folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Obsesif Kompülsifler Buraya

Obsesif Kompülsifler Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    bu hastalıkmıydı :| o zaman ben hastayım “Ya sevdiklerimin başına kötü bir şey gelirse?” ulaşamadıım falan biri olursa nerde olduunu bildiim halde aklıma bin1 türlü felaket senaryoları gelir

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    bu benim silah elimdeyken, arkadaşlarıma sıkarsam diye düşündüğüm gibi bir şeymi?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu benim silah elimdeyken, arkadaşlarıma sıkarsam diye düşündüğüm gibi bir şeymi?

abi emrow un verdii linkteki makaleyi oku çok güzel anlatmş orda hocam  

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

yere tüküren birini gördüğümde sanki o buharlaşan tükürüğü içime çekecekmişim gibi olur ve gece aklıma bu gelince suratım kapatmadan yatamam.

Ama her takıntıya bi ad verirsekde 2 haftada harbi deli oluruz :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Never-More bunu yazdı:
    bu hastalıkmıydı :| o zaman ben hastayım “Ya sevdiklerimin başına kötü bir şey gelirse?” ulaşamadıım falan biri olursa nerde olduunu bildiim halde aklıma bin1 türlü felaket senaryoları gelir

öyle değil hocam mesela telefonda konuşuyosun kamera açmışsın hatta sesli konuşuyosun yine de korkuyosun endişeleniyosun sanki bi tek yanında güvendeler.

bi kere sevgilime 1-2 saat ulaşamadım deliye döndüm aklıma deprem olduğu geldi haberleri arıyorum deli gibi öyle bişey bu

bu benim yaşadığım yani sanırım hastalık da böyle bişey.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

yolda seni takip ediyorlarmı diye sık sık arkalara dönüp bakma, evde ocak açıkmı diye tekrar eve gidip ocağa bakmak :| vs. vs..

doktorum depresyon, obsesif kompulsif teşhisi koydu.  bende hastalığımdan aslında gayet memnunum. Ama bu düşünceler adama ders bile çalıştırtmıyor :| 

prozac, depreks ten başka kullandıgınız önerdiğiniz ilaç varmı kullanan müridler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Benim kadar ileri derecede olanı yoktur adım gibi eminim ayrıca faverin kullanıyorum.

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 2800 Toplam Mesaj: 18