O BİLE KILIYO YA SİZ!!!
-
veledin teki gelmiş skim ebabil bisiler yazmis tum tarikat (bende dahil) isi gucu birakip bu herifin topigine 19 sayfa yorum yazmis.Bu topigi acan tarikattan biri degilse bende bi s.k bilmiyom !! Ve gercekten boyle dusundugunden yazmissa yine ben bi s.k bilmiyom... Adamin cani sikilmis boyle bir mesaja nasil tepkiler geleceni olcmus karsiliginda bolca kufur yemeyide goze almistir herhalde...Ama neticede amacina ulasmis...Siz bi insanin bunlari gercekten yazacak kadar aptal olabilcene inaniyor musunuz gerçekten ???
-
arkadaşlar neden böyle yapıyorsunuz? arkadaş bi paylaşım yapmış emeğe saygı.
Kardeş sen bakma güzel paylaşım +rep
Selametle (F)
-
Yanıcaz :|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hah sende gel hocam, eksik kalma sakın...
Seçmece hıyarları topluyoruzda siteye...
-----------------------------olaya bak bea
-
Lan akılsız adam dini böylemi yaycan böyle saçmalayarak dini niye kötülüyon sizin gibi ezikler yüzünden insanlar dinden diyanetten soğuyorlar.
-
Üye Detayları Username : CWDoktoray ID : 32249 İsim : Yusuf Soyisim : İslam Yaş : 33 Cinsiyet : Top Bu nasıl bir olaydır ya,isim Yusuf soyad İslam,cinsiyeti top :)
-
Hoca cok dogru noktaya deginmissin,ben yillardir soyluyorum ama dinlemiyorlar beni ,belki seni dinlerler bu zindiklar :D
-
Üye Detayları Username : CWDoktoray ID : 32249 İsim : Yusuf Soyisim : İslam Yaş : 33 Cinsiyet : Top
Bu adamda provakator havası var daha tazelerden maksadı belli ortamı germek çoğu kişininde yaptığı gibi. -
la sen gel benim yarragımın tepesine oturup kıl oke
aq oğlanı seni yandan yemiş müslüman ne olucak amk
oruclu oruclu küfür ettirdin bana oruc felç oldu aq
bunun günahıda sana amk :D al sende yan şimdi cehennemde :C
amk senşn mallll
-
Hacılar biz tahribata tarikat diyoruzya bu adamlar yanlışmı anlıyo acaba da imana getirme savaşı veriyolar...Bide o kadar imana gelmişki bu elemanlar fotodan çocuğun oruç tutup tutmadığını bile saptayabiliyolar :D
Toplam Hit: 74634 Toplam Mesaj: 228