O Ses Türkiye (Elnur Hüseynov)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=LdDVbkGpbM0

bu hatunda iyi söylediydi.

sanane tarafından 03/Ara/14 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Yav şu acun denen herifin programlarına prim vermeyin lütfen.

bu acun götünüzü mü sikti anlamıyorum ag

ekşi de orda burda millet giydiriyor, ne yaptı bu adam size ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Ne alakası var? Kaliteli bir program yapmıyor ki. Televizyon aptal kutusuna döndü bu tür adamların saçma programları yüzünden.

Ben adamı değil adamın kalitesiz, aptal programlarını sevmiyorum. Acunuda zaten saçma salak programları yüzünden eleştiriyorlar.

Ayrıca götünüzü siktimi gibi bir tabir nasıl bir tabirdir biraz insan olmaya çağırıyorum seni.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    CorretzA bunu yazdı
    Atakan bunu yazdı
    CorretzA bunu yazdı

Benim Anlamadığım bu adam nasıl o ses Türkiye'ye katıldı. Bu adam 2008 yılında Eurovision finalinde Azerbaycan'i temsil ediyor. Yani orda şarkı söyleyen birisi ??? ( YouTube'a elNur ve Samir Eurovision yazın çıkıyor mobildeyim )

Büyük haksızlık o zaman sırf para için girmiş demekki 

http://youtu.be/eo0VrY5C-ow Adamın sesinin aynısı ama tipi tam benzetemedim Makyajdan dolayı .

youtube'dan azeri kardeşimizin yorumu

Elnuru o yarışmadan sonra ılk kes dünen gördum altı ıl hec ne sahneye cıxtı ne oxudu Azerbaycanda bele deyerlı seslere gıymet verırmıl Azerbaycanda uzeyır maral onlar kımı cındırlar deyer verılır 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

evrovision zamanı her gün millet gay diye adamı taşlıyordu.Şimdi kendisiyle övünüyorlar.Zaten adam buranın müzisyenlerine nefretetdiyini söylemiş.Bu ülkede yalnız standart olmalısın.Ben bile bu adamı müdafa etdiğim için gay statusu almıştım.her neyse.Bu ülkeden iyi bilim insanları,müzisyenler var çıktı ama bir çoğu artık ülkede değil.Nefret edib gitdiler başka ülkelere.Şimdi ki Türkiyenin 10 kat daha kötüsü bura.

Homer tarafından 03/Ara/14 14:12 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Ne alakası var? Kaliteli bir program yapmıyor ki. Televizyon aptal kutusuna döndü bu tür adamların saçma programları yüzünden.

Ben adamı değil adamın kalitesiz, aptal programlarını sevmiyorum. Acunuda zaten saçma salak programları yüzünden eleştiriyorlar.

Ayrıca götünüzü siktimi gibi bir tabir nasıl bir tabirdir biraz insan olmaya çağırıyorum seni.

adamın programlarını eleştirseydin "acun denen herif" ibaresini kullanmazdın sanırım,

şimdi otur bir düşün, insanların en çok tv izlediği saatlerde televizyonlarda neler yayınlanıyor, aptal aptal diziler, yok kiraz mevsimi, güllerin savaşı vs. gibi insana hiç bir şey katmayan vakit kaybı yayınlar.

ha acunun programları insana bir şey katıyor mu evet veya hayır tartışılır ama yarışmacılara kesinlikle bir şeyler kattığı kesin.

adam gelin katılın yeteneklerinizi sesinizi sergileyin, size yol açmak isteyen insanlar buradan sizi görsünler diyor,

ayrıca para kazanma fırsatı veriyor. izlersin ya da izlemezsin, sen izlemiyorsun diye izleyen insanlardan daha zeki değilsin, ya da izleyen insanlar aptal değil.

yarışmalarda bir şey kazansın ya da kazanamasın, yetenekli insanlara yol açıyor adam.

