Oblivion Filmi Hakkında (Spoiler İçerir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    saçma yerler vardı filmde evet benim hep dikkat ettiğim etrafta besin kaynağı yok insanlar neyle besleniyo amk,jack adamı tete sokarken tet kalp atislarin hızlandı diyo ama kutunun içinde kimin olduğunu gormuyo,bide hala anlamadim tete giren jack hangisiydi filmin sonundaki ben oyum dedi ama Hepsi kopyaydi zaten bunların

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    nosso bunu yazdı

Merak Ettim bnde simdi Türçe Düblaj HD izleyebilecegimiz bir site varmı beyler :D

yeni vizyona girdi Bismillah :))
    Hd Cam versiyonu var torrentte

Bu görüntüsü

image

Buda linki : http://kat.ph/oblivion-2013-hdcam-fox-t7304998.html

burda yeni girdi hocam bazen tüm dünyayla aynı anda getirmiyolar buraya :/

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    saçma yerler vardı filmde evet benim hep dikkat ettiğim etrafta besin kaynağı yok insanlar neyle besleniyo amk,jack adamı tete sokarken tet kalp atislarin hızlandı diyo ama kutunun içinde kimin olduğunu gormuyo,bide hala anlamadim tete giren jack hangisiydi filmin sonundaki ben oyum dedi ama Hepsi kopyaydi zaten bunların

Hocam yanlışın var tet patladıktan sonra gelen jack şey dior " onun yaptığı evi arayıp durdum dior ve üstündede 52. jack yazıor zaten " ve Vikaydı galiba 49. jack 52. üsse döndüğünde vikaya aşşağiya gelsene felan dior oda ısrar etme kurallar belli felan dio yani Bi arakdaşında dediği gibi 52.de aynı rüyaları görüyördu sanırım ve dahası bence Çok yavan bi filmdi yani beklediğimi alamadım açıkcası değinilmeyen çok yer vardı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

aynen bazı yerler kopukdu biraz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

moon filmini izleyin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Düdük gibi filmdi aynen, o kadar bekledim uzaylılar çıkacak diye çıka çıka 3-5 robot çıktı filmin ortasında sonu belli oldu, hayır o değil o makinaları kim yaptı sen bize onu göstersene kardeşim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 17