O 10. Saniyede Yapılacaklar (Kalp Krizi, Herkes Baksın !!! )
-
Toplumumuz her konuda olduğu gibi sağlık konusunda daha da önemlisi ilk yardım konusunda çok geri kalmış.Acaba kaçımız boğulmakta olan birine yardım edebiliriz veya bir sara hastasına veya bir kalp krizi geçiren birine.... Gerçekten acı verici
Allah korusun ileride başımıza veya çevremizdekilere gelebilcek bir durum,bunun için hazırlanalım,kalp krizinde alıncak önlemleri öğrenirsek çok faydalı olur
http://www.hemenpaylas.com/download/925978/kalpkrizi.rar.html
-
http://www.bilkent.edu.tr/~bilheal/ilkyardim/ilkyardim.html
Çok hoş bi linktir seneelrdir aynı alkolle ilgili bi şeyde koyun dedim ma koymadı
-
saolasın arkadasım
Saolasın Antikky. -
Ciddi diyorum bunLarı öğrenmek icin biLirkişiden 1 bucuk saatLik eğitim aLdım.Herkez biLmeLi
-
bencede herkes eegitim almalı cok gerekiyor hele TÜRKİYEDE cok öenmli
-
konu önemli: bi kere adam1n biri motosiklet ile kaza yapm1s adam üsümemek için ceketini ters giymis bide yoldan gecenler. bu admama yard1m edelim deken adam1n kafas1 donmus sanm1slar
sen kalk adam1n kafas1ni 180 derece cevir:) hem 3 ki_i birden.
bide bise soracam su kalp krizi uyurken olabilirmi yani insan uyurken kalp krizi gecirebilirmi? soruyorum çunku nadir deolsam yatsamda bazen agz1m1 acam1yorum sadece burundan nefes al1yorum uyanam1yorum bu 5 sn suruyo uyanam1yorum
bunun nedeni benim durmadan dunya gibi dönmem beygir gibi yemek yemem de olabilir ( ayda bir oluyo)
vallaha cözemiyorum belkide rüyadir:)
buna ilk yard1m olurmu yoksa ameliyatm1 laz1m :)
-
zaten son zamanlarda gençleri hedef alıyo kalp krizi.faydası illaki olur saol
-
buyuk konusmayayim ama herturlu acil hastaya yardim edebilecek kapasiteye sahibim arkadaslar bizzat babami hayata dondurdum su an adini vermeyecegim ama turkiyenin sayili en iyi hastanelerinden birinde calisiyorum ve cok sey gordum gecirdim acil bilgim burdaki deneyimlerimden deil okulda ogrendiklerimden kesinlikle ama burada calismaminda yeni deneyimler getirecegine eminim bence herkesin her an heryerde karsisina cikabilecek bir durum hersey insanlar icin birgun gelir sizinde benim basima gelen olay karsiniza cikar babaniz gozunuzun onunde kalp krizi gecirir ve oracikta yaninizda kimse olmaz bilincli biriyseniz geri dondurme sansiniz %70 tir
-
bir öğrenelim aga, belki hayat kurtarırız da sevaba gireriz, zati cehennemliğiz, birini kurtarıp azaltalım cehennemdeki yıllarımızı a.q :D
-
ewet öğrendiğim iyi oldu
-
konu acilali cok olmus ama tahribat olarak neden duyarlilik göstermediginizi anlamadim arkadaslar gercekten hic ummadiginiz anda karsiniza cıkabilir bu gibi durumlar eliniz ayaginiza dolanir beni dinlerseniz 20 dakikanizi ayirip internetten acil servis müdahele gibi konulari okuyun en azindan aşina olmus olursunuz
Toplam Hit: 2411 Toplam Mesaj: 15