Obama‘Nın Ülke Gençlerine Çağrısı
-
ArduouS bunu yazdı
tabi kafayı sıyırırsın fazla uğraşmamak lazım :)) sonra Allah korusun gözün açılır akıllı bir birey olursun oy vermezsin kullan geç
-
keşke obama gibi bir başbakanımız olsa
-
A.q ilk kez başbakanla aynı fikirdeyim, diğer bakanımz ise haklı a.q,
-
Allura bunu yazdı
akp işte bunlardan var tahribat'ta
sırf böyle gereksiz müridler ve postları yüzünden banlar atılıyor, tartışmalar çıkıyor bence senin gibi birinin banlanması lazım bu konuda yönetim bu postunu değerlendirmeli. Ortalığı karıştırmaktan başka bir şey göremiyom postunda.
BSGvideo konusuna gelince elin yaşlı adamını bakan yaparsan olacağı bu.
Underground tarafından 15/Ara/13 10:23 tarihinde düzenlenmiştir -
binaliyi daha önce renenin açtığı konuda görmüştük
izmirliler bu binaliye oy verirse şaşırırım
birde dün elektikler gitti
-
binali yıldırım saçmalamış ama Tayyip Erdoğan haklı, bende katılıyorum Tayyip erdoğana Obama da Tayyip erdoğana katılıyor.... Alkışlarla yaşıyorum bence alkışlanacak duruma düşmüş. Obama Faceye mümkün mertebe girmeyin diyor.....
Nedenini söylüyorlarmı?Neye dayanarak kötü?
insanların rahatlıkla organize olabilmesi, düşünceleri yayabilmesi. Yönetici olsam bende bundan korkardım.
aynen katılıyorum
-
Erdoganla bınalının konusmasını daha oncede gormustum ama hıc bu acıdan bakmamıstım sızde oyle kabul edın :) böyle dusunmemıze iten obamanın konusması obamanın o konusmasını onceden vermese video ikisi ıcınde böyle dusunmeyecektık şartlı dusunce bu bunun gıbı bır suru vıdeo yapılabılır erdoganın konusmasından sonra obamanınkını koyup obamayıda aptal gıbı gosterebılırsın
Bosluk tarafından 15/Ara/13 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adamlar yine seçimlerde beş dakikada beşiktaş yapıp izmir'i alacaklar.
hadi aldılar diyelim bari bu pestilci gelmesin
-
obamanın söyledikleri arasında türkiyedeki programcıların da anlaması gereken birşey var
44 saniye biraz "matematik ve bilimle herkes bilgisayar bilimcisi olabilir"
bizim tr de dangalak programcılara sorsan
ben programcı olacam matematik benim ne işime yarayacak
fizik benim ne işime yarayacak
-
Underground bunu yazdıAllura bunu yazdı
akp işte bunlardan var tahribat'ta
sırf böyle gereksiz müridler ve postları yüzünden banlar atılıyor, tartışmalar çıkıyor bence senin gibi birinin banlanması lazım bu konuda yönetim bu postunu değerlendirmeli. Ortalığı karıştırmaktan başka bir şey göremiyom postunda.
BSGvideo konusuna gelince elin yaşlı adamını bakan yaparsan olacağı bu.
aralarında 6 yaş var obamayla.tek sorun o 6 yaş diye mi düşünüyosun gerçekten _?