Nurettin Demirtaş Göz Altına Alındı!
-
arkadaşlar haberleri izliyordum ve şerefsiz Nurettin Demirtaş 19kasımdan beri yurtdışındaydı biliyorunuz...şerefsiz az önce esenboğada uçakdan iner inmez göz altına alındığını duydum :D
sizce nolur...gelişmeler...?
hakkında istenen 2-5 yıl arası ceza uygulanırmı? -
tıkacaklar büyük ihtimal içeri şerefsiz evladını... askere almamak lazım bu gavatı o üniformaya layık olamaz bu kansız it
-
assınlar ipneyi en iyisi bu herkes için... -
arkadaşlar başlıkdaki demirbaş DEMİRTAŞ olacak yanlışlık olmuş ;)
-
Asker kacağıymış şerefsiz...
-
Hak.hukuk.demokrasinin olduğu bir ülkeye girdiyse cezasınıda çekecek.
Janissary arkadaşımada katılıyorum "askerliğnde bir şerifi vardır" böyle iti 15 besliceğine hücreye atsınlar daha mantıklı
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------tıkacaklar büyük ihtimal içeri şerefsiz evladını... askere almamak lazım bu gavatı o üniformaya layık olamaz bu kansız it
-----------------------------
eğer bu adam gerçekten pardon bu piç gercekten tüberkülozsa askerlikten muaf tutulacaktır zaten yani o elbiseyi giymesi zor.ama evrakta sahtecilikten yani sahte belge düzenlemek veya düzenlettirmekten dolayı mahkemeye sevk edilecek ve eline düştüğü hakim amca ben herşeye hakimim ,burda benim borum öter diyip alsana 5 yıl diyecek...temyiz açık olmak üzere,sonra bu adam temyize gidecek olmadı insan haklarına gidecek ve konumundan dolayı hemen kabul edilecek davası ...bu süre zarfındada malesef beslemeye devam edeceğiz ..
biz besleyeceğiz nurettini onlar yeniden seçecek ahmet türk ü veya bir başkasını.....
aslında dtp üyelerini milletvekillerini askeri elbise giydirip paraşütle kandile yada katoya bırakacaksın bir gece silah yok bişey yok .
-
ya müridler saçma gelebilir ama benim şöyle bir düşüncem var;
bu adam 19kasımdan beri yurt dışındaydı...o zamanlarda vardı bu asker kaçaklıgı ve sahtecilik olayları ve gündemdeydi...
şimdi bu lavuk yurt dışına çıkıp gerçekten tiberküloz olmak için çeşitli ilaçlar kullanmıış olabilirmi?
yani diyecegim şudur ki bu piç...yurt dışına hasta olmak için gitmiş olabilirmi?
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ya müridler saçma gelebilir ama benim şöyle bir düşüncem var;
bu adam 19kasımdan beri yurt dışındaydı...o zamanlarda vardı bu asker kaçaklıgı ve sahtecilik olayları ve gündemdeydi...
şimdi bu lavuk yurt dışına çıkıp gerçekten tiberküloz olmak için çeşitli ilaçlar kullanmıış olabilirmi?
yani diyecegim şudur ki bu piç...yurt dışına hasta olmak için gitmiş olabilirmi?
-----------------------------Bi yandan mantıklı yaklasım.
Bu O.ç biliyor gelince s2 tutacağın polisin öpeceğini ne s2me geldi o zaman ne götüne güveniyor. ??aklım karıştı şimdi
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ya müridler saçma gelebilir ama benim şöyle bir düşüncem var;
-----------------------------amk harbiden lan :| hiç aklımda yoktu :|
-
haberlerden yanlış anlamadıysam bu adam Türkiyeye dönmeden gözaltı kararı falan yokmuş, adam uçaktayken karar çıkmış iner inmez enselemişler :)