folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nvme Ssd Den Haberiniz Var Miydi ?

Nvme Ssd Den Haberiniz Var Miydi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    EdepsizPenguen bunu yazdı

bende samsung ssd var, yazılımsa olarak bir özellik var, ram belleği ön bellek olarak kullnarak yazma hızını artırabiliyor, samsung ssd yazılımının içinde bi menü, bu özelliği açtığımda 3gb yazma okumaya direk oluaşıyor, tek sıkıntısı, elektrik fln giderse o anda yazmaya hazırlanan ram bellek üzerindeki bilgi direk siliniyor doğal olarak, o yüzden uyarı veriyor ama bende de 32gb ram ve PSU var yani bir yazılım ile 3bin tl lik cihazın özelliğini kullanailiyorum, bilmeyenlere duyrulur :D

önce ram e buffer yapıyor sonra yazıyor (: 

şuan bir uygulama geliştiriyoruz yüksek miktarda disk yazma hızı gerektiriyor (: saniyede 10 gb falan (: haliyle bizde önce ram'e oradan da diske yazıyoruz.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/nvme-disk-pci-e-slot-ve-sabir-testi-236113

konusu bile var :D

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Sata ssd varsa sistemde  farkı hissedemeyebilirsiniz.Bi ara düşündüm almayı sonra vazgeçtim.Şuan sistem 3 4 sn de açılıyor 1 sn de açılacaksa neden olmasın 🤣

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı
    EdepsizPenguen bunu yazdı

bende samsung ssd var, yazılımsa olarak bir özellik var, ram belleği ön bellek olarak kullnarak yazma hızını artırabiliyor, samsung ssd yazılımının içinde bi menü, bu özelliği açtığımda 3gb yazma okumaya direk oluaşıyor, tek sıkıntısı, elektrik fln giderse o anda yazmaya hazırlanan ram bellek üzerindeki bilgi direk siliniyor doğal olarak, o yüzden uyarı veriyor ama bende de 32gb ram ve PSU var yani bir yazılım ile 3bin tl lik cihazın özelliğini kullanailiyorum, bilmeyenlere duyrulur :D

önce ram e buffer yapıyor sonra yazıyor (: 

şuan bir uygulama geliştiriyoruz yüksek miktarda disk yazma hızı gerektiriyor (: saniyede 10 gb falan (: haliyle bizde önce ram'e oradan da diske yazıyoruz.

Proje çok özel değilse , kısaca bahsedebilir misiniz ?  , neden saniyede 10 gb yazma ihtiyacı duyuyor ?

Arayan yok, Soranı skim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Rapid mode candır gerisi heyecandır.

Titanyumun gücü adına!!!
Toplam Hit: 2776 Toplam Mesaj: 16
ssd