Ocak Ayı Fiyat / Perfornmans Telefonu
-
Mutubilir bunu yazdı
teknosada xiominin telefonları var. oradan mı almak mantıklı amazondan mı getirtmeli? Telefon alımı konusunda biraz cahilim. 3 sene öncesine kadar turkcellden alıyordum telefonları. 3 senedir telefon değiştirmiyorum. Yeni yılın ardından alma niyetim var. İphone'i bırakacağım için biraz tedirginim ama yeni telefonları ateş pahası.
Teknosa gereksiz pahalı. Xiaomi alacaksan kaçak cihaz alacaksın. Zaten garantinin bir anlamı yok. Evofone bakıyor her şeye kullanıcı hatası diyor.
-
coLin bunu yazdı
Birkaç ay önce babama J4 aldıydım. Baktım amazonda bu j7 prime güzel indirime girmiş. onu da valideye aldım.
edit:
şimdi baktımda ben 6 aralıkta almışım j7'yi. indirim hala devam ediyor. nasıl stoksa bitmek bilmemiş :d
Samsung bu model ile para kasıyor. Zira Huawei ve Xiaomi yüzünden amiral gemisi harici Samsung satışları Türkiye'de bitti diyebiliriz. Samsung azalarak bitiyor mobilde.
-
mkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Birkaç ay önce babama J4 aldıydım. Baktım amazonda bu j7 prime güzel indirime girmiş. onu da valideye aldım.
edit:
şimdi baktımda ben 6 aralıkta almışım j7'yi. indirim hala devam ediyor. nasıl stoksa bitmek bilmemiş :d
Samsung bu model ile para kasıyor. Zira Huawei ve Xiaomi yüzünden amiral gemisi harici Samsung satışları Türkiye'de bitti diyebiliriz. Samsung azalarak bitiyor mobilde.
bittiğinin ben de farkındayım. zira birkaç ay önce bir konuda da söylemiştim. 3.5 milyonluk bursa'da tüm samsung servislerini kapatıp 1 tane bıraktılar. bir defa işim düşmüştü. rezillik diz boyuydu. kavga gürültü saatlerce bekleyenlerin isyanı filan. küçülmeye gitmesi bittiğinin en önemli göstergesi zaten.
-
Bu model güzelmiş tavsiye için teşekkürler. Ancak servis olayını araştırdım cidden sıkıntılı. Huawei bu konuda çok güzel hizmet sunuyor. Huawei neden olmasın diye düşünmeye başladım.
-
coLin bunu yazdımkyb bunu yazdıcoLin bunu yazdı
edit:
bittiğinin ben de farkındayım. zira birkaç ay önce bir konuda da söylemiştim. 3.5 milyonluk bursa'da tüm samsung servislerini kapatıp 1 tane bıraktılar. bir defa işim düşmüştü. rezillik diz boyuydu. kavga gürültü saatlerce bekleyenlerin isyanı filan. küçülmeye gitmesi bittiğinin en önemli göstergesi zaten.
Servis konusunda küçülmeye gitmelerine sebep franchise bayilerin Samsung'u dolandırması. Ekranı değişmeyen telefona ekranı değiştirdik deyip Samsung'tan parça almışlar vs.
-
https://www.hepsiburada.com/meizu-16-64-gb-meizu-turkiye-garantili-p-HBV00000GPBDL
telefona para verecek olsam bunu alırdım.
-
Samsung bey ne yapıyorsunuz ?
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j2-core-8-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000E4EGW
Tasarım 2012'den kalma. 1 GB ram ve 8 hafıza tam dayaklık.
-
mkyb bunu yazdı
Samsung bey ne yapıyorsunuz ?
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j2-core-8-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000E4EGW
Tasarım 2012'den kalma. 1 GB ram ve 8 hafıza tam dayaklık.
ya bu yorumu yapanı napmalı :D :D
-
Beyler hazır konusu açılmışken, oyun filan oynuyor, telefonu aktif kullanıyorum. 6 aylık tertemiz bi Apple Tr garantili iPhone 7 sahibiyim. Bu cihazı satmak istesem kaça satarım? Hakkı nedir? Sattıktan sonra da mate 20 lite ya da mate 10 Pro alsam iyi bir alışveriş yapmış olur muyum? Ne dersiniz?
-
Bu arada Hepsiburada'da Meizu M5 Note indirime girmiş. 800 liraya beyaz rengi mevcut. Fiyatına göre gayet iyi bir cihaz. Kasa kalitesi olarak Samsung'tan iyi bile diyebilirim. Ekranı arabalarda kullanılan camdan olduğundan Gorilla Glass'a göre daha zor çiziliyor.