Obsesif Kompülsifler Buraya
-
bu hastalıkmıydı :| o zaman ben hastayım “Ya sevdiklerimin başına kötü bir şey gelirse?” ulaşamadıım falan biri olursa nerde olduunu bildiim halde aklıma bin1 türlü felaket senaryoları gelir
-
bu benim silah elimdeyken, arkadaşlarıma sıkarsam diye düşündüğüm gibi bir şeymi?
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------
bu benim silah elimdeyken, arkadaşlarıma sıkarsam diye düşündüğüm gibi bir şeymi?
-----------------------------abi emrow un verdii linkteki makaleyi oku çok güzel anlatmş orda hocam
-
yere tüküren birini gördüğümde sanki o buharlaşan tükürüğü içime çekecekmişim gibi olur ve gece aklıma bu gelince suratım kapatmadan yatamam.
Ama her takıntıya bi ad verirsekde 2 haftada harbi deli oluruz :D
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
bu hastalıkmıydı :| o zaman ben hastayım “Ya sevdiklerimin başına kötü bir şey gelirse?” ulaşamadıım falan biri olursa nerde olduunu bildiim halde aklıma bin1 türlü felaket senaryoları gelir
-----------------------------öyle değil hocam mesela telefonda konuşuyosun kamera açmışsın hatta sesli konuşuyosun yine de korkuyosun endişeleniyosun sanki bi tek yanında güvendeler.
bi kere sevgilime 1-2 saat ulaşamadım deliye döndüm aklıma deprem olduğu geldi haberleri arıyorum deli gibi öyle bişey bu
bu benim yaşadığım yani sanırım hastalık da böyle bişey.
-
yolda seni takip ediyorlarmı diye sık sık arkalara dönüp bakma, evde ocak açıkmı diye tekrar eve gidip ocağa bakmak :| vs. vs..
doktorum depresyon, obsesif kompulsif teşhisi koydu. bende hastalığımdan aslında gayet memnunum. Ama bu düşünceler adama ders bile çalıştırtmıyor :|
prozac, depreks ten başka kullandıgınız önerdiğiniz ilaç varmı kullanan müridler
-
Benim kadar ileri derecede olanı yoktur adım gibi eminim ayrıca faverin kullanıyorum.