folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Obama Öcalan İçin Geliyor!

Obama Öcalan İçin Geliyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Zor günler yakındır...

Ve gittikçe yaklaşıyor...

Artık zamanımız kalmadı . Sayın Başbakanımız ampul kafalı Tayyip uyuyor. Ama Türk Milleti şerefli bir devlettir oyuna gelse bile oyunu bozmasını bilir.

Obamayı iyi gösteren medyadadır suç !! Obama dünya barışını isteyebilir ama o bir Ermeni destekçisi. Bunu hatırlayalım .

Ama dediğim gibi bu millet şerefli bir millettir ne zaman sırtı yere gelse bir kıvılcımla tek bir hareketle kalkmayı bildi. Atalarımız gibi bizde öyle olmalyız bu günlerde başımız dik olmalı.

"GELECEKLER, GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER !!!" ben buna inanıyorum. Atatürkün Gençliğe Hitabesini okudukça gülüyorum çünkü Atatürk gerçekten geleceği görmüş... İleri görüşlülüğü geçmiş artık geleceği gören bir insan olmuş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

ABD Devlet Başkanı Barack Obama'nın Türkiye ziyaretine de değinen Pamukoğlu, ziyaretin sebebinin Türkiye'nin Afganistan'a asker göndermesini, Irak'ın kuzeyindeki Kürt devletini tanımasını, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın affedilerek DTP veya benzeri partilerle siyasi hayata sokulmasını sağlamak olduğunu öne sürdü.

-----

:D :D cok sey ıstıyo la bu kavruk tenlı baskan :D :d :D 

istiyor hocam çünkü istedimi g.t verecek hükümet(!)lerini atadılar iktidara - ayrıca istemiyecek yapın diyecek aba altından sopa göstererek. biyandan da Türkiyenin önemine dikkat çekmezse hatırım kalır zaten, ne kadar sıkı dostlar olduğumuzu yad etmesini de bekliyoruz, arkadaşı isterde insan vermez mi ?? 

Pamukoğlu herzamanki gibi doğru söylemiş, ulusunu uyarmaya çalışan kahraman bir asker sadece kendisi - umarım halkımızın desteği ile siyasetçide olacak böyle insanlar -  az biraz terbiyeli olun paşa hakkında konuşurken kelle koltukta savaştı bu adam, ülkenin sınırları bozulmasın Türk devleti eşkiyaya boyun eğmesin diye.

konpiçyusun dediklerinide kötü niyet değilse bile ahmaklık sınırında iyimserlik olarak değerlendiriyorum. zaten ülkede herşey güllük gülistanlık biz kendi kendimize kuruyoruz dert arıyoruz başımıza dimi ?

herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

BAKIN OSMAN PAŞA TAA 4 NİSANDA BUGÜNKÜ OLANLARI SÖYLEMİŞ.

ŞİMDİ GÜNDEME BEBEK KATİLİNİ OTURTTULAR

BİDE AFGANİSTANA TÜRK ASKER GÖNDERME VAR..

BU KONUDA BAZI MÜRİDLER OSMAN PAŞANIN AÇIKLAMASINI SAÇMA BULMUŞTU.

OBAMA MECLİSE GELDİ VEKİLLER AYAKTA ALKIŞLADI BİDE DEĞİLMİ...

OSMAN PAŞA DOĞRULARI 6 AY ÖNCEDEN SÖYLEMİŞ.

Umarım bebek katiliyle ilgili  hiçbirşey yapılmaz.umarım yanılırız.lakin afganistana asker Türk askeri gönderecekler

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    Gülüyorum la sadece size :) ne boş işler bunlar yok affı için geliyomuş yok o yok bu

Unutmayınki....

Kaşıkla verilir kepçeyle geri alınır.....

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    Gülüyorum la sadece size :) ne boş işler bunlar yok affı için geliyomuş yok o yok bu

apoya af çıkması ne demek biliyormusun  sen ?

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen sene öcalana af gelecek dediğimde yok okadar da değil demiştiniz :)

Örgüt tasviye edildikten sonra öcalan çıkacak

hatta bakın buraya yazıorum "Millet vekili olup meclise girecek"

ilerki yıllarda alper demişti dersiniz :) tayibi indirmek farz oldu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bu bir anda olmayacağı, işte bu  pkk açılımıyla olacağını düşündüler...böyle bişey olmayacak inşallah.

tayip amerikaya gidip yine başımıza bela işler açmaya gidiyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Kim La Bu Benden Eski Konuyu Uplayan :D

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
Toplam Hit: 4902 Toplam Mesaj: 29