folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nuri Alço Bayılttı Millet Alkışladı :)

Nuri Alço Bayılttı Millet Alkışladı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    iki arkadaş çocukluktan beri kardeş gibi yetişmişler yaşları 20 lere yaklaşmış bir kızı ikisi birden sevmiş kız ikisinede yüz vermemiş tabi ikiside budurumda kötü olmuşlar bir karar vermişler türk filimlerinde nuri alço modelini kendilerine seçmişler ve kızın arkadaş gurubuyla bir sekilde arkadaş olmuşlar kızın çıktıgı çocukla bayabi haşir neşir olmuşlar bunlar neyse ilerleyen günlerde bir parti olmuş bu uyanık iki kafadar partideki içkilerin içine uyku ilacı atmışlar neyse herkez bayılınca kıza tacavüz etmişler çıktıgı çocugunda götüne yumurtanın beyazını dökmüşler şaka olsun diye herkez uyanınca kız erkek arkadaşıyla ilişkiye girdini sanıp erkek arkadaşına haraket ederek onu uyandırmış erkek arkadaşı uyanır uyanmaz kıçındaki ıslaklık nedir diye etrafa sormaya başlamış bizim iki uyanıkta kıs kıs gülerken diğeri der biz seni gece s..tik bunun üzerine çocuk yapılan duruma gurunu yediremez ve iki  arkadaşıda öldürür polis beni s..ktiler vurdum der gelen adli raporda kıçındaki sıvısının yumurta oldugu anlaşılır kızda arkadaşından sikayetci olur kızada onun tecavüz etmedigi anlaşılır tecavüz edenler ölen iki genç oldugu adli tıp raporunda çıkar bu gençler ankara yaşamaktadırlar bu hikayeyi okudumda bayabi gülmüştüm ayrıca düşünmüştüm.
    -----------------------------

kriz ak:D gülmekten öldüm :D tipik türk gençlerimiz..

Toplam Hit: 1755 Toplam Mesaj: 12