şu standup yapan kel bi herif vardı yetenek sizsiniz den kopma, geçen denk geldi adama özel program açmış acun, 5 dk izledim dayanamadım değiştirdim kanalı. Şimdi sence bu program çok izleniyor mu hayır, yeterli reytingi alabilmiş midir, bence hayır, acun reyting alırım daha fazla para kazanırım diye mi düşünmüştür, bence kesinlikle hayır, hatta zarar bile ediyordur bence.

bir şeyler başarıp çok para kazanan insanları kaldıramıyor bizim millet ag, bak orospu çocuğu kawa r10'a biniyor diyor.

be ag sen başarsaydın sen kazansaydın,

şimdi bu tüm konuşmaları unutalım kardeşim, bu o ses türkiye programı nın yayınlanması tam olarak seni neden rahatsız ediyor, gerçekten merak ediyorum, fikir alışverişi açısından, kavga çıkarmak için değil.

kullandığım ibare için de kusura bakma hocam, biraz mübalağa ile vurgu yapmak istedim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

adamın programlarını eleştirseydin "acun denen herif" ibaresini kullanmazdın sanırım,

şimdi otur bir düşün, insanların en çok tv izlediği saatlerde televizyonlarda neler yayınlanıyor, aptal aptal diziler, yok kiraz mevsimi, güllerin savaşı vs. gibi insana hiç bir şey katmayan vakit kaybı yayınlar.

ha acunun programları insana bir şey katıyor mu evet veya hayır tartışılır ama yarışmacılara kesinlikle bir şeyler kattığı kesin.

adam gelin katılın yeteneklerinizi sesinizi sergileyin, size yol açmak isteyen insanlar buradan sizi görsünler diyor,

ayrıca para kazanma fırsatı veriyor. izlersin ya da izlemezsin, sen izlemiyorsun diye izleyen insanlardan daha zeki değilsin, ya da izleyen insanlar aptal değil.

yarışmalarda bir şey kazansın ya da kazanamasın, yetenekli insanlara yol açıyor adam.

şu standup yapan kel bi herif vardı yetenek sizsiniz den kopma, geçen denk geldi adama özel program açmış acun, 5 dk izledim dayanamadım değiştirdim kanalı. Şimdi sence bu program çok izleniyor mu hayır, yeterli reytingi alabilmiş midir, bence hayır, acun reyting alırım daha fazla para kazanırım diye mi düşünmüştür, bence kesinlikle hayır, hatta zarar bile ediyordur bence.

bir şeyler başarıp çok para kazanan insanları kaldıramıyor bizim millet ag, bak orospu çocuğu kawa r10'a biniyor diyor.

şimdi bu tüm konuşmaları unutalım kardeşim, bu o ses türkiye programı nın yayınlanması tam olarak seni neden rahatsız ediyor, gerçekten merak ediyorum, fikir alışverişi açısından, kavga çıkarmak için değil.

kullandığım ibare için de kusura bakma hocam, biraz mübalağa ile vurgu yapmak istedim.

1-)Kendimi kimseden zeki gördüğümü söylemedim? İmâ da etmedim? Bu manâyı nereden çıkardın? Şizofren gibi manâ çıkarıyorsun.

2-)Acunun programları harici, diğer program ve dizileride her zaman eleştiririm. Bir birini sikenleri gösteren burjuvai dizileri izleyin dediği mi hatırlamıyorum? Ne giysem gibi salakça programları izleyin de demedim? Faydalı şeyler buluyorsanız onları izlemeye çalışın bunu belirtmek istedim.

3-)Fikrimi sundum. Acunun programlarıda yapmacık geliyor ve kalite namına eser görmüyorum. Daha çok popüler kültürü kürekle kararak para kazanmak haricinde faydası olmayan programlar yapıyor. Eskidende öyleydi. Acun firarda programının ülkeye ne katkısı oldu karı kız göstermek haricinde. Fikrimi sundum ve nedeninide belirtiyorum.

