O Kanser İlacı Artık SGK Kapsamında
-
Bakan Bayraktar ile girdiği diyalogla Türkiye'nin gündemine oturan Dilek Özçelik'in gözyaşları kanser hastalarına çare oldu

Hürriyet'in haberine göre, Dilek’in ithal olan ilacının eşdeğerini üreten yerli bir firma, ilacını geçtiğimiz günlerde ödeme tablosuna dahil ettirdi.
Kamuoyuna yansıyan söz konusu diyalog üzerine SGK’ya talimat veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eşdeğer ilacın ödeme tablosuna dâhil edilmesini istedi. İlaç, dün itibarıyla ödeme tablosuna girdi. İhtiyacı olanlar artık eczanelerden temin edebilecek. Ödemelerin ise SGK tarafından yapılacağı belirtildi.
Bu ilacın piyasada olmayan, ithal bir ilaç olduğunu söyleyen Bakan Faruk Çelik, ilacı Türk Eczacıları Birliği (TEB) aracılığıyla yurtdışından getirttiklerini belirtti. Bakan Çelik şöyle devam etti: “Bana verilen bilgiye göre, TEB’in elinde de ithal edilmiş yeterli oranda ilaç vardı. Ancak geçen hafta yerli bir firma, bu ilacın eşdeğerini üreterek, ruhsatını Sağlık Bakanlığı’ndan almış. Yani ilgili ilaç jenerik durumuna girmiş. SGK tarafından da ödeme tablosuna dahil edilmiş. Sadece işlemin tam olarak yürürlüğe girmesi için birkaç günlük prosedür kalmış. Ben, Dilek kızımızın sorununu duyar duymaz, ödeme tablosuna alınması için hemen SGK’ya talimat verdim.”
kaynak mynet
link:http://haber.mynet.com/o-kanser-ilaci-artik-sgk-kapsaminda-689678-guncel
-
Bakanın mallığı anlayıp dinlemeden
neyse mutlu son
-
kızın da açıklaması var ben kendisini sağlık bakanı zannettim diye. de işte olmaması gereken bir olaydı. Allah şifa versin.
-
allah yardımcısı olsun , şerefsizler kansızlar
-
Bakana haksızlık etmemek gerek..
Amk adam ne bilsin sağlık bakanlığında olup biteni..
İyi niyetle (ilacın fiyatını bilmediği için) para vermiş kıza git ilacını al diyerek (espirili bir şekilde)
Ama gel görki medya eşşeğin amına suyu kaçırdı resmen..
Onlarada söylemek istediğim tek şey "NE EMMEYE GELİYORSUNUZ NE GÖMMEYE..! "
CEO tarafından 16/Nis/13 15:16 tarihinde düzenlenmiştir -
daha çok ilaç var o listeye girmesi gereken... fakat iyi bir başlangıç diyebiliriz. ayrıca bakanın amk.
-
Bakanin amk teee buradan oraya kadar.
Olay gazetelere konu olunca nasilda kopek gibi cark etti. La varya bu ibnelerin Allah'ida. kitabida, namazida, orucuda herseyi sahte, palavra ve sov amacli.
Bunlarin ne kadar inandiklari deger varsa hepsinin ....
-
sniperscope bunu yazdı
Bakanin amk teee buradan oraya kadar.
Olay gazetelere konu olunca nasilda kopek gibi cark etti. La varya bu ibnelerin Allah'ida. kitabida, namazida, orucuda herseyi sahte, palavra ve sov amacli.
Bunlarin ne kadar inandiklari deger varsa hepsinin ....
en iyisinin amuğa goyum senin kadar düşman görmedim başkan aqp!ye :D
-
DevilKingtr bunu yazdı
Agam benim artik oylesine tiksiniyorumki anlatamam.
Allah de, carp.
Peygamber de yalan
Kitap de dolandir.
Edit: Ustad ne zaman senin avatari gorsem hemen youtube dan Neset Ertas dinliyorum. Simdide Karadir bahtim turkusunu dinliyom ve sana armagan edeyim.
sniperscope tarafından 16/Nis/13 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Agam benim artik oylesine tiksiniyorumki anlatamam.
Allah de, carp.
Peygamber de yalan
Kitap de dolandir.
Edit: Ustad ne zaman senin avatari gorsem hemen youtube dan Neset Ertas dinliyorum. Simdide Karadir bahtim turkusunu dinliyom ve sana armagan edeyim.
eywalla hocam saolasın benden sana gelsin
-
Bu Canım Ülkede Bişeylerin Rayına Oturması için,Kimilerinin Gururunun Kırılması,Kimilerinin Yuvasının Yıkılmasımı gerekiyor.
Yapmak gereken şeyler bunlar EY A..Q.P milleti eyi koyun ettin. Bak Sütü bozuk verdik ama Yoğurt bedava der gibi.
Ah ulan ahhhh içim yanıyor ama neye yanıyor kime yanıyor.....Bazen Herşeyin boşa olduğunu düşünüyorum.