üniformaya layık olamaz bu kansız it

eğer bu adam gerçekten pardon bu piç gercekten tüberkülozsa askerlikten muaf tutulacaktır zaten yani o elbiseyi giymesi zor.

ama evrakta sahtecilikten yani sahte belge düzenlemek veya düzenlettirmekten dolayı mahkemeye sevk edilecek ve  eline düştüğü hakim amca ben herşeye hakimim ,burda benim borum öter diyip alsana 5 yıl diyecek...temyiz açık olmak üzere,sonra bu adam temyize gidecek olmadı insan haklarına gidecek ve konumundan dolayı hemen kabul edilecek davası ...bu süre zarfındada malesef beslemeye devam edeceğiz ..

biz besleyeceğiz nurettini onlar yeniden seçecek ahmet türk ü veya bir başkasını.....

aslında dtp üyelerini milletvekillerini askeri elbise giydirip paraşütle kandile yada katoya bırakacaksın bir gece silah yok bişey yok . 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ya müridler saçma gelebilir ama benim şöyle bir düşüncem var;

bu adam 19kasımdan beri yurt dışındaydı...o zamanlarda vardı bu asker kaçaklıgı ve sahtecilik olayları ve gündemdeydi...

şimdi bu lavuk yurt dışına çıkıp gerçekten tiberküloz olmak için çeşitli ilaçlar kullanmıış olabilirmi?

yani diyecegim şudur ki bu piç...yurt dışına hasta olmak için gitmiş olabilirmi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

bu adam 19kasımdan beri yurt dışındaydı...o zamanlarda vardı bu asker kaçaklıgı ve sahtecilik olayları ve gündemdeydi...

şimdi bu lavuk yurt dışına çıkıp gerçekten tiberküloz olmak için çeşitli ilaçlar kullanmıış olabilirmi?

yani diyecegim şudur ki bu piç...yurt dışına hasta olmak için gitmiş olabilirmi?

Bi yandan mantıklı yaklasım.
    Bu O.ç biliyor gelince s2  tutacağın polisin öpeceğini ne s2me geldi o zaman ne götüne güveniyor. ??

aklım karıştı şimdi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

amk harbiden lan :| hiç aklımda yoktu :|  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

haberlerden yanlış anlamadıysam bu adam Türkiyeye dönmeden gözaltı kararı falan yokmuş, adam uçaktayken karar çıkmış iner inmez enselemişler :)

Toplam Hit: 4357 Toplam Mesaj: 15