O Kadar Yavaşladı Ki...
-

hocalar 1-8 Mbit sınırsız ttnet abonesiyim. hız testi de görüldüğü gibi. lanet olsun 1 haftadır adam gibi internette gezinemiyorum sayfalar açılmıyor youtube ta takılıp kalıyor bi çözümü varmıdır ya da genel bir sorun mu
-
nerdeyse 10 mbps internetin var gözüküyor ?
dnslerini falan kontrol et.edit: bazı arkadaşlar dalga geçtigini düşünmüş. bu hızla dalga geçebilcegini düşünmedim ben hiç koymim ozaman :D
-
LAAAN OLOOOOOMMM 100 kb la sürünüyorum yapılırmı bu eskiden hiç düşürmezlerdi tak tak çakıyorlar artık nefret ettim ttnetten 2 aydır kesilince 110 kb kesilmezse 450 kb haatım desteklemiyormuş lan eskiden 900 le çekiyordum nolduysa 2 ay içinde oldu
-
beyler sakin dalga geçtiğim yok :| özellikle yotube ta video izlerken laptop u kaldırıp kırasım geliyor sürekli tıkanıyor
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------beyler sakin dalga geçtiğim yok :| özellikle yotube ta video izlerken laptop u kaldırıp kırasım geliyor sürekli tıkanıyor
-----------------------------speedtestte yanlışlık mı var hoca sen download limiti yani 25 gb geçtiysen hız otomatik düşürülüyor diye biliyorum..
-
o değil de şaka maka bir kaç gündür aşırı dercede yavaşlamalar oluyor nette bu sizde de var mı
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------o değil de şaka maka bir kaç gündür aşırı dercede yavaşlamalar oluyor nette bu sizde de var mı
-----------------------------
kütahyadayım bende bir sorun yok üstad..
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------beyler sakin dalga geçtiğim yok :| özellikle yotube ta video izlerken laptop u kaldırıp kırasım geliyor sürekli tıkanıyor
-----------------------------speedtestte yanlışlık mı var hoca sen download limiti yani 25 gb geçtiysen hız otomatik düşürülüyor diye biliyorum..
-----------------------------yok hoca aşmamız imkansız bişe indirdiğimiz felan yok yani ama gözle görülür bi düşüş oldu
-
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
http://speedtest.net/result1780487009.png
zaa xd (:
-----------------------------Not Found
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
http://speedtest.net/result1780487009.png