Nzt Dalgası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

O filmde kastedilen esas ilaç modafinil adlı etken maddedir.  Türkiye'de modiodal adıyla satılıyor. Fiyatı 60-70 lira bir şey olmalı. ben bundan 6 sene önce konsantrasyon için kullanmıştım ve işe yaramıştı fakat bir süre sonra vücut alışıyor ve etkisini kaybetmeye başlıyor. Yalnız dikkatli olun araştırmalar bu ilacın uzun vadede alzaymırı tetiklediğini gösteriyor. 

Sırf o ilacı alabilmek için piskologa gidip rol yapmıştım.(2 yıl önce kırmızı reçete oldu) 3-4 ilaçtan sonra etki etmemeye başladı. sonrasında concerta ya geçiş yaptım. bir kutu ilaçtan sonra yaklaşık 1 yıl boyunca her kahve içişimde kalbim hızlı atmaya devam etti.

Sağlıklı bir insan üzerinde ritalin(4 saat) ve concerta(12 saat) gibi ilaçlar odaklanma konusunda çok iyi. Zararları ise sonradan geliyor.

Modiodal ise bir kaç haptan sonra etkisini kaybetmese ve kalbi hızlandırma vb.. gibi şeyleri olmasa dünya için çok yararlı bir ilaç olabilir. En azından hiç kimse "sabah işe git akşam gel vakit kalmıyor" diyemez :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    attackatak bunu yazdı
    Fatih bunu yazdı

O filmde kastedilen esas ilaç modafinil adlı etken maddedir.  Türkiye'de modiodal adıyla satılıyor. Fiyatı 60-70 lira bir şey olmalı. ben bundan 6 sene önce konsantrasyon için kullanmıştım ve işe yaramıştı fakat bir süre sonra vücut alışıyor ve etkisini kaybetmeye başlıyor. Yalnız dikkatli olun araştırmalar bu ilacın uzun vadede alzaymırı tetiklediğini gösteriyor. 

Sırf o ilacı alabilmek için piskologa gidip rol yapmıştım.(2 yıl önce kırmızı reçete oldu) 3-4 ilaçtan sonra etki etmemeye başladı. sonrasında concerta ya geçiş yaptım. bir kutu ilaçtan sonra yaklaşık 1 yıl boyunca her kahve içişimde kalbim hızlı atmaya devam etti.

Sağlıklı bir insan üzerinde ritalin(4 saat) ve concerta(12 saat) gibi ilaçlar odaklanma konusunda çok iyi. Zararları ise sonradan geliyor.

Modiodal ise bir kaç haptan sonra etkisini kaybetmese ve kalbi hızlandırma vb.. gibi şeyleri olmasa dünya için çok yararlı bir ilaç olabilir. En azından hiç kimse "sabah işe git akşam gel vakit kalmıyor" diyemez :)

Birkaç haptan sonra değil hocam bir-iki ay sonra etkisini kaybetmeye başlıyor. Ben 3.5 ay kadar kullanmıştım, yanlış hatırlamıyorsam 2. ayın içinde falan etkisini yavaş yavaş kaybetmeye başlamıştı. Bence sen tam kullanmamışsın. Bu arada ben ritalin yazdırmak için gitmiştim bunu yazdı ritalin bağımlılık yapar bu yapmaz bunu dene diyerek.

enjoy i'm vaccinated
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

modiodal ı kullandım. hiç öyle konsantrasyonu artırma etkisi yok. Sadece uykun olmasına rağmen uyuyamıyosun. (çünkü çarpıntı oluyor) ayrıca ilacın prospektüs bilgilerinde yazan yan etkilerin hepsi çıkıyor. hatta tüm etkileri hala bilinmiyor

depresyon ve stres varsa (ki bu ilacı kullanan sınavlara vb. hazırlanıyodur) ciddi oranda karamsarlık oluşuyor (prospektüste bu da yazıyor). 

ben 3 gün kullandım. kalp çarpıntısından acile gitmek zorunda kaldım. çok şükür bişey çıkmadı ama kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyodu. Bitkisel takviyeler kullanın ama kimyasal ilaçlardan uzak durun bence...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ulan ne adamlar var ya, böyle şeyler düşünüp satmaya çalışıyorlar millete,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    End_User bunu yazdı

modiodal ı kullandım. hiç öyle konsantrasyonu artırma etkisi yok. Sadece uykun olmasına rağmen uyuyamıyosun. (çünkü çarpıntı oluyor) ayrıca ilacın prospektüs bilgilerinde yazan yan etkilerin hepsi çıkıyor. hatta tüm etkileri hala bilinmiyor

depresyon ve stres varsa (ki bu ilacı kullanan sınavlara vb. hazırlanıyodur) ciddi oranda karamsarlık oluşuyor (prospektüste bu da yazıyor). 

ben 3 gün kullandım. kalp çarpıntısından acile gitmek zorunda kaldım. çok şükür bişey çıkmadı ama kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyodu. Bitkisel takviyeler kullanın ama kimyasal ilaçlardan uzak durun bence...

Bende çarpıntı falan olmadı ama kafayı yeme hissi oldu. Beynim patlayıp dışarı fırlayacakmış hissini defalarca yaşadım, zaten bırakmamın nedeni etkisinin azalması değil kafayı yemekten korkmamdı. Uyku sürem 9-10 saatten 6-7 saate düştü. Ayrıca duygusuzluk meydana geldi, mesela normalde günlerce kafama takılması gereken olayları birkaç saat sonra aklımdan silip atabildim. 

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 2765 Toplam Mesaj: 16