Nuri Şahin Real Madrid'de
-
evet nuri madrid e gitmiş inş. yedek klubesine mahkum kalmaz hadi hayırlısı diyelim(=
-
tarzına uygun lig ve takıma gitti. inşallah başarılı olur. diğer götelek gibi ben türk değilim demez en azından.
-
İlk 11'de oynaması çok zor ama inşallah oynamayı başarır ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil eder. Nuri Şahin'e ve milli takımımıza hayırlı olsun.
-
kendim gitmiş kadar sevindim. özellikle podovski piçine verdiği ayardan sonra nuri'nin sıkı takipçisi oldum.
-
bazıları diyodu Türk milli takımını seçersem büyük kulüplere gidemem diye . tokat gibi cevap olmustur onlara da . cok muthıs oldu bu . Turk oyuncuların önünü büyük ölçüde açacağını düşünüyorum . + birde hamit in transfer olma olasılıgı varmıs . oda olursa bomba olur gercekten
-
cok güzel bir haber :) sevindim
-
Demekki R.Madrid'e gitmek için Alman olmak gerekmiyormuş.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ama "yildiz" olmak icin gerekiyor.. kendi düsüncem egerki özil milli takimda oynasaydi simdi, suanki oldugu özil olamazdi!!!! belkide fenerde veya cimbomda oynuyor olacakti.. :|
-
Resmen türk futbolunda bir milat... 2000li yıllardan beri büyük takımlara türk futbolcu gitmemişti. amk 10 yılda bir oluyormuş demek bu işler :|
Uefanın da mahşetinde :
-
suspicious bunu yazdı:
İlk 11'de oynaması çok zor ama inşallah oynamayı başarır ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil eder. Nuri Şahin'e ve milli takımımıza hayırlı olsun.
-----------------------------ya neden oynmasın adamın eksıgı ne :W 6 yıl sozlesmede anlasmıslar
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------nuri de mesut da dogma buyume almanyada, nuri bir yilini bile gecirmedigi bir ulkeyi baba vs zoruyla secti diye kahraman oluyor.