O Bir Memur. Ama Mal Varlığını Duyunca İnanamayacaksınız..
-
heheheh 1000 ytl alıyo 800 ytl ye yerine başkasını çalıştırıyo :) Ulan adam amma uyanıkmış ya :))
-
babam seçim müdürü seçimlerde babama ev ve araba teklifi gelior :D ama tabiki kabul etmior
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------babam seçim müdürü seçimlerde babama ev ve araba teklifi gelior :D ama tabiki kabul etmior
-----------------------------
etmiştir hacım yaw belki sizin evde deyildir ikinci evdedir :) ben bazen bizim pederden gıcıklanıyorum takmış kafasına muktar olacam diyor iyi para var diyor bir imza atıyon diyor 3 ytl alıyon diyor adam şimdideden kafada kurku hazırlamış := -
Ülkenecek batıyoruz. Bu çok küçük bi olay.
-
tapu memuruysa doğrudur abicim bu tapu daireleri haraç alma dairesi gibi rüşvetsiz iş yapmıyolar en az 50 ytl emlakçıda çalışıyodum ordan aklıma geldi
-
Göt yaHU!
-
ohh miss çok adi bi adammış bee.
-
Türkiye'de olabilir şaşmamak lazım...
mesela bir adamı caminin önünde dilenirken gördünüz 2 saat sonra lumuzinde görürseniz şaşırmayın...
-
Bence O Adam akıllı Biz Salagız =)
-
r3dros bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------babam seçim müdürü seçimlerde babama ev ve araba teklifi gelior :D ama tabiki kabul etmior
etmiştir hacım yaw belki sizin evde deyildir ikinci evdedir :) ben bazen bizim pederden gıcıklanıyorum takmış kafasına muktar olacam diyor iyi para var diyor bir imza atıyon diyor 3 ytl alıyon diyor adam şimdideden kafada kurku hazırlamış :=
-----------------------------allah korusun daha harama el sürmedik
Toplam Hit: 4612 Toplam Mesaj: 23