4-)Niye acun denen herifi dedim. Zira yaptığı programların kalitesizliğinden adamıda sevmiyorum hepsi bu. Yoksa para kazanandan banane. Parasından banane. Popüler kültüre faydalı HİÇBİR iş yapmıyor. Bu kadar açık ve net görüşüm budur.

Uzatmanında manası yok. Hele hakarete varan laflarla tartışma çıkarmanında manası yok. Hiddetlenip acunu savunmaya geçmeninde ne sana ne gençliğe ve memlekete ne de bana bir faydası yok. Bu kadar uzatmanın manası hiç yok.

DrKill tarafından 03/Ara/14 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    Bilinmeyen bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

1-)Kendimi kimseden zeki gördüğümü söylemedim? İmâ da etmedim? Bu manâyı nereden çıkardın? Şizofren gibi manâ çıkarıyorsun.

2-)Acunun programları harici, diğer program ve dizileride her zaman eleştiririm. Bir birini sikenleri gösteren burjuvai dizileri izleyin dediği mi hatırlamıyorum? Ne giysem gibi salakça programları izleyin de demedim? Faydalı şeyler buluyorsanız onları izlemeye çalışın bunu belirtmek istedim.

3-)Fikrimi sundum. Acunun programlarıda yapmacık geliyor ve kalite namına eser görmüyorum. Daha çok popüler kültürü kürekle kararak para kazanmak haricinde faydası olmayan programlar yapıyor. Eskidende öyleydi. Acun firarda programının ülkeye ne katkısı oldu karı kız göstermek haricinde. Fikrimi sundum ve nedeninide belirtiyorum.

4-)Niye acun denen herifi dedim. Zira yaptığı programların kalitesizliğinden adamıda sevmiyorum hepsi bu. Yoksa para kazanandan banane. Parasından banane. Popüler kültüre faydalı HİÇBİR iş yapmıyor. Bu kadar açık ve net görüşüm budur.

Uzatmanında manası yok. Hele hakarete varan laflarla tartışma çıkarmanında manası yok. Hiddetlenip acunu savunmaya geçmeninde ne sana ne gençliğe ve memlekete ne de bana bir faydası yok. Bu kadar uzatmanın manası hiç yok.

Acunu savunma gereksinimi duymak nedir ben onu onlamadım ? Adam kin beslemiyor sadece senden daha derin düşünebiliyor, acun neden yüksekte oturuyor ? Neden jurilerin esprileri monotonlaştı ? Adam reytingi buldu doğallıktan çıktı . Orada her jurinin kalkıp bir show yapma zorunlulugu oldugunu anlayamayan veya gelen yarışmacılara'' AA birde türkçe şarkı söyle ama ondan önce son söylediğin şarkıyı tekrar söyle '' demelerinin monotonluğunu algılamayan var mı ?

Edit : Kin beslemeyen adam = DrKill

Superchicken tarafından 03/Ara/14 18:28 tarihinde düzenlenmiştir

Korkmayın canım hayal edin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Superchicken
    Superchicken's avatar
    Erkek

Söylenecek çok şey var ama bukadar aptallaşmaya bukadar bariz şeyler söylemek yeterli .

Korkmayın canım hayal edin..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hani ebru ağladı ya çocuumun piskolojisi bozuluyo diye, hani yine aynı koltuktaydı

elnur zaten örövisyona katılmış birisi gelipte türkiye de  o ses denen dandik bi yarışmaya niye katılsın  madem o kadar kaliteli ebruyu niye seçsin.  rezanın ebruya hediye olabilir. yada ebrunun kocasının azeri zengin oldunu biliyo ebruya kapak atıyo belki bişeyler yapar reza diye. ama büyük ihtimal rezayla acunun işi. 

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
Toplam Hit: 4543 Toplam Mesaj: 32