Ocak Ayı Fiyat / Perfornmans Telefonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

teknosada xiominin telefonları var. oradan mı almak mantıklı amazondan mı getirtmeli? Telefon alımı konusunda biraz cahilim. 3 sene öncesine kadar turkcellden alıyordum telefonları. 3 senedir telefon değiştirmiyorum. Yeni yılın ardından alma niyetim var. İphone'i bırakacağım için biraz tedirginim ama yeni telefonları ateş pahası.

Teknosa gereksiz pahalı. Xiaomi alacaksan kaçak cihaz alacaksın. Zaten garantinin bir anlamı yok. Evofone bakıyor her şeye kullanıcı hatası diyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Birkaç ay önce babama J4 aldıydım. Baktım amazonda bu j7 prime güzel indirime girmiş. onu da valideye aldım. 

edit:

şimdi baktımda ben 6 aralıkta almışım j7'yi. indirim hala devam ediyor. nasıl stoksa bitmek bilmemiş :d

Samsung bu model ile para kasıyor. Zira Huawei ve Xiaomi yüzünden amiral gemisi harici Samsung satışları Türkiye'de bitti diyebiliriz. Samsung azalarak bitiyor mobilde.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

Birkaç ay önce babama J4 aldıydım. Baktım amazonda bu j7 prime güzel indirime girmiş. onu da valideye aldım. 

edit:

şimdi baktımda ben 6 aralıkta almışım j7'yi. indirim hala devam ediyor. nasıl stoksa bitmek bilmemiş :d

Samsung bu model ile para kasıyor. Zira Huawei ve Xiaomi yüzünden amiral gemisi harici Samsung satışları Türkiye'de bitti diyebiliriz. Samsung azalarak bitiyor mobilde.

bittiğinin ben de farkındayım. zira birkaç ay önce bir konuda da söylemiştim. 3.5 milyonluk bursa'da tüm samsung servislerini kapatıp 1 tane bıraktılar. bir defa işim düşmüştü. rezillik diz boyuydu. kavga gürültü saatlerce bekleyenlerin isyanı filan. küçülmeye gitmesi bittiğinin en önemli göstergesi zaten.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Bu model güzelmiş tavsiye için teşekkürler. Ancak servis olayını araştırdım cidden sıkıntılı. Huawei bu konuda çok güzel hizmet sunuyor. Huawei neden olmasın diye düşünmeye başladım.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

edit:

bittiğinin ben de farkındayım. zira birkaç ay önce bir konuda da söylemiştim. 3.5 milyonluk bursa'da tüm samsung servislerini kapatıp 1 tane bıraktılar. bir defa işim düşmüştü. rezillik diz boyuydu. kavga gürültü saatlerce bekleyenlerin isyanı filan. küçülmeye gitmesi bittiğinin en önemli göstergesi zaten.

Servis konusunda küçülmeye gitmelerine sebep franchise bayilerin Samsung'u dolandırması. Ekranı değişmeyen telefona ekranı değiştirdik deyip Samsung'tan parça almışlar vs.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Advanced
    Advanced's avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/meizu-16-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000GPBDL 

telefona para verecek olsam bunu alırdım.

Son zamanlarda yalan söylediniz mi ? Yalan Söylemek insan doğasının parçasıdır ve herkes yalan söyler.Söylemeyenler ise yalancıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung bey ne yapıyorsunuz ? 

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j2-core-8-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000E4EGW

Tasarım 2012'den kalma. 1 GB ram ve 8 hafıza tam dayaklık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Samsung bey ne yapıyorsunuz ? 

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j2-core-8-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000E4EGW

Tasarım 2012'den kalma. 1 GB ram ve 8 hafıza tam dayaklık.

https://prnt.sc/m1xa0i

ya  bu yorumu yapanı napmalı :D :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Beyler hazır konusu açılmışken, oyun filan oynuyor, telefonu aktif kullanıyorum. 6 aylık tertemiz bi Apple Tr garantili iPhone 7 sahibiyim. Bu cihazı satmak istesem kaça satarım? Hakkı nedir? Sattıktan sonra da mate 20 lite ya da mate 10 Pro alsam iyi bir alışveriş yapmış olur muyum? Ne dersiniz? 

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Hepsiburada'da Meizu M5 Note indirime girmiş. 800 liraya beyaz rengi mevcut. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Kasa kalitesi olarak Samsung'tan iyi bile diyebilirim. Ekranı arabalarda kullanılan camdan olduğundan Gorilla Glass'a göre daha zor çiziliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=k_9empoirpY

Toplam Hit: 3330 Toplam Mesaj: 25
ocak ayı