O Seni Sevmiyorsa?
-
Şu garip kürt kardeşiniz derdini anlatacak yer bulamadı ve sonunda foruma yazmaya karar verdi. (inşallah doğru kategoride yazdım)
Hajılar ben ilk defa bir kıza vuruldum. Nerden biliyorsun gerçekten vurulduğunu diceksiniz bende şöyle cevap verecem;
hayatımda ilk defa biriyle konuşmaya kalktığımda boğazım düğümlendi, ilk defa gözlerim gözlerine değdiğinde içim ürperdi ve bir sıcaklık hissi kapladı bedenimi ve ilk defa birini görmek uğruna haftasonunun gelmesini istemedim.
ama durum birden değişti. kızın başkasından hoşlandığını öğrendim. başka bir sınıftan biriyle. ve samimi olduğum bir arkadaşımdan hoşlandığını.
bu durumda ne yapmam gerektiğini şaşırdım. istersem adamı gidip morartırım. ama elemanında suçu yok kız ondan hoşlanıyo :S ne yapacağımı şaşırdım. derdimi anlattım dermanı sizden bekliyorum hajılar...
-
hacııı bu derdin dermanı olsa offf offff... kelin merhemi olsa misali
-
kardeş dermanını sizden demişinde ah bi olsa dermanı .... keşkeee... eğer bulursan bana da söle kardeşim yaf.... ama geçmiş olsun..hoşgeldin aramıza.. :)
-
abü sen gel vazgeç bu sevdadan. kız işleri bize göre değil. ben bir kere o duyguyu yasadım sonunda hiç bir şey olmadı. bir daha yasamakta istemem.
-
yapacağın tek şey gidip söylemek ve rahatlamak lise bebesisiniz işte olur böyle hoşlanma falan kuru kuruya ama konuşursan kız sana çarpılır tabi konuşmana bağlı sana kolay gelsin biz savaşı kaybettik ikinci savaşa başlamak üzereyim :)
-
lise bebeliği daha önceydi. daha önce de aşık olduğumu sandım çoğu kez. fakat hepsinin fasafiso olduğunu şimdi anladım.
(ayrıca lise bebesiyiz de sen nesin :) gören de 25 yaşında eleman sanacak yaw)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
lise bebeliği daha önceydi. daha önce de aşık olduğumu sandım çoğu kez. fakat hepsinin fasafiso olduğunu şimdi anladım.
(ayrıca lise bebesiyiz de sen nesin :) gören de 25 yaşında eleman sanacak yaw)
olum biz üniliyiz hemde 2. sınıf :) ama varya ünide dehset kızlar var ya :P -
-
tek tavsiyem onu bir daha görmemeye çalış. bunun başka yolu yok. unutmaya felan çalışıyım deme bu bir bataklık gibidir çırpındıkça batarsın. yaa tek bir kıza felan takılıp kalmaya çeşit takıl. eğer onu düşünerek zamanı geçirirsen geriye dönüp baktığında geçen günlere acırsın ben niye böyle bir kişiye takıldım hemde beni sevmeyen birine diye dövünürsün ama iş işten geçmiştir. onun için sallama. etrafındaki güzelliklere bak ve gözünü aç.
-
wah wah wah!!! kardeş kolay gelsin...sıkıntı dolu günler seni bekliyor...kimse bişe yazmamış taktik olarak şimdi sen bekliyorsundur bişeler ama söleyim taktik maktik yok sende bityo iş sen bilirsin nasıl olacağını ama şöle bi şi yazim;şimdi kız başkasına aşık deme bu aşkdediğin hapşuruk gibi walla öle birden gelir hapşurursun biter her yeni tozda yine hapşurursun kıza o toz yapışmış birazda sen yapış ama bokunu çıkartma, kıza arkadaşça yanaş rahat ol sonra kendini sevdir,ona ilgi duyduğunu hissetsin eğer o çocuk yüz vermesse kıza öldürücü darbeyi yap ve kıza açıl..sonrada kendi kafana göre takıl... maksat bişeler yazmak için yazdım bunu..yoksa süper bi taktik olduundan diil...ama aklıma ilk bu geldi şimdi...ama şunu emin olarak söleyebilirim,ikinizde sıçtınız...
---güç istiyorsan aşkı satacaksın,aşk istiyorsan gücü alacaksın---
-
O seni Sevmiyorsa
Mahsur Ark..
Gazla Gitsin : ))))