folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder O Kanser İlacı Artık SGK Kapsamında

O Kanser İlacı Artık SGK Kapsamında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

Bakan Bayraktar ile girdiği diyalogla Türkiye'nin gündemine oturan Dilek Özçelik'in gözyaşları kanser hastalarına çare oldu

Hürriyet'in haberine göre, Dilek’in ithal olan ilacının eşdeğerini üreten yerli bir firma, ilacını geçtiğimiz günlerde ödeme tablosuna dahil ettirdi.

Kamuoyuna yansıyan söz konusu diyalog üzerine SGK’ya talimat veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eşdeğer ilacın ödeme tablosuna dâhil edilmesini istedi. İlaç, dün itibarıyla ödeme tablosuna girdi. İhtiyacı olanlar artık eczanelerden temin edebilecek. Ödemelerin ise SGK tarafından yapılacağı belirtildi.

Bu ilacın piyasada olmayan, ithal bir ilaç olduğunu söyleyen Bakan Faruk Çelik, ilacı Türk Eczacıları Birliği (TEB) aracılığıyla yurtdışından getirttiklerini belirtti. Bakan Çelik şöyle devam etti: “Bana verilen bilgiye göre, TEB’in elinde de ithal edilmiş yeterli oranda ilaç vardı. Ancak geçen hafta yerli bir firma, bu ilacın eşdeğerini üreterek, ruhsatını Sağlık Bakanlığı’ndan almış. Yani ilgili ilaç jenerik durumuna girmiş. SGK tarafından da ödeme tablosuna dahil edilmiş. Sadece işlemin tam olarak yürürlüğe girmesi için birkaç günlük prosedür kalmış. Ben, Dilek kızımızın sorununu duyar duymaz, ödeme tablosuna alınması için hemen SGK’ya talimat verdim.” 

kaynak mynet 

link:http://haber.mynet.com/o-kanser-ilaci-artik-sgk-kapsaminda-689678-guncel

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Bakanın mallığı anlayıp dinlemeden

neyse mutlu son

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

kızın da açıklaması var ben kendisini sağlık bakanı zannettim diye. de işte olmaması gereken bir olaydı. Allah şifa versin.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

allah yardımcısı olsun , şerefsizler kansızlar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Bakana haksızlık etmemek gerek..

Amk adam ne bilsin sağlık bakanlığında olup biteni..

İyi niyetle (ilacın fiyatını bilmediği için) para vermiş kıza git ilacını al diyerek (espirili bir şekilde)

Ama gel görki medya eşşeğin amına suyu kaçırdı resmen..

Onlarada söylemek istediğim tek şey "NE EMMEYE GELİYORSUNUZ NE GÖMMEYE..! "

CEO tarafından 16/Nis/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

daha çok ilaç var o listeye girmesi gereken... fakat iyi bir başlangıç diyebiliriz. ayrıca bakanın amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bakanin amk teee buradan oraya kadar.

Olay gazetelere konu olunca nasilda kopek gibi cark etti. La varya bu ibnelerin Allah'ida. kitabida, namazida, orucuda herseyi sahte, palavra ve sov amacli.

Bunlarin ne kadar inandiklari deger varsa hepsinin ....

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Bakanin amk teee buradan oraya kadar.

Olay gazetelere konu olunca nasilda kopek gibi cark etti. La varya bu ibnelerin Allah'ida. kitabida, namazida, orucuda herseyi sahte, palavra ve sov amacli.

Bunlarin ne kadar inandiklari deger varsa hepsinin ....

en iyisinin amuğa goyum senin kadar düşman görmedim başkan aqp!ye :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Agam benim artik oylesine tiksiniyorumki anlatamam.

Allah de, carp.

Peygamber de yalan

Kitap de dolandir.

Edit: Ustad ne zaman senin avatari gorsem hemen youtube dan Neset Ertas dinliyorum. Simdide Karadir bahtim turkusunu dinliyom ve sana armagan edeyim.

sniperscope tarafından 16/Nis/13 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Agam benim artik oylesine tiksiniyorumki anlatamam.

Allah de, carp.

Peygamber de yalan

Kitap de dolandir.

Edit: Ustad ne zaman senin avatari gorsem hemen youtube dan Neset Ertas dinliyorum. Simdide Karadir bahtim turkusunu dinliyom ve sana armagan edeyim.

eywalla hocam saolasın benden sana gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=TTp7wrD5LNs

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu Canım Ülkede Bişeylerin Rayına Oturması için,Kimilerinin Gururunun Kırılması,Kimilerinin Yuvasının Yıkılmasımı gerekiyor.

Yapmak gereken şeyler bunlar EY A..Q.P milleti eyi koyun ettin. Bak Sütü bozuk verdik ama Yoğurt bedava der gibi.

Ah ulan ahhhh içim yanıyor ama neye yanıyor kime yanıyor.....Bazen Herşeyin boşa olduğunu düşünüyorum.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 1753 Toplam Mesaj: